Telefonos ügyfélszolgálatunk, szabadság miatt, 2022. augusztus 8. és 2022. augusztus 10. között nem lesz elérhető. Kérdéseit 24 órán belül megválaszoljuk. Email címünk: info@elektro-nyakorvek.hu.

Petrainer PET980 Smart Control ugatásgátló kiképző nyakörv

A Petrainer PET980 Smart Control egy modern elektronikus kiképzőnyakörv, melynek kezelése okostelefon használatával nagyon egyszerű. A nyakörv Bluetooth 4.0 eszközön keresztül kezelhető, hatótávolsága 100 m. Vízálló és újratölthető akumulátorral lett ellátva. A kiképzőnyakörv funkciói: rezgés, elektrosztatikus impulzusok kibocsátása, ugatásgátló mód és anti lost. Közepes és nagyobb kutyafajtáknak ajánljuk.

56 265 Ft 46 498 Ft ÁFA nélkül
Raktáron 5 db
Mikor kapom meg a terméket?
ve středu 10. 08. Önnél
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Petrainer PET980 Smart Control ugatásgátló kiképző nyakörv

Figyelmeztetés: Cégünk az egyetlen hivatalos forgalmazója a Petrainer márkának a Cseh és Szlovák Köztársaságban. Felhívjuk figyelmét azonos és olcsóbb Petrainer termék megvásárlására más eladótól és forgalmazótól! A legtöbb esetben másolatokról vagy termékekről van szó, melyek nem a cseh és szlovák piacra vonatkoznak - úgynevezett szürke behozatal. Kizárólag a mi cégünk és a feljogosított forgalmazóink garantálják a 100% -os hitelességet és 2 év garanciát.

 

 

Termékleírás

A Petrainer PET980 Smart Control egy modern elektronikus kiképzőnyakörv, melynek kezelése okostelefon használatával nagyon egyszerű. A nyakörv Bluetooth 4.0 eszközön keresztül kezelhető, hatótávolsága 100 m. Vízálló és újratölthető akumulátorral lett ellátva. A kiképzőnyakörv funkciói: rezgés, elektrosztatikus impulzusok kibocsátása, ugatásgátló mód és anti lost. Közepes és nagyobb kutyafajtáknak ajánljuk. Az impulzus és rezgés szintje 0-tól 100-ig állítható, melynek köszönhetően alkalmas minden kutya részére 10 kg és 90 kg között. A nyakörv továbbá intelligens mozgásérzékelővel rendelkezik, melynek köszönhetően energiatakarékos - amint az érzékelő észleli, hogy nincs mozgás, készenléti üzemmódba kapcsol. Kiegészítő funkció az úgynevezett anti lost (ez azt jelenti, hogy beállíthat például egy 100 m-es zónát és ha a kutya több mint 100 m-re távolodik a telefonjától, értesítést kap csengetéssel).

 

Útmutató az alkalmazás letöltéséhez

Az alkalmazás kompatibilis az összes Bluetooth 4.0 eszközzel.

Alkalmazás letöltése - Android (a telefon beállításaiban engedélyezni kell a telepítést más forrásokból, mint a Play)

Az iOS alkalmazást az App Store alkalmazásban i.Pets néven találja. - Frissítés: Jelenleg nem alkalmazható az iPhone telefonokra!

 

 

 

Hatótávolság

A Petrainer PET980 Smart Control kiképzőnyakörv hatótávolsága 100 m, ezért a kevésbé igényes és kezdő tulajdonosok részére javasoljuk a nyakörvet.

 

A működés típusa 

A Petrainer PET980 Smart Control korrekcióként rezgéssel és elektrosztatikus impulzussal használható. Az impulzus és rezgés ereje 100 szinten állítható. Egyszerűen beállíthatja a nyakörvet és testre szabhatja a kutyájának. Az impulzus szintje bármikor növelhető vagy csökkenthető az adón elhelyezett gombok segítségével.

 

Ugatásgátló üzemmód

Ez a kiképzőnyakörv azon nyakörvek egyike, mely rendelkezik ugatásgátló üzemmóddal (kiképzőnyakörv és ugatásgátlónyakörv kombinációja az egyben). Az ugatásgátló üzemmódnak köszönhetően megakadályozható a nem kívánt ugatás. Szükség szerint aktiválhatja és deaktiválhatja ezt a funkciót.

 

Kijelző

A Petrainer PET980 Smart Control rendkívül kifinomult alkalmazással lett ellátva az irányításhoz. A telefonnal való párosítás nagyon egyszerű, és minden funkció egyszerűen kezelhető az alkalmazás keretén belül.

  

Vízállóság

A Petrainer PET980 Smart Control kiképzőnyakörv vevője teljes mértékben vízálló (nem okoz gondot az eső, hó vagy rövid ideig tartó vízbe merítés). Ideális választás a kutyák kiképzéséhez vízben. A vevőkészülék védettségi fokozata IPX7.

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Petrainer PET980 Smart Control nyakörv bővíthető 10 kutya képzésére egyszerre. Az adón elhelyezett gombok segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

Energiaellátás

A Petrainer PET980 Smart Control 450mAh újratölthető lítium-ion akkumulátorral lett ellátva és aktív használat mellett, kb. 3 napig tart ki.

 

A nyakörv hossza

A Petrainer PET980 Smart Control nagyon szilárd és minőségi nylonból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 20 és 65 cm között állítható.

A termék előnyei A termék hátrányai
 • mobiltelefonon keresztül vezérelhető
 • hosszú akkumulátor-élettartam
 • vízálló vevő
 • 100 szintű impulzus és rezgés korrekció
 • akár 10 kutya kiképzésének lehetősége egyszerre
 • anti lost funkció
 • ugatásgátló mód
 • magasabb ár
 • nem rendelkezik figyelmeztető hangjelzéssel
 • mindössze 100 méteres hatótávolság

Miben segít az elektromos kiképző nyakörv?

 • a kiképző nyakörv segít betanítani a kutyát a póráz nélküli sétáltatáshoz
 • segít a kutya visszahívásához bármilyen esetben
 • segít megállítani a kutyát ha más állat után szalad
 • segít alap engedelmességre tanítani kedvencünket ("állj", "hozzám", "lábhoz", "maradj")
 • leszoktatja a kutyát a póráz rángatásáról
 • a kutya nem kívánt tevékenységeinek megszakítása ("fúj", "nem szabad") - leszoktatja a helytelen, rossz szokásokról, emberekre ugrálásról, gödörásásról, ürülékfogyasztásról, nem kívánt ugatásról, üvöltésről, stb.
 • gyakorlatilag az összes parancs precíz betanítása, amit a kutyának olyan pontosan és megbízhatóan kell végrehajtania, mintha egy (akár több száz méter hosszú!) pórázon lenne

 

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Vízállóság vízhatlan
Nyakörv hossza 20 - 60 cm
Funkció - korrekció rezgés + impulzus
Impulzusok beállítása 99 szintű
Kutyák száma 1 - 10 kutya részére
A vevőkészülék tápellátása újratölthető akkumulátor
Akkumulátor ereje (vevő) 450mAh
Hangjelzések beállítása nem
Rezgések beállítása 99 szintű
Akkumulátor élettartama (vevőkészülék) 3 - 7 nap

A csomag tartalma

 • Vevőkészülék
 • Töltő
 • Elektródák
 • Állítható nyakörv
 • Vevő akkumulátora
 • Tesztdióda
 • Használati útmutató

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.