Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Kedvezmény -9%

SportDOG SD-1275E elektromos kiképző nyakörv

A SportDOG SD-1225E professzionális kiképzőnyakörv, melynek hatótávolsága 1200 méter. Az adó- és vevőkészülék teljes mértékben vízálló és meríthető (7,5 méteres vízmélységig). Árban elérhető kiváló kiképzőnyakörv, magas hatótávolsággal, számos állítható programmal és modern design-al ellátva. Hangjelzés, rezgés, impulzus és booster funkciókkal rendelkezik, melyek 16 szinten állíthatók.

További információk ›

Úton 2 db
113 800 Ft Eredeti
103 560 Ft 85 583 Ft Ár áfa nélkül
Kedvezmény -9%
Megtakarítás 10 245 Ft

Érdeklődés az elérhetőségről

db
Termékkód: P252
Garancia: 36 hónap

Kapcsolódó cikkek

Termék leírása

A SportDOG SD-1225E elektronikus kiképzőnyakörv kiváló eszköz, mely árban elérhető, magas hatótávolsággal, számos állítható programmal és modern design-al lett ellátva. Hihetetlenül sokoldalú kiképzőnyakörv és ideális választás vadászkutyák alap, valamint professzionális képzéséhez.  Az adó- és vevőkészülék teljes mértékben vízálló és meríthető (7,5 méteres vízmélységig). További vevő hozzáadásával a SportDOG SD-1225E nyakörv bővíthető 3 kutya képzésére egyszerre. Kényelmes, gumibevonattal ellátott, ergonomikusan kialakított adókészülék. A SportDOG SD-1225E legizgalmasabb része az adó sokoldalúsága, amely a képzési módok széles választékát kínálja. A képzési módokat bármikor megváltoztathatja a kiképzés során. Egyszerűen előre beállíthatja a használni kívánt üzemmódokat, és szabadon válthat közöttük a képzés során. Az adókészülék segítségével a váltás nagyon gyors és egyszerű.  Az impulzusok ereje 16 szinten állítható be, lehetőség nyílik a hangjelzés és impulzus vagy rezgés és impulzus kombinációjára, változtatható az időtartam és az impulzusok ereje (rövid gyenge impulzus, rövid erős impulzus, hosszú erős impulzus, hosszú gyenge impulzus). Egyszerűen minden kombinálható és beállítható a gomboknak megfelelően. A SportDOG SD-1225E továbbá booster funkcióval rendelkezik (az impulzus erejének azonnali növelése 2 szinttel).

 

Hatótávolság

A SportDOG SD-1225E kiképzőnyakörv hatótávolsága 1200 m. Megfelel szinte az összes kutya alap és professzionális képzéséhez. Használata ideális városban vagy erdős területen, ahol a körülmények rosszabbak és csökkenhet a hatótávolság.

 

A működés (korrekció) típusa 

A SportDOG SD-1225E korrekcióként hangjelzést, rezgést és elektrosztatikus impulzust használ. 16 szintű hosszú és 16 szintű rövid impulzus állítható be. A SportDOG SD-1225E továbbá booster funkcióval rendelkezik (az impulzus erejének azonnali növelése 2 szinttel). Egyszerűen beállíthatja a nyakörvet és testre szabhatja a kutyájának.

 

Programozás

Az ideális képzés érdekében a SportDOG SD-1225E kiképzőnyakörv 7 különböző mód kiválasztásának lehetőségét biztosítja. Beállíthatja az impulzus erejét 16 szinten, a hangjelzést, rezgést, rövid vagy hosszú impulzust, booster (az impulzus erejének azonnali növelése 2 szinttel), egyszerre több kutya vezérlését, továbbá az adókészülék gombjai is programozhatók. Egyszerűen több módot hozhat létre és használhatja attól függően, hogy milyen kiképzést tervez. Használhat tehát egy kiképző üzemmódot és egy másik üzemmódot, pl. vadászat közben. Az üzemmód megváltoztatása az adókészülék segítségével gyors és egyszerű.

 

Energiaellátás

A SportDOG SD-1225E adó- és vevőkészüléke cserélhető és tölthető Lithium-Ion akkumulátorral rendelkezik. Kapacitásuk 240mAh (vevő), 550mAh (adó). Aktív használat mellett, kb. 40-60 óráig tart ki. A kettős hálózati töltő segítségével bármikor újratölthető és a töltés ideje 2 óra. LED dióda jelzi az akkumulátor kimerültségét.

 

Vízállóság

A SportDOG SD-1225E a DryTek technológiának köszönhetően teljes mértékben vízálló és meríthető vevő- és adókészülékkel rendelkezik (7,5 méteres vízmélységig). Ideális a képzéshez vízben vagy extrém körülmények között (erdő, sár).

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a SportDOG SD-1225E nyakörv bővíthető 3 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

A nyakörv hossza

A SportDOG SD-1225E nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 20 és 70 cm között állítható.

 


Súly és méretek

Az adó szélessége 5 cm, magassága 10 cm, mélysége 2,8 cm és a súlya 123 gramm. A vevő szélessége 7,7 cm, magassága 3,3 cm, mélysége 2,8 cm és a súlya 84 gramm.

 

 

A termék előnyei:

 • Minőségi, bevált márka
 • Hatótávolság 1200 m-ig
 • Meríthető a DryTek technológiának köszönhetően
 • A kiképzés akár 3 kutyára is kiterjeszthető
 • OLED kijelző
 • 3 típusú korrekció: hang, rezgés, impulzus
 • Folyamatos és pillanatnyi impulzus
 • 10 fokozatú impulzuserősség
 • Gyors töltés
 • Hosszú élettartam

 

A csomag tartalma:

 • Adó
 • Vevő
 • Töltő
 • Tesztlámpa
 • Hosszú elektródák
 • Használati utasítás

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Nyakörvek Kiképző nyakörvek Kutyafajták szerint Kistestű kutyáknak Közepes testű kutyáknak Nagytestű kutyáknak Hatótávolság szerint 1000 - 1500 méter Márka szerint SportDog Korrekció típusa szerint Elektromos Vibrációs Vízálló tulajdonság szerint Cseppálló Víz alá meríthető Kutyák száma szerint 1 kutya részére 2 kutya részére 3 kutya részére

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Kutyák száma 1 - 3 kutya
Funkció Hangjelzés, Rezgés, Impulzus
Funkció Impulzus, Rezgés, Hangjelzés, Booster
Hatótávolság 1200 m
Hatótávolság 1200 m
Kutyák száma 1 - 3 kutya
méret Nagytestű kutyáknak, Közepes testű kutyáknak, Kistestű kutyáknak
Kijelző igen
Vízálló védelem Vízbe meríthető
Tápellátás USB töltés
Vízálló védelem Vízbe meríthető
Nyakörv hossza 12,7 - 56 cm
Vevőkészülék élettartama 7 nap
Adókészülék élettartama 3 napok
Vevőkészülék tápellátása USB töltés
Adókészülék tápellátása USB töltés
Impulzus szint 10 szintek
Adókészülék súlya 132 g
Vevőkészülék súlya 125 g
Adókészülék méretei 5 x 18 x 3 cm
Vevőkészülék méretei 6,6 x 3,3 x 3,1 cm

Kiképző nyakörvek

Miben segít az elektromos kiképző nyakörv?

 • a kiképző nyakörv segít betanítani a kutyát a póráz nélküli sétáltatáshoz
 • segít a kutya visszahívásához bármilyen esetben
 • segít megállítani a kutyát ha más állat után szalad
 • segít alap engedelmességre tanítani kedvencünket ("állj", "hozzám", "lábhoz", "maradj")
 • leszoktatja a kutyát a póráz rángatásáról
 • a kutya nem kívánt tevékenységeinek megszakítása ("fúj", "nem szabad") - leszoktatja a helytelen, rossz szokásokról, emberekre ugrálásról, gödörásásról, ürülékfogyasztásról, nem kívánt ugatásról, üvöltésről, stb.
 • gyakorlatilag az összes parancs precíz betanítása, amit a kutyának olyan pontosan és megbízhatóan kell végrehajtania, mintha egy (akár több száz méter hosszú!) pórázon lenne

 

Kapcsolódó termékek