Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

A cégünkről

Állatgondozók vagyunk. Gondoskodunk arról, hogy kiváló kapcsolatot tartson házi kedvencével és élvezze az együtt töltött pillanatokat. Kiképző nyakörvek, GPS nyakörvek, ugatásgátló nyakörvek, elektronikus kerítések forgalmazásával foglalkozunk. Kínálatunkat olyan okos termékekkel bővítjük, mint az intelligens tápadagolók, kamerák vagy játékok. Reedog márkanév alatt saját termékeinket készítjük, mint például fekhelyek, házikók, matracok, védőhuzatok, nyakörvek, pórázok és játékot.

Szívünkben minden mancsnak helye van – nem számít, hogy farka vagy bajusza van! 

Fiatal munkatársakból álló csapatunk a 2013-as évben indította az Elektro-obojky.cz webüzletet. Az elektromos nyakörvek témája hazánkban tabu volt. Törekedtünk vásárlóink oktatására és elmagyaráztuk a termékek működésének célját, továbbá az állandó ügyfélszolgálatra helyeztük a hangsúlyt. Az ügyfél mindig maximális támogatást kap a probléma megoldásához, annak ellenére is, ha akár nyolcszor cseréljük ki a nyakörvet és számtalan órát töltünk vele. Néhány termékkel, kis webüzletként kezdtük pályafutásunkat. Ma már az éves forgalmunk közel 400 millió forint. Csehország, Lengyelország, Szlovákia, Németország és Magyarország abszolút piacvezetője vagyunk. Jelenleg terjeszkedünk a spanyol és amerikai piacra.

Raktárunk és a prágai bemutatóterem polcain világhírű gyártók termékei sorakoznak, emellett az Aetertek, Petrainer, E-collar, NumAxes, Eyenimal, iTrainer, Canicom , EasyPet, SportDog, PetSafe, Dogtra, Martin Systém, Garmin, Reedog márkák egyetlen és hivatalos nagykereskedelmi forgalmazója vagyunk.

Örömmel a kutyamenhelyekre

A társadalmi felelősségvállalás és az állatok iránti szeretet a fő hajtóerő, amely arra készteti cégünket, hogy számos kutyamenhely aktív partnerévé váljon. Csapatunk célja az elhagyott és rászoruló állatok életének javítása, nemcsak innovatív termékeink, hanem személyes elkötelezettségünk révén is. Országszerte örömmel járunk kutyamenhelyekre, hogy ott nyújtsunk segítő kezet, ahol a legnagyobb szükség van rá.