Petrainer PET620 kiképző nyakörv

A Petrainer PET620 elektromos kiképző nyakörv hatótávolsága 300 méter. Hangjelzés, 100 szintű rezgés és impulzus korrekcióval lett ellátva. A vízálló (eső és hó), újratölthető készülék segítségéve, egyszerre akár 2 kutyát is képezhet. Ergonomikusan kialakított adókészülék - minden funkció külön gombbal rendelkezik.

Termékcsoport kiválasztása
 • Kutyák száma

41 005 Ft 33 886 Ft ÁFA nélkül
Raktáron > 10 db
Mikor kapom meg a terméket?
v úterý 04. 10. Önnél
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Petrainer PET620 kiképző nyakörv

A Petrainer PET620 elektromos kiképző nyakörv hatótávolsága 300 méter. Hangjelzés, 100 szintű rezgés és impulzus korrekcióval lett ellátva. A vízálló (eső és hó), újratölthető készülék segítségéve, egyszerre akár 2 kutyát is képezhet. Ergonomikusan kialakított adókészülék - minden funkció külön gombbal rendelkezik. Az adókészülék nagyon egyszerűen csatlakoztatható a vevőkészülékhez. 

 

 

 

Legfőbb funkciók:

 • Újratölthető
 • Vízálló
 • Hatótávolsága 300 m
 • 100 impulzusszint
 • 100 rezgésszint
 • Hangjelzés
 • Az adókészülék egyszerű párosítása a vevőkészülékhez
 • Egyszerre 2 kutya képzésének a lehetősége

 

Az adó nagyon kicsi, könnyű és ergonomikusan lett kialakítva. A nyakörv továbbá intelligens mozgásérzékelővel rendelkezik, melynek köszönhetően energiatakarékos - amint az érzékelő észleli, hogy nincs mozgás, készenléti üzemmódba kapcsol. A kiképzőnyakörv újratölthető adóval és vevőkészülékkel rendelkezik.

 

A vevő- és adókészülék teljes mértékben vízálló (nem okoz gondot az eső, hó vagy rövid ideig tartó vízbe merítés). A Petrainer PET620 korrekcióként hangjelzéssel, rezgéssel és elektrosztatikus impulzussal használható. A rezgés és az impulzus 100 szinten állítható. Egyszerűen beállíthatja a nyakörvet és testre szabhatja a kutyájának. Az impulzus és rezgés szintje bármikor növelhető vagy csökkenthető az adón elhelyezett gombok segítségével.

Amennyiben egyszerre 2 kutyát szeretne képezni, semmi akadálya.További vevő megvásárlásával a Petrainer PET620 nyakörv bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között. A nyakörv nagy előnye, hogy a vevőegység távolról be- és kikapcsolható.

 

 

 

 

 

Hatótávolság

A Petrainer PET620 kiképzőnyakörv hatótávolsága 300 m, így ideális pl. a kertbe, parkba vagy gyakorlóterekre. Nehezebb terepen való képzéshez, mint pl. erdőben vagy dombos terepen, javasoljuk nagyobb hatótávolsággal rendelkező nyakörvek megvásárlását. Alkalmas amatőr és professzionális kutyakiképzésre is.

 

A működés (korrekció) típusa 

A Petrainer PET620 korrekcióként hangjelzéssel, rezgéssel és elektrosztatikus impulzussal használható. A rezgés és az impulzus 100 szinten állítható. Egyszerűen beállíthatja a nyakörvet és testre szabhatja a kutyájának. Az impulzus és rezgés szintje bármikor növelhető vagy csökkenthető az adón elhelyezett gombok segítségével.

 

Energiaellátás

A Petrainer PET620 adója egy 550mAh újratölthető lítium-ion akkumulátorral lett ellátva és aktív használat mellett, kb. 14 napig tart ki. A vevő szintén újratölthető akkumulátorral rendelkezik, melynek kapacitása 240mAh és kb. 3-7 napig használható töltés nélkül.

 

Vízállóság

A Petrainer PET620 kiképzőnyakörv vevőkészüléke vízálló és IPX6 védettségi fokozattal rendelkezik. Nem okoz gondot az eső vagy hó, azonban vízbe nem meríthető és úszásra sem alkalmas.

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Petrainer PET620 nyakörv bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

A nyakörv hossza

A Petrainer PET620 nagyon szilárd és minőségi nejlonból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 20 és 68 cm között állítható.

 


Súly és méretek

Az adó szélessége 4,2 cm, magassága 13,5 cm (antennával), mélysége 2,5 cm és a súlya 73 gramm (elemmel és antennával). A vevő szélessége 6 cm, magassága 3 cm, mélysége 3 cm és a súlya 49 gramm.

A termék előnyei A termék hátrányai
 • Egyszerű vezérlés
 • Hang, rezgés, impulzus
 • 100 szintű impulzus és rezgés
 • A nyakörv és az adókészülék egyszerűsített párosítása
 • 2 kutya képzés lehetősége
 • Hatótávolság 300 méter

A tartozékok és kiegészítők legszélesebb választéka

 • Csak nálunk találja a tartozékok és kiegészítők legszélesebb választékát az elektronikus nyakörvekhez, láthatatlan kerítésekhez, ugatásgátlókhoz, kutya- és macska ajtókhoz, itatókutakhoz és okos eszközökhöz.

 

Miben segít az elektromos kiképző nyakörv?

 • a kiképző nyakörv segít betanítani a kutyát a póráz nélküli sétáltatáshoz
 • segít a kutya visszahívásához bármilyen esetben
 • segít megállítani a kutyát ha más állat után szalad
 • segít alap engedelmességre tanítani kedvencünket ("állj", "hozzám", "lábhoz", "maradj")
 • leszoktatja a kutyát a póráz rángatásáról
 • a kutya nem kívánt tevékenységeinek megszakítása ("fúj", "nem szabad") - leszoktatja a helytelen, rossz szokásokról, emberekre ugrálásról, gödörásásról, ürülékfogyasztásról, nem kívánt ugatásról, üvöltésről, stb.
 • gyakorlatilag az összes parancs precíz betanítása, amit a kutyának olyan pontosan és megbízhatóan kell végrehajtania, mintha egy (akár több száz méter hosszú!) pórázon lenne

 

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Adókészülék súlya 73 g
Vevőkészülék súlya 49 g
Vízállóság vízálló
Tápellátás újratölthető
Nyakörv hossza 20 - 68 cm cm
Kutyák száma 1 - 2 psy
Vevőkészülék súlya 49g
Akkumulátor ereje (vevő) Li-Ion
Tápellátás tölthető akkumulátor
Kijelző igen, megvilágított
Akkumulátor élettartama (vevőkészülék) akár 7 nap
Akkumulátor élettartama (adókészülék) akár 14 nap
Rezgések beállítása 100 szintű
A vevőkészülék tápellátása újratölthető
Az adókészülék tápellátása újratölthető akkumulátor
Adókészülék súlya 73 g
Vízállóság vízhatlan
Impulzusok beállítása 100 szintű
Funkció - korrekció hangjelzés + rezgés + impulzus
Nyakörv hossza 20 - 68 cm
Adókészülék méretei sz.4,2cm x ma.9,8 cm x mé.1,7cm
Vevőkészülék méretei sz.6 x ma.3 x mé.3 cm
Kutyák száma 1 - 2 kutya részére

A csomag tartalma

 • 1 x adókészülék
 • 1 x vevőkészülék
 • 1 x töltő
 • nyakörv
 • elektródák
 • használati útmutató

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.