Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Kedvezmény -9%

SportDOG SD-875E elektromos kiképző nyakörv

A SportDOG SD-875E professzionális kiképzőnyakörv, melynek hatótávolsága 800 méter. Az adó- és vevőkészülék teljes mértékben vízálló és meríthető (7,5 méteres vízmélységig). Árban elérhető kiváló kiképzőnyakörv, közepes hatótávolsággal, számos állítható programmal és modern design-al ellátva. Hangjelzés, rezgés és impulzus (pillanatnyi és folyamatos) funkciókkal rendelkezik, melyek 10 szinten állíthatók.

További információk ›

Raktáron 1 db
103 020 Ft Eredeti
93 750 Ft 77 476 Ft Ár áfa nélkül
Kedvezmény -9%
Megtakarítás 9 275 Ft
db
Termékkód: P248
Garancia: 36 hónap

Kapcsolódó cikkek

Termék leírása

A SportDOG SD-875E elektronikus kiképzőnyakörv kiváló eszköz, mely árban elérhető, közepes hatótávolsággal, számos állítható programmal és modern design-al lett ellátva. Hihetetlenül sokoldalú kiképzőnyakörv és ideális választás vadászkutyák alap, valamint professzionális képzéséhez.  Az adó- és vevőkészülék teljes mértékben vízálló és meríthető (7,5 méteres vízmélységig). További vevő hozzáadásával a SportDOG SD-875E nyakörv bővíthető 3 kutya képzésére egyszerre. Kényelmes, gumibevonattal ellátott, ergonomikusan kialakított adókészülék. A SportDOG SD-875E legizgalmasabb része az adó sokoldalúsága, amely a képzési módok széles választékát kínálja. A képzési módokat bármikor megváltoztathatja a kiképzés során. Egyszerűen előre beállíthatja a használni kívánt üzemmódokat, és szabadon válthat közöttük a képzés során. Az adókészülék segítségével a váltás nagyon gyors és egyszerű.  Az impulzusok ereje 10 szinten állítható be, lehetőség nyílik a hangjelzés és impulzus vagy rezgés és impulzus kombinációjára, változtatható az időtartam és az impulzusok ereje (rövid gyenge impulzus, rövid erős impulzus, hosszú erős impulzus, hosszú gyenge impulzus). Egyszerűen minden kombinálható és beállítható a gomboknak megfelelően.

 

Hatótávolság

A SportDOG SD-875E kiképzőnyakörv hatótávolsága 800 m. Megfelel szinte az összes kutya alap és professzionális képzéséhez. Használata ideális városban vagy erdős területen, ahol a körülmények rosszabbak és csökkenhet a hatótávolság.

 

A működés (korrekció) típusa 

A SportDOG SD-875E korrekcióként hangjelzést, rezgést és elektrosztatikus impulzust használ. 10 szintű hosszú és rövid impulzus állítható be. Egyszerűen beállíthatja a nyakörvet és testre szabhatja a kutyájának. Az impulzus szintje bármikor növelhető vagy csökkenthető az adón elhelyezett gombok segítségével.

 

Programozás

Az ideális képzés érdekében a SportDOG SD-875E kiképzőnyakörv 8 különböző mód kiválasztásának lehetőségét biztosítja. Beállíthatja az impulzus erejét 10 szinten, a hangjelzést, rezgést, rövid vagy hosszú impulzust, hangjelzés és késleltetett impulzus kombinációját, egyszerre több kutya vezérlését, továbbá az adókészülék gombjai is programozhatók. Egyszerűen több módot hozhat létre és használhatja attól függően, hogy milyen kiképzést tervez. Használhat tehát egy kiképző üzemmódot és egy másik üzemmódot, pl. vadászat közben. Az üzemmód megváltoztatása az adókészülék segítségével gyors és egyszerű.

 

Energiaellátás

A SportDOG SD-875E adó- és vevőkészüléke cserélhető és tölthető Li-ion NiMH akkumulátorral rendelkezik. Aktív használat mellett, kb. 40-60 óráig tart ki. A kettős hálózati töltő segítségével bármikor újratölthető és a töltés ideje 2 óra. LED dióda jelzi az akkumulátor kimerültségét.

 

Vízállóság

A SportDOG SD-875E a DryTek technológiának köszönhetően teljes mértékben vízálló és meríthető vevő- és adókészülékkel rendelkezik (7,5 méteres vízmélységig). Ideális a képzéshez vízben vagy extrém körülmények között (erdő, sár).

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a SportDOG SD-875E nyakörv bővíthető 3 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

A nyakörv hossza

A SportDOG SD-875E nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 12,7 és 55,88 cm között állítható.

 


Súly és méretek

Adókészülék: 18 x 5 x 3 cm (sz,m,mé), antenna: 8 cm; 132 g

Vevőkészülék: 6.6 x 3.3 x 3.1 cm (sz,m,mé); 125 g 

 

 

A termék előnyei:

 • Minőségi, bevált márka
 • Hatótávolság 800 m-ig
 • Meríthető a DryTek technológiának köszönhetően
 • Egyszerre akár 3 kutyára is kiterjeszthető a kiképzés
 • OLED kijelző
 • 3 típusú korrekció: hang, vibráció, impulzus
 • Folyamatos és pillanatnyi impulzus
 • 10 fokozatú impulzuserősség
 • Gyors töltés
 • Hosszú élettartam

 

A termék hátrányai:

 • Nincs

 

A csomag tartalma:

 • Adó
 • Vevő
 • Töltő
 • Tesztlámpa
 • Hosszú elektródák
 • Használati utasítás

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Nyakörvek Kiképző nyakörvek Kutyafajták szerint Kistestű kutyáknak Közepes testű kutyáknak Nagytestű kutyáknak Hatótávolság szerint 300 - 600 méter Márka szerint SportDog Korrekció típusa szerint Elektromos Vibrációs Vízálló tulajdonság szerint Vízálló Cseppálló Víz alá meríthető Kutyák száma szerint 1 kutya részére 2 kutya részére 3 kutya részére

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Kutyák száma 1 - 3 kutya
Funkció Hangjelzés, Rezgés, Impulzus, Booster
Funkció Impulzus, Rezgés, Hangjelzés, Booster
Hatótávolság 800 m
Hatótávolság 800 m
Kutyák száma 1 - 3 kutya
méret Kistestű kutyáknak, Nagytestű kutyáknak, Közepes testű kutyáknak
Kijelző igen
Vízálló védelem Vízbe meríthető
Tápellátás USB töltés
Vízálló védelem Vízbe meríthető
Nyakörv hossza 12,7 - 55,88 cm
Vevőkészülék élettartama 40 - 60 Óra
Adókészülék élettartama 50 - 70 Óra
Vevőkészülék tápellátása USB töltés
Adókészülék tápellátása USB töltés
Impulzus szint 10
Adókészülék súlya 132 g
Vevőkészülék súlya 125 g
Adókészülék méretei 5 x 18 x 3 cm
Vevőkészülék méretei 3,3 x 6,6 x 3,1 cm

Kiképző nyakörvek

Miben segít az elektromos kiképző nyakörv?

 • a kiképző nyakörv segít betanítani a kutyát a póráz nélküli sétáltatáshoz
 • segít a kutya visszahívásához bármilyen esetben
 • segít megállítani a kutyát ha más állat után szalad
 • segít alap engedelmességre tanítani kedvencünket ("állj", "hozzám", "lábhoz", "maradj")
 • leszoktatja a kutyát a póráz rángatásáról
 • a kutya nem kívánt tevékenységeinek megszakítása ("fúj", "nem szabad") - leszoktatja a helytelen, rossz szokásokról, emberekre ugrálásról, gödörásásról, ürülékfogyasztásról, nem kívánt ugatásról, üvöltésről, stb.
 • gyakorlatilag az összes parancs precíz betanítása, amit a kutyának olyan pontosan és megbízhatóan kell végrehajtania, mintha egy (akár több száz méter hosszú!) pórázon lenne

 

Kapcsolódó termékek