SportDog SD-575E
SportDog SD-575ESportDog SD-575E

SportDog SD-575E

A SportDOG® SportTrainer® SD-575E elektronikus kiképzőnyakörv segítségével 500 méteres hatótávolságon belül képezheti a kutyát, póráz nélkül. Az adó könnyen olvasható OLED kijelzővel és nagy plusz/mínusz gombokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a kutyák közötti könnyű váltást és a stimulációs szintek megváltoztatását. További vevőkészülék megvásárlásával (SDR-AFE) az SD-575E alkalmas akár 2 kutya egyidejű kiképzésére is. Hangjelzés, rezgés és impulzus (pillanatnyi és folyamatos) funkciókkal rendelkezik, melyek 10 szinten állíthatók.

98 405 Ft 81 323 Ft ÁFA nélkül
+ - db
Összehasonlítás vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

SportDog SD-575E

A SportDOG® SportTrainer® SD-575E elektronikus kiképzőnyakörv segítségével 500 méteres hatótávolságon belül képezheti a kutyát, póráz nélkül. Az adó könnyen olvasható OLED kijelzővel és nagy plusz/mínusz gombokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a kutyák közötti könnyű váltást és a stimulációs szintek megváltoztatását. További vevőkészülék megvásárlásával (SDR-AFE) az SD-575E alkalmas akár 2 kutya egyidejű kiképzésére is. Hangjelzés, rezgés és impulzus (pillanatnyi és folyamatos) funkciókkal rendelkezik, melyek 10 szinten állíthatók. A SportDog SD-575E elektronikus kiképzőnyakörv kiváló eszköz, mely árban elérhető, közepes hatótávolsággal, számos állítható programmal és modern design-al lett ellátva. Hihetetlenül sokoldalú kiképzőnyakörv és ideális választás vadászkutyák alap, valamint professzionális képzéséhez.  A vevőkészülék teljes mértékben vízálló és meríthető (7,5 méteres vízmélységig). A SportDog SD-575E legizgalmasabb része az adó sokoldalúsága, amely a képzési módok széles választékát kínálja. A képzési módokat bármikor megváltoztathatja a kiképzés során. Egyszerűen előre beállíthatja a használni kívánt üzemmódokat és szabadon válthat közöttük a képzés során. Az adókészülék segítségével a váltás nagyon gyors és egyszerű. Az összes funkció egyszerűen kombinálható és beállítható a gomboknak megfelelően.

 

 

 

 

Hatótávolság

A SportDog SD-575E kiképzőnyakörv hatótávolsága 500 m. Megfelel szinte az összes kutya alap és professzionális képzéséhez. Használata ideális városban vagy erdős területen, ahol a körülmények rosszabbak és csökkenhet a hatótávolság.

 

A működés (korrekció) típusa 

A SportDog SD-575E korrekcióként hangjelzést, rezgést és elektrosztatikus impulzust használ. 10 szintű hosszú és rövid impulzus állítható be. Egyszerűen beállíthatja a nyakörvet és testre szabhatja a kutyájának. Az impulzus szintje bármikor növelhető vagy csökkenthető az adón elhelyezett gombok segítségével.

 

Energiaellátás

A SportDog SD-575E adó- és vevőkészüléke cserélhető és tölthető Li-ion NiMH akkumulátorral rendelkezik. Aktív használat mellett, az adó 50-70, a vevő 40-60 óráig bírja. A töltés ideje 2 óra. 

 

Vízállóság

A SportDog SD-575E a DryTek technológiának köszönhetően teljes mértékben vízálló és meríthető vevőkészülékkel rendelkezik (7,5 méteres vízmélységig). Ideális a képzéshez vízben vagy extrém körülmények között (erdő, sár).

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a SportDog SD-575E nyakörv bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre (SDR-AFE). Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

A nyakörv hossza

A SportDog SD-575E nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete. Hossza 12,7 és 55,88 cm között állítható. Szélessége 1,9 cm.

 


Súly és méretek

Az adó 5 cm széles, 18 cm magas (antennával együtt), 3 cm mély és 132 g tömegű. A vevő szélessége 3,3 cm, magassága 5,6 cm, mélysége 3,1 cm, súlya 125 g.A termék előnyei A termék hátrányai
 • Minőségi, bevált márka
 • Hatótávolság 500 m
 • Meríthető a DryTek technológiának köszönhetően
 • Akár 2 kutya képzésének lehetősége
 • Áttekinthető gombok
 • 3 típusú korrekció: hang, rezgés, impulzus
 • Folyamatos és pillanatnyi impulzus
 • Gyors töltés
 • Hosszú akkumulátor-élettartam

Miben segít az elektromos kiképző nyakörv?

 • a kiképző nyakörv segít betanítani a kutyát a póráz nélküli sétáltatáshoz
 • segít a kutya visszahívásához bármilyen esetben
 • segít megállítani a kutyát ha más állat után szalad
 • segít alap engedelmességre tanítani kedvencünket ("állj", "hozzám", "lábhoz", "maradj")
 • leszoktatja a kutyát a póráz rángatásáról
 • a kutya nem kívánt tevékenységeinek megszakítása ("fúj", "nem szabad") - leszoktatja a helytelen, rossz szokásokról, emberekre ugrálásról, gödörásásról, ürülékfogyasztásról, nem kívánt ugatásról, üvöltésről, stb.
 • gyakorlatilag az összes parancs precíz betanítása, amit a kutyának olyan pontosan és megbízhatóan kell végrehajtania, mintha egy (akár több száz méter hosszú!) pórázon lenne

 

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Vízállóság vízálló (vízbe meríthető)

A csomag tartalma

 • Adó
 • Vevő
 • Töltő
 • Tesztlámpa
 • Nyakzsinór
 • Elektródák
 • Használati útmutató

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.