Petrainer PET998N kiképző nyakörv

A Petrainer PET998N újratölthető és teljesen vízálló rezgő kiképzőnyakörv, mely alkalmas amatőr és professzionális kutyakiképzésre. Hatótávolsága 300 méter, megvilágított kijelzővel rendelkezik. További jellemzője a hangjelzés és rezgés. A nyakörv alkalmas kis-, közepes és nagy kutyák képzéséhez, valamint további vevő megvásárlásával a nyakörv bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. Alkalmas halláskárosult és süket kutyák képzésére is.

Termékcsoport kiválasztása
 • Kutyák száma

28 385 Ft 23 460 Ft ÁFA nélkül
Úton 10 db
Mikor kapom meg a terméket?
kiszállítás 3 - 10 nap
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Petrainer PET998N kiképző nyakörv

Figyelmeztetés: Cégünk az egyetlen hivatalos forgalmazója a Petrainer márkának a Cseh és Szlovák Köztársaságban. Felhívjuk figyelmét azonos és olcsóbb Petrainer termék megvásárlására más eladótól és forgalmazótól! A legtöbb esetben másolatokról vagy termékekről van szó, melyek nem a cseh és szlovák piacra vonatkoznak - úgynevezett szürke behozatal. Kizárólag a mi cégünk és a feljogosított forgalmazóink garantálják a 100% -os hitelességet és 2 év garanciát.

 

 

Termékleírás

A Petrainer PET998N újratölthető és teljesen vízálló rezgő kiképzőnyakörv, mely alkalmas amatőr és professzionális kutyakiképzésre. Hatótávolsága 300 méter, megvilágított kijelzővel rendelkezik. További jellemzője a hangjelzés és rezgés. A nyakörv alkalmas kis-, közepes és nagy kutyák képzéséhez, valamint további vevő megvásárlásával a nyakörv bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. A Petrainer PET998N rezgő kiképzőnyakörv nagyon praktikus és könnyen kezelhető. Alkalmas olyan kutyák képzésére, ahol a rezgő üzemmód elegendő, és olyan tulajdonosok számára, akik nem szeretnének elektrosztatikus impulzust használni. Két üzemmód választható: rezgés (két műanyag érintkezési pont, a kutya nyakára helyezett nyakörven keresztül), vagy hangjelzés. Az adókészülék nagyon praktikus és tartós, kis méretű, gyorsan vezérelhető és nem rendelkezik külső antennával. A nyakörv teljes mértékben vízálló. A vevő újratölthető akkumulátorral rendelkezik, melynek kapacitása 240mAh és kb. 3-7 napig használható töltés nélkül.

 

 

Hatótávolság

A Petrainer PET998N kiképzőnyakörv hatótávolsága 300 m. Alkalmas amatőr és professzionális kutyakiképzésre is.

 

 

A működés típusa 

A Petrainer PET998N korrekcióként hangjelzéssel és rezgéssel használható. A rezgés 10 szinten, a hangjelzés 2 szinten állítható. Egyszerűen beállíthatja a nyakörvet és testre szabhatja a kutyájának.

 

Energiaellátás

A Petrainer PET998N adója egy 550mAh újratölthető lítium-ion akkumulátorral lett ellátva és aktív használat mellett, kb. 14 napig tart ki. A vevő szintén újratölthető akkumulátorral rendelkezik, melynek kapacitása 240mAh és kb. 3-7 napig használható töltés nélkül.

 

Vízállóság

A Petrainer PET998N kiképzőnyakörv adója és vevője teljes mértékben vízálló (nem okoz gondot az eső, hó vagy rövid ideig tartó vízbe merítés). Ideális választás a kutyák kiképzéséhez vízben vagy rosszabb időjárási körülmények között. Védettségi fokozat IPX7.

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Petrainer PET998N nyakörv bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

A nyakörv hossza

A Petrainer PET998N nagyon szilárd és minőségi nylonból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 20 és 70 cm között állítható.


Súly és méretek

Az adó szélessége 4 cm, magassága 12,5 cm (antennával), mélysége 2,2 cm és a súlya 86,8 gramm (elemmel és antennával). A vevő szélessége 6 cm, magassága 3,5 cm, mélysége 3 cm és a súlya 41,1 gramm (elemmel).

A termék előnyei A termék hátrányai
 • alacsony ár
 • magas akkumulátor-élettartam
 • 10 szintű rezgés korrekció
 • kicsi, könnyű és ergonomikus adóegység
 • akár 2 kutya kiképzésének lehetősége egyszerre
 • hangjelzés, rezgés
 • újratölthető vevő- ás adókészülék
 • megvilágított kijelző
 • alkalmas hallássérült és süket kutyáknak
 • nehezebb vezérlés (nem rendelkezik külön funkciógombokkal)
 • csak hangjelzés és rezgés
 • mindössze 300 méteres hatótávolság
 • cseppálló vevő

Miben segít az elektromos kiképző nyakörv?

 • a kiképző nyakörv segít betanítani a kutyát a póráz nélküli sétáltatáshoz
 • segít a kutya visszahívásához bármilyen esetben
 • segít megállítani a kutyát ha más állat után szalad
 • segít alap engedelmességre tanítani kedvencünket ("állj", "hozzám", "lábhoz", "maradj")
 • leszoktatja a kutyát a póráz rángatásáról
 • a kutya nem kívánt tevékenységeinek megszakítása ("fúj", "nem szabad") - leszoktatja a helytelen, rossz szokásokról, emberekre ugrálásról, gödörásásról, ürülékfogyasztásról, nem kívánt ugatásról, üvöltésről, stb.
 • gyakorlatilag az összes parancs precíz betanítása, amit a kutyának olyan pontosan és megbízhatóan kell végrehajtania, mintha egy (akár több száz méter hosszú!) pórázon lenne

 

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Vevőkészülék tápegysége 240 mAh
Frekvenció 433,92 MHz
Akkumulátor élettartama (Adókészülék) 10 - 14 nap
Akkumulátor élettartama (vevőkészülék) 3 - 7 nap
Kijelző LCD megvilágított
Vízállóság vízálló
Funkció - korrekció rezgés + hangjelzés + fényjelzés
Tápellátás újratölthető
Adókészülék tápegysége 550 mAh
Kutyák száma 1 - 2 kutya
Adókészülék súlya 87 g
Vevőkészülék méretei (sz/ma/mé) 6 x 3,5 x 3 cm
Hatótávolság 300 m
Adókészülék méretei (sz/ma/mé) 4 x 12,5 x 2,2 cm
Rezgés ereje 10
Hengjelzés ereje 2
Ugatásgátló üzemmód nem
Nyakörv hossza 20 - 70 cm
Vevőkészülék súlya 41 g
Akkumulátor ereje (vevő) 550 mAh
Akkumulátor ereje (adó) 240mAh
Az adókészülék tápellátása újratölthető akkumulátor
A vevőkészülék tápellátása újratölthető akkumulátor
Adókészülék méretei sz.4 x ma.12,5 x mé.2,2 cm
Vevőkészülék méretei sz.6cm x ma.3,5cm x mé.3cm
Vevőkészülék súlya 41g
Adókészülék súlya 87 g

A csomag tartalma

 • Vevőkészülék
 • Adókészülék
 • Töltő
 • Elektródák
 • Állítható nyakörv
 • Vevő akkumulátora
 • Adó akkumulátora
 • Tesztdióda
 • Használati utasítás

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.