Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Kedvezmény -5%

SportDog SD-575E

A SportDOG® SportTrainer® SD-575E elektronikus kiképzőnyakörv segítségével 500 méteres hatótávolságon belül képezheti a kutyát, póráz nélkül. Az adó könnyen olvasható OLED kijelzővel és nagy plusz/mínusz gombokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a kutyák közötti könnyű váltást és a stimulációs szintek megváltoztatását. További vevőkészülék megvásárlásával (SDR-AFE) az SD-575E alkalmas akár 2 kutya egyidejű kiképzésére is. Hangjelzés, rezgés és impulzus (pillanatnyi és folyamatos) funkciókkal rendelkezik, melyek 10 szinten állíthatók.

További információk ›

Raktáron 1 db
96 930 Ft Eredeti
92 085 Ft 76 101 Ft Ár áfa nélkül
Kedvezmény -5%
Megtakarítás 4 850 Ft
db
Termékkód: P38980
Garancia: 24 hónap

Kapcsolódó cikkek

Termék leírása

A SportDOG® SportTrainer® SD-575E elektronikus kiképzőnyakörv segítségével 500 méteres hatótávolságon belül képezheti a kutyát, póráz nélkül. Az adó könnyen olvasható OLED kijelzővel és nagy plusz/mínusz gombokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a kutyák közötti könnyű váltást és a stimulációs szintek megváltoztatását. További vevőkészülék megvásárlásával (SDR-AFE) az SD-575E alkalmas akár 2 kutya egyidejű kiképzésére is. Hangjelzés, rezgés és impulzus (pillanatnyi és folyamatos) funkciókkal rendelkezik, melyek 10 szinten állíthatók. A SportDOG SD-575E elektronikus kiképzőnyakörv kiváló eszköz, mely árban elérhető, közepes hatótávolsággal, számos állítható programmal és modern design-al lett ellátva. Hihetetlenül sokoldalú kiképzőnyakörv és ideális választás vadászkutyák alap, valamint professzionális képzéséhez.  A vevőkészülék teljes mértékben vízálló és meríthető (7,5 méteres vízmélységig). A SportDOG SD-575E legizgalmasabb része az adó sokoldalúsága, amely a képzési módok széles választékát kínálja. A képzési módokat bármikor megváltoztathatja a kiképzés során. Egyszerűen előre beállíthatja a használni kívánt üzemmódokat és szabadon válthat közöttük a képzés során. Az adókészülék segítségével a váltás nagyon gyors és egyszerű. Az összes funkció egyszerűen kombinálható és beállítható a gomboknak megfelelően.

 

 

 

 

Hatótávolság

A SportDOG SD-575E kiképzőnyakörv hatótávolsága 500 m. Megfelel szinte az összes kutya alap és professzionális képzéséhez. Használata ideális városban vagy erdős területen, ahol a körülmények rosszabbak és csökkenhet a hatótávolság.

 

A működés (korrekció) típusa 

A SportDOG SD-575E korrekcióként hangjelzést, rezgést és elektrosztatikus impulzust használ. 10 szintű hosszú és rövid impulzus állítható be. Egyszerűen beállíthatja a nyakörvet és testre szabhatja a kutyájának. Az impulzus szintje bármikor növelhető vagy csökkenthető az adón elhelyezett gombok segítségével.

 

Energiaellátás

A SportDOG SD-575E adó- és vevőkészüléke cserélhető és tölthető Li-ion NiMH akkumulátorral rendelkezik. Aktív használat mellett, az adó 50-70, a vevő 40-60 óráig bírja. A töltés ideje 2 óra. 

 

Vízállóság

A SportDOG SD-575E a DryTek technológiának köszönhetően teljes mértékben vízálló és meríthető vevőkészülékkel rendelkezik (7,5 méteres vízmélységig). Ideális a képzéshez vízben vagy extrém körülmények között (erdő, sár).

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a SportDOG SD-575E nyakörv bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre (SDR-AFE). Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

A nyakörv hossza

A SportDOG SD-575E nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete. Hossza 12,7 és 55,88 cm között állítható. Szélessége 1,9 cm.

 


Súly és méretek

Az adó 5 cm széles, 18 cm magas (antennával együtt), 3 cm mély és 132 g tömegű. A vevő szélessége 3,3 cm, magassága 5,6 cm, mélysége 3,1 cm, súlya 125 g.A termék előnyei:

 • Minőségi, bevált márka
 • Hatótávolság 500 m
 • Meríthető a DryTek technológiának köszönhetően
 • Akár 2 kutya képzésének lehetősége
 • Áttekinthető gombok
 • 3 típusú korrekció: hang, rezgés, impulzus
 • Folyamatos és pillanatnyi impulzus
 • Gyors töltés
 • Hosszú akkumulátor-élettartam

 

A termék hátrányai:

 • Nincs

 

A csomag tartalma:

 • Adó
 • Vevő
 • Töltő
 • Tesztlámpa
 • Nyakzsinór
 • Elektródák
 • Használati útmutató

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Nyakörvek Kiképző nyakörvek Kutyafajták szerint Kistestű kutyáknak Közepes testű kutyáknak Nagytestű kutyáknak 300 - 600 méter SportDog Korrekció típusa szerint Elektromos Vibrációs Hangjelzéses Vízálló tulajdonság szerint Cseppálló Víz alá meríthető Kutyák száma szerint 1 kutya részére 2 kutya részére

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Kutyák száma 1 - 2 kutya
Funkció Hangjelzés, Rezgés, Impulzus
Funkció Impulzus, Rezgés, Hangjelzés
Hatótávolság 500 m
Hatótávolság 500 m
Kutyák száma 1 - 2 kutya
méret Kistestű kutyáknak, Nagytestű kutyáknak, Közepes testű kutyáknak
Vízálló védelem Vízbe meríthető
Tápellátás USB töltés
Vízálló védelem Vízbe meríthető
Nyakörv hossza 12,7 - 55,88 cm
Vevőkészülék élettartama 40 - 60 Óra
Adókészülék élettartama 50 - 70 Óra
Vevőkészülék tápellátása USB töltés
Adókészülék tápellátása USB töltés
Impulzus szint 10
Adókészülék súlya 132 g
Vevőkészülék súlya 125 g
Adókészülék méretei 5 x 18 x 3 cm
Vevőkészülék méretei 3,3 x 5,6 x 3,1 cm

Kiképző nyakörvek

Miben segít az elektromos kiképző nyakörv?

 • a kiképző nyakörv segít betanítani a kutyát a póráz nélküli sétáltatáshoz
 • segít a kutya visszahívásához bármilyen esetben
 • segít megállítani a kutyát ha más állat után szalad
 • segít alap engedelmességre tanítani kedvencünket ("állj", "hozzám", "lábhoz", "maradj")
 • leszoktatja a kutyát a póráz rángatásáról
 • a kutya nem kívánt tevékenységeinek megszakítása ("fúj", "nem szabad") - leszoktatja a helytelen, rossz szokásokról, emberekre ugrálásról, gödörásásról, ürülékfogyasztásról, nem kívánt ugatásról, üvöltésről, stb.
 • gyakorlatilag az összes parancs precíz betanítása, amit a kutyának olyan pontosan és megbízhatóan kell végrehajtania, mintha egy (akár több száz méter hosszú!) pórázon lenne

 

Kapcsolódó termékek