Reedog MX-600 Medium elektromos kiképző nyakörv

Kedvezmény

A Reedog MX-600 számos funkcióval ellátott professzionális kiképzőnyakörv, melynek hatótávolsága 600 méter. Részletesen és alaposan kidolgozott rendszerrel lett ellátva, mely az alábbi funkciókkal rendelkezik: hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzusok 10 szinten. További nyakörv megvásárlásával bővíthető akár 3 kutya képzésére egyszerre. Vízálló és újratölthető. Az összes kutyafajta képzésére alkalmas.

Termékcsoport kiválasztása
 • Kutyák száma

Eredeti ár 77 065 Ft 63 030 Ft 52 090 Ft ÁFA nélkül
Raktáron > 10 db
Mikor kapom meg a terméket?
v pondělí 02. 08. Önnél
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Reedog MX-600 Medium elektromos kiképző nyakörv

A Reedog MX-600 számos funkcióval ellátott professzionális kiképzőnyakörv, melynek hatótávolsága 600 méter. Részletesen és alaposan kidolgozott rendszerrel lett ellátva, mely az összes kutyafajta képzésére alkalmas (5 és 100 kg között). Az alábbi funkciókkal lett ellátva: hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzusok 10 szinten. További nyakörv megvásárlásával bővíthető akár 3 kutya képzésére egyszerre. Vízálló és újratölthető. A nyakörv a legmodernebb technológiával rendelkezik: AutoMemory (a nyakörv elmenti az összes beállított funkciót az adott kutyánál. Amint vált a kutyák között, az előző kutya beállításai elmentve maradnak), DryDog (vízálló és 2 méteres vízmélységig meríthető vevőkészülék), QuickCharge (gyorstöltés - A töltő segítségével a teljes készülék 2-3 órán belül újratölthető). 

A korrekció ereje egyszerűen állítható a + és - gombok segítségével. A Reedog MX-600 minőségi, megvilágított LCD kijelzővel lett felszerelve, melynek köszönhetően mind nappali, mind éjjeli használatra alkalmas. Minden fontos információ megtalálható a kijelzőn: a korrekció szintje, a képzés típusa, energiaszint, valamint a kutya ID-je. A legmagasabb kényelem és biztonság érdekében az elektrosztatikus impulzus maximálisan 8 másodpercig tarthat (abban az esetben is, ha a gombot hosszabb ideig lenyomva tartaná). A teljes feltöltési idő 2-3 óra. A minőségi akkumulátor élettartama, helyes használat mellett 3-5 év.

 

A nyakörv legfőbb funkciói

 • 600 méteres hatótávolság nyílt terepen
 • Az összes kutyafajta képzésére alkalmas - 5 kg és 6 hónapos kor felett
 • Egyszerre 3 kutya képzése egyetlen adókészülékkel
 • Pillanatnyi és folyamatos impulzusok 10 szinten
 • Rezgés 10 szinten
 • Minden funkció külön gombbal rendelkezik - egyszerű és gyors kezelés
 • Két gomb “+” és “-” az impulzusok szintjének beállítására
 • Megvilágított LCD kijelző
 • Dual Chrager - hálózati duál töltő, melynek segítségével az adó és vevő egyszerre tölthető
 • AutoMemory - a nyakörv elmenti az összes beállított funkciót az adott kutyánál. Amint vált a kutyák között, az előző kutya beállításai elmentve maradnak
 • DryDog technolgie - vízálló nyakörv és vevőkészülék. A nyakörv továbbá 2 méteres vízmélységig, rövid ideig meríthető
 • QuickCharge - gyorstöltés. A töltő segítségével a teljes készülék 2-3 órán belül újratölthető
 • Cseh gyártó terméke!

 

 

A működés (korrekció) típusa 

A Reedog MX-600 korrekcióként hangjelzéssel, rezgéssel és elektrosztatikus impulzussal használható. Az impulzus ereje 10 szinten állítható, továbbá aktiválható folyamatos és pillanatnyi impulzus.

 

Hatótávolság

A Reedog MX-600 hatótávolsága 600 méter. Ekkora mértékű hatótávolság tökéletesen megfelel alap- és professzionális kutyaképzéshez is. A Reedog kiképzőnyakörv ideális választás városban vagy erdős területen való edzéshez, ahol a körülmények rosszabbak.

  

Energiaellátás

A Reedog MX-600 QuickCharge technológiával rendelkezik, melynek köszönhetően a töltési idő 2-3 óra. Az akkumulátor teljes feltöltése esetén a vevőkészülék 3-7 napig és az adó 10-14 napig bírja. Az akkumulátor kapacitása: 545mAh (vevő), 650mAh (adó).

  

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Reedog MX-600 nyakörv bővíthető 3 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

Kijelző

A Reedog MX-600 minőségi, megvilágított LCD kijelzővel lett felszerelve, melynek köszönhetően mind nappali, mind éjjeli használatra alkalmas. Minden fontos információ megtalálható a kijelzőn: a korrekció szintje, a képzés típusa, energiaszint, valamint a kutya ID-je.

 

Vízállóság

A Reedog MX-600 kiválóan alkalmas vízben való kutyaképzésre. Az adó- és vevőkészülék is minőségi vízálló anyagból készült.

 

A nyakörv hossza

A Reedog MX-600 nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 20 és 75 cm között állítható, melynek köszönhetően alkalmas kis és nagyobb kutyafajták részére.

 

Súly és méretek

Adókészülék: 80 gramm, vevőkészülék: 89 gramm.

A vevő méretei: 7,5 x 4,1 x 4,1 cm.

 

 

Miben segít az elektromos kiképző nyakörv?

 • a kiképző nyakörv segít betanítani a kutyát a póráz nélküli sétáltatáshoz
 • segít a kutya visszahívásához bármilyen esetben
 • segít megállítani a kutyát ha más állat után szalad
 • segít alap engedelmességre tanítani kedvencünket ("állj", "hozzám", "lábhoz", "maradj")
 • leszoktatja a kutyát a póráz rángatásáról
 • a kutya nem kívánt tevékenységeinek megszakítása ("fúj", "nem szabad") - leszoktatja a helytelen, rossz szokásokról, emberekre ugrálásról, gödörásásról, ürülékfogyasztásról, nem kívánt ugatásról, üvöltésről, stb.
 • gyakorlatilag az összes parancs precíz betanítása, amit a kutyának olyan pontosan és megbízhatóan kell végrehajtania, mintha egy (akár több száz méter hosszú!) pórázon lenne

 

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Vevőkészülék tápegysége 545 mAh
Vevőkészülék súlya 80 g
Akkumulátor élettartama (vevőkészülék) 3 - 7 nap
Kijelző LCD megvilágított
Vízállóság víz alá meríthető
Tápellátás újratölthető
Adókészülék tápegysége 650 mAh
Frekvenció 433,92 MHz
Adókészülék súlya 89 g
Akkumulátor élettartama (Adókészülék) 10 - 14 nap
Adókészülék méretei (sz/ma/mé) 5,5 x 13,3 x 2,9 cm
Vevőkészülék méretei (sz/ma/mé) 7,5 x 4,1 x 4,1 cm
Nyakörv hossza 22 - 75 cm
Ugatásgátló üzemmód nem
Hengjelzés ereje 1
Rezgés ereje 10
Impulzus ereje 10
Hatótávolság 600 m
Impulzusok beállítása 10 szintű
Kutyák száma 1 - 3 kutya részére
Vízállóság vízálló (vízbe meríthető)
A vevőkészülék tápellátása újratölthető és cserélhető Li-Ion akkumulátor
Az adókészülék tápellátása újratölthető és cserélhető Li-Ion akkumulátor
Kijelző LCD megvilágítás
Tápellátás Tölthető
Funkció - korrekció hangjelzés+ rezgés + impulzus

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.