Petrainer PET916N kiképző nyakörv

A Petrainer PET916N újratölthető és teljesen vízálló rezgő kiképzőnyakörv, mely alkalmas amatőr és professzionális kutyakiképzésre. Hatótávolsága 200 méter, megvilágított kijelzővel rendelkezik. További jellemzője a hangjelzés és rezgés. A nyakörv alkalmas kis-, közepes és nagy kutyák képzéséhez, valamint további vevő megvásárlásával a nyakörv bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre.

Termékcsoport kiválasztása
  • Kutyák száma


Egyéb változatok:
24 760 Ft 20 460 Ft ÁFA nélkül
Úton 16 db
Mikor kapom meg a terméket?
kiszállítás 3 - 10 nap
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Petrainer PET916N kiképző nyakörv

Figyelmeztetés: Cégünk az egyetlen hivatalos forgalmazója a Petrainer márkának a Cseh és Szlovák Köztársaságban. Felhívjuk figyelmét azonos és olcsóbb Petrainer termék megvásárlására más eladótól és forgalmazótól! A legtöbb esetben másolatokról vagy termékekről van szó, melyek nem a cseh és szlovák piacra vonatkoznak - úgynevezett szürke behozatal. Kizárólag a mi cégünk és a feljogosított forgalmazóink garantálják a 100% -os hitelességet és 2 év garanciát.

 

 

Termékleírás

A Petrainer PET916N újratölthető és teljesen vízálló rezgő kiképzőnyakörv, mely alkalmas amatőr és professzionális kutyakiképzésre. Hatótávolsága 200 méter, megvilágított kijelzővel rendelkezik. További jellemzője a hangjelzés és rezgés. A nyakörv alkalmas kis-, közepes és nagy kutyák képzéséhez, valamint további vevő megvásárlásával a nyakörv bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. A Petrainer PET916N rezgő kiképzőnyakörv nagyon praktikus és könnyen kezelhető. Hatótávolsága 200 m. Alkalmas olyan kutyák képzésére, ahol a rezgő üzemmód elegendő, és olyan tulajdonosok számára, akik nem szeretnének elektrosztatikus impulzust használni. Két üzemmód választható: rezgés (két műanyag érintkezési pont, a kutya nyakára helyezett nyakörven keresztül), vagy hangjelzés. Az adókészülék nagyon praktikus és tartós, kis méretű, gyorsan vezérelhető és nem rendelkezik külső antennával. A nyakörv teljes mértékben vízálló. A vevő újratölthető akkumulátorral rendelkezik, melynek kapacitása 240mAh és kb. 3-7 napig használható töltés nélkül. 

 

 

Hatótávolság

A Petrainer PET916N kiképzőnyakörv hatótávolsága 200 m. Alkalmas amatőr és professzionális kutyakiképzésre is.

 

 

A működés típusa 

A Petrainer PET916N korrekcióként hangjelzéssel és rezgéssel használható. A rezgés 10 szinten állítható. Egyszerűen beállíthatja a nyakörvet és testre szabhatja a kutyájának.

 

Energiaellátás

A Petrainer PET916N adója egy 550mAh újratölthető lítium-ion akkumulátorral lett ellátva és aktív használat mellett, kb. 14 napig tart ki. A vevő szintén újratölthető akkumulátorral rendelkezik, melynek kapacitása 240mAh és kb. 3-7 napig használható töltés nélkül.

 

Vízállóság

A Petrainer PET916N kiképzőnyakörv adója és vevője teljes mértékben vízálló (nem okoz gondot az eső, hó vagy rövid ideig tartó vízbe merítés). Ideális választás a kutyák kiképzéséhez vízben vagy rosszabb időjárási körülmények között. Védettségi fokozat IPX7.

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Petrainer PET916N nyakörv bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

A nyakörv hossza

A Petrainer PET916N nagyon szilárd és minőségi nylonból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 20 és 70 cm között állítható. 

 


Súly és méretek

Az adó szélessége 4 cm, magassága 8 cm, mélysége 2,2 cm és a súlya 63 gramm. A vevő szélessége 6 cm, magassága 3,5 cm, mélysége 3 cm és a súlya 49 gramm.

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Vevőkészülék tápegysége 240 mAh
Adókészülék súlya 63 g
Akkumulátor élettartama (Adókészülék) 10 - 14 nap
Akkumulátor élettartama (vevőkészülék) 3 - 7 nap
Kijelző LCD megvilágított
Vízállóság vízhatlan
Funkció - korrekció rezgés + hangjelzés
Tápellátás újratölthető
Frekvenció 434 MHz
Vevőkészülék súlya 49 g
Adókészülék tápegysége 500 mAh
Adókészülék méretei (sz/ma/mé) 4 x 8 x 2,2 cm
Vevőkészülék méretei (sz/ma/mé) 6 x 3,5 x 3 cm
Nyakörv hossza 20 - 70 cm
Ugatásgátló üzemmód nem
Hengjelzés ereje 1
Rezgés ereje 10
Hatótávolság 200 m
Kutyák száma 1 - 2 kutya

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.