PetSafe Smart Dog kiképző nyakörv

Az elegánsan kialakított kiképzőnyakörv Bluetooth-kapcsolattal az okostelefonját 100 méteres hatótávolságú adókészülékké alakítja. A PetSafe Smart Dog korrekcióként hangjelzéssel, rezgéssel és elektrosztatikus impulzussal használható. Az impulzus szintje 15 szinten állítható. A vevőkészülék vízálló és az akkumulátor élettartama, teljes feltöltés mellett, 40 óra.

58 095 Ft 48 009 Ft ÁFA nélkül
+ - db
Összehasonlítás vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

PetSafe Smart Dog kiképző nyakörv

Az elegánsan kialakított kiképzőnyakörv Bluetooth-kapcsolattal az okostelefonját 100 méteres hatótávolságú adókészülékké alakítja. A képzéshez nem lesz szüksége további készülékre. Kényelmesen használhat tabletgépet is. Az összes funkció teljes mértékben kompatibilis (iOS 8 felett és Android 5 felett). PetSafe Smart Dog korrekcióként hangjelzéssel, rezgéssel és elektrosztatikus impulzussal használható. Az impulzus szintje 15 szinten állítható. A vevőkészülék vízálló és az akkumulátor élettartama, teljes feltöltés mellett, 40 óra.

 

 

Az intelligens képzés egyszerű SmartDog alkalmazással érhető el. Nincs szükség további eszközre. A készülék korrekcióként hangjelzéssel, rezgéssel és elektrosztatikus impulzussal használható. Az impulzus szintje 15 szinten állítható. A hatótávolság otthoni használat mellett megközelítőleg 70 méter, kültéri használat esetén kb. 100 méter.

 

 

 

A vevőkészülék teljes mértében vízálló, melynek köszönhetően ideális képzéshez erdős terepeken, saras, vízes körülmények között. Az akkumulátor töltési ideje kb. 4 - 5 óra. Az energiaszintet az alkalmazás segítségével ellenőrizheti.

 

Legfőbb funkciók:

 • A telefonon keresztül történő képzés irányítása nemcsak elegáns, hanem kezeit is üresen hagyja. Nem lesz szükség további készülék használatára. Kedvenc tevékenységeit nehézség nélkül élvezheti a kutyájával.
 • Az intelligens SmartDog alkalmazás letölthető itt: Alkalmazás letöltése. Lehetővé teszi a kutya folyamatos ellenőrzését, továbbá megoszthatja  ismerőseivel, családjával.
 • A PetSafe Smart Dog korrekcióként hangjelzéssel, rezgéssel és elektrosztatikus impulzussal használható. Az impulzus szintje 15 szinten állítható. Egyszerűen beállíthatja a nyakörvet és testre szabhatja a kutyájának.
 • A vevőkészülék teljes mértében vízálló, melynek köszönhetően ideális képzéshez erdős terepeken, saras, vízes körülmények között.
 • A PetSafe Smart Dog kiképzőnyakörv hatótávolsága 100 méter.
 • A vevőkészülék újratölthető, a töltési idő 4-5 óra. Az akkumulátor teljes feltöltését követően a vevő 40 órás élettartammal bír.

 

 

Hatótávolság

A PetSafe Smart Dog kiképzőnyakörv hatótávolsága 100 méter. Ekkora mértékű hatótávolság elegendő a kutyák alap képzéséhez városban vagy erdős területen. Az intelligens SmartDog alkalmazásnak köszönhetően a kutya folyamatosan ellenőrzés alatt lesz.

 

A működés (korrekció) típusa 

A PetSafe Smart Dog korrekcióként hangjelzéssel, rezgéssel és elektrosztatikus impulzussal használható. Az impulzus szintje 15 szinten állítható. Egyszerűen beállíthatja a nyakörvet és testre szabhatja a kutyájának. 

 

Energiaellátás

A vevőkészülék újratölthető  Li-Ion akkumulátorral lett ellátva, mely 4-5 órán belül újratöltődik. Az akkumulátor teljes feltöltését követően a vevő 40 órás élettartammal bír. 

 

Vízállóság

A vevőkészülék teljes mértében vízálló, melynek köszönhetően ideális képzéshez erdős terepeken, saras, vízes körülmények között (rövid ideig vízbe meríthető, 1,5 méteres vízmélységig). A nyakörv nem ajánlott úszásra és hosszan tartó képzésre vízben.

 

A nyakörv hossza

A nyakörv nagyon szilárd és minőségi nejlonból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 71 cm-ig állítható.

 

Súly és méretek

A vevőkészülék kis mérete (7,1 x 4,1 x 3,6 cm) biztosítja a nyakörv kényelmes viselését. A PetSafe SmartDog kiképzőnyakörv a 3,6 kg feletti kutyák részére lett megtervezve.

 

A Dog Smart Training intelligens kiképző-eszköz, melynek segítségével élvezheti kedvenc tevékenységeit a négylábú barátjával. Kiváló képzési megoldás és az intelligens alkalmazásnak köszönhetően szabadon maradnak kezei.

Miben segítenek a smart termékek?

 • A smart kutya termékek hatékony segédeszközök, amelyek szórakoztatják négylábú kedvencét akkor is, ha Ön éppen dolgozik. Az új intelligens termékeknek köszönhetően a kapcsolat kedvenceivel sokkal könnyebb lesz.
 • Játékot és szórakozást kínálnak házi kedvenceinek, áttekintést nyer tevékenységükről és étrendjükről, felügyelheti mozgásukat. Audiovizuális érintkezést akár távolról is.
 • Nyomon követheti, képezheti, lokalizálhatja, beszélhet vele és meghallgathatja, mit csinál. Online nézhet, távolról játszhat, vagy csak rögzítheti tevékenységét vagy alvását.

 

Miben segít az elektromos kiképző nyakörv?

 • a kiképző nyakörv segít betanítani a kutyát a póráz nélküli sétáltatáshoz
 • segít a kutya visszahívásához bármilyen esetben
 • segít megállítani a kutyát ha más állat után szalad
 • segít alap engedelmességre tanítani kedvencünket ("állj", "hozzám", "lábhoz", "maradj")
 • leszoktatja a kutyát a póráz rángatásáról
 • a kutya nem kívánt tevékenységeinek megszakítása ("fúj", "nem szabad") - leszoktatja a helytelen, rossz szokásokról, emberekre ugrálásról, gödörásásról, ürülékfogyasztásról, nem kívánt ugatásról, üvöltésről, stb.
 • gyakorlatilag az összes parancs precíz betanítása, amit a kutyának olyan pontosan és megbízhatóan kell végrehajtania, mintha egy (akár több száz méter hosszú!) pórázon lenne

 

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

A legkisebb kutyáknak
Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Hatótávolság 70 m
Impulzus ereje 15
Nyakörv hossza 20 - 71 cm
Vevőkészülék méretei (sz/ma/mé) 7,1 x 4,1 x 3,6 cm
Tápellátás újratölthető
Funkció - korrekció impulzus + rezgés + hangjelzés
Akkumulátor élettartama (vevőkészülék) 2 - 3 dny
Akkumulátor élettartama (Adókészülék) 2 - 3 dny
Kutyák száma 1 kutya
Vevőkészülék súlya 71g
Vízállóság vízálló (rövid idieig vízbe meríthető)

Útmutatók

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.