Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Szolgáltatások

 

Nyakörv kölcsönzés

Nem biztos a helyes választásban? Vagy attól tart, hogy a készülék nem fog működni a kutyájánál? Nem számít. Kínálatunk bármelyik termékét kipróbálhatja és 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A 30 napos próbaidőszak a csomag átvételének napján veszi kezdetét.

Amennyiben bizonytalan és tanácsra lenne szüksége, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal: +36 30 337 5905 vagy info@elektro-nyakorvek.hu

 


Bazár termékek

Bazár termékeket keres, mint például elektromos kiképző nyakörv vagy láthatatlan kutyakerítés? Ebben a kategóriában olyan árucikkeket tekinthet meg, melyeket üzletünkben kihelyeztünk a pultra, tehát ki lettek csomagolva, vagy az ügyfelek visszaküldték egyszeri használat után, sértetlenül. A bazártermékek között talál kiképző nyakörveket, ugatásgátló nyakörveket, láthatatlan kerítést, GPS nyakörveket, fotócsapdákat és további termékeket.

 

 

 

Nyakörv javítás

Az üzletünkben megvásárolt elektromos nyakörvek és Litter Robot automata macska toalett garanciális és garancia időn túli szervizelésével, javításával is foglalkozunk. A leggyakoribb javítás az akkumulátor és az elhasznált alkatrészek cseréje.

További részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot: info@elektro-nyakorvek.hu vagy +36 30 337 5905.

 

 

Nagykereskedelem

Nagykereskedelmi vásárlás, dropshipping vagy affiiliate program az összes termékünkre. Legyen partnerünk és vásárolja meg termékeinket kedvezményes áron.

További részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot: info@elektro-nyakorvek.hu vagy +36 30 337 5905.