!!!  TOVÁBBRA IS, TELJES MÉRTÉKBEN működünk ✅  A MEGRENDELÉSEKET MINDEN NAP küldjük és ✅ ÜZLETÜNK NYITVA TART 7:00 és 17:00 óra között  !!!

   🔥 BLACK FRIDAY 🔥 Kedvezmények sorozatát készítettük el az összes kategóriában, akár 70% kedvezmény. 👉 Az összes kedvezmény megjelenítése

Petrainer PET998N kiképző nyakörv

A Petrainer PET998N újratölthető és teljesen vízálló rezgő kiképzőnyakörv, mely alkalmas amatőr és professzionális kutyakiképzésre. Hatótávolsága 300 méter, megvilágított kijelzővel rendelkezik. További jellemzője a hangjelzés és rezgés. A nyakörv alkalmas kis-, közepes és nagy kutyák képzéséhez, valamint további vevő megvásárlásával a nyakörv bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. Alkalmas halláskárosult és süket kutyák képzésére is.

Termékcsoport kiválasztása
  • Kutyák száma


Egyéb változatok:
27 630 Ft 22 835 Ft ÁFA nélkül
Raktáron 8 db
Mikor kapom meg a terméket?
v úterý 01. 12. Önnél
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Petrainer PET998N kiképző nyakörv

Figyelmeztetés: Cégünk az egyetlen hivatalos forgalmazója a Petrainer márkának a Cseh és Szlovák Köztársaságban. Felhívjuk figyelmét azonos és olcsóbb Petrainer termék megvásárlására más eladótól és forgalmazótól! A legtöbb esetben másolatokról vagy termékekről van szó, melyek nem a cseh és szlovák piacra vonatkoznak - úgynevezett szürke behozatal. Kizárólag a mi cégünk és a feljogosított forgalmazóink garantálják a 100% -os hitelességet és 2 év garanciát.

 

 

Termékleírás

A Petrainer PET998N újratölthető és teljesen vízálló rezgő kiképzőnyakörv, mely alkalmas amatőr és professzionális kutyakiképzésre. Hatótávolsága 300 méter, megvilágított kijelzővel rendelkezik. További jellemzője a hangjelzés és rezgés. A nyakörv alkalmas kis-, közepes és nagy kutyák képzéséhez, valamint további vevő megvásárlásával a nyakörv bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. A Petrainer PET998N rezgő kiképzőnyakörv nagyon praktikus és könnyen kezelhető. Alkalmas olyan kutyák képzésére, ahol a rezgő üzemmód elegendő, és olyan tulajdonosok számára, akik nem szeretnének elektrosztatikus impulzust használni. Két üzemmód választható: rezgés (két műanyag érintkezési pont, a kutya nyakára helyezett nyakörven keresztül), vagy hangjelzés. Az adókészülék nagyon praktikus és tartós, kis méretű, gyorsan vezérelhető és nem rendelkezik külső antennával. A nyakörv teljes mértékben vízálló. A vevő újratölthető akkumulátorral rendelkezik, melynek kapacitása 240mAh és kb. 3-7 napig használható töltés nélkül.

 

 

Hatótávolság

A Petrainer PET998N kiképzőnyakörv hatótávolsága 300 m. Alkalmas amatőr és professzionális kutyakiképzésre is.

 

 

A működés típusa 

A Petrainer PET998N korrekcióként hangjelzéssel és rezgéssel használható. A rezgés 10 szinten, a hangjelzés 2 szinten állítható. Egyszerűen beállíthatja a nyakörvet és testre szabhatja a kutyájának.

 

Energiaellátás

A Petrainer PET998N adója egy 550mAh újratölthető lítium-ion akkumulátorral lett ellátva és aktív használat mellett, kb. 14 napig tart ki. A vevő szintén újratölthető akkumulátorral rendelkezik, melynek kapacitása 240mAh és kb. 3-7 napig használható töltés nélkül.

 

Vízállóság

A Petrainer PET998N kiképzőnyakörv adója és vevője teljes mértékben vízálló (nem okoz gondot az eső, hó vagy rövid ideig tartó vízbe merítés). Ideális választás a kutyák kiképzéséhez vízben vagy rosszabb időjárási körülmények között. Védettségi fokozat IPX7.

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Petrainer PET998N nyakörv bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

A nyakörv hossza

A Petrainer PET998N nagyon szilárd és minőségi nylonból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 20 és 70 cm között állítható.


Súly és méretek

Az adó szélessége 4 cm, magassága 12,5 cm (antennával), mélysége 2,2 cm és a súlya 86,8 gramm (elemmel és antennával). A vevő szélessége 6 cm, magassága 3,5 cm, mélysége 3 cm és a súlya 41,1 gramm (elemmel).

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Vevőkészülék tápegysége 240 mAh
Frekvenció 433,92 MHz
Akkumulátor élettartama (Adókészülék) 10 - 14 nap
Akkumulátor élettartama (vevőkészülék) 3 - 7 nap
Kijelző LCD megvilágított
Vízállóság vízálló
Funkció - korrekció rezgés + hangjelzés + fényjelzés
Tápellátás újratölthető
Adókészülék tápegysége 550 mAh
Kutyák száma 1 - 2 kutya
Adókészülék súlya 87 g
Vevőkészülék méretei (sz/ma/mé) 6 x 3,5 x 3 cm
Hatótávolság 300 m
Adókészülék méretei (sz/ma/mé) 4 x 12,5 x 2,2 cm
Rezgés ereje 10
Hengjelzés ereje 2
Ugatásgátló üzemmód nem
Nyakörv hossza 20 - 70 cm
Vevőkészülék súlya 41 g
Akkumulátor ereje (vevő) 550 mAh
Akkumulátor ereje (adó) 240mAh
Az adókészülék tápellátása újratölthető akkumulátor
A vevőkészülék tápellátása újratölthető akkumulátor
Adókészülék méretei sz.4 x ma.12,5 x mé.2,2 cm
Vevőkészülék méretei sz.6cm x ma.3,5cm x mé.3cm
Vevőkészülék súlya 41g
Adókészülék súlya 87 g

Útmutatók

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.