!!!  TOVÁBBRA IS, TELJES MÉRTÉKBEN működünk ✅  A MEGRENDELÉSEKET MINDEN NAP küldjük és ✅ ÜZLETÜNK NYITVA TART 7:00 és 17:00 óra között  !!!
Martin System Tiny Trainer TT 200 SSC
Martin System Tiny Trainer TT 200 SSCMartin System Tiny Trainer TT 200 SSCMartin System Tiny Trainer TT 200 SSC

Martin System Tiny Trainer TT 200 SSC kiképző nyakörv

Világhírű Martin System márkájú, speciálisan megtervezett TT 200 SSC kiképzőnyakörv, mely nagy hírnévre tett szert technológiai áttöréseinek köszönhetően. Az ergonómikusan kialakított adó és vevőkészülék, valamint a kompakt kialakítás biztosítja a kutya teljes mértékű kiképzését. A kiképzőnyakörv hatótávolsága 200 méter. Hangjelzéssel és elektrosztatikus impulzussal használható, mely 9 szinten állítható. Az adókészüléken 4 beállítás közül választhat. A készülék bekapcsolása mágnes segítségével történik. Lehetőség nyílik 2 kutya képzésére egyszerre - Martin System TT 202 SSC.


Egyéb változatok:
86 745 Ft 71 690 Ft ÁFA nélkül
Úton 1 db
Mikor kapom meg a terméket?
kiszállítás 3 - 10 nap
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Martin System Tiny Trainer TT 200 SSC kiképző nyakörv

Világhírű Martin System márkájú, speciálisan megtervezett TT 200 SSC kiképzőnyakörv, mely nagy hírnévre tett szert technológiai áttöréseinek köszönhetően. Az ergonómikusan kialakított adó és vevőkészülék, valamint a kompakt kialakítás biztosítja a kutya teljes mértékű kiképzését. A kiképzőnyakörv adója nem rendelkezik külső antennával, hatótávolsága 200 méter. Hangjelzéssel és elektrosztatikus impulzussal használható, mely 9 szinten állítható. Az adókészüléken 4 beállítás közül választhat (impulzus hangjelzés nélkül, impulzus hangjelzéssel, hangjelzés és ezt követően impulzus, vagy kizárólag hangjelzés). A progresszív SSC technológiának köszönhetően bármilyen kültéri körülmények között azonos erejű ingerlés érhető el. A készülék bekapcsolása mágnes segítségével történik. További vevő megvásárlásával a Martin System TT 200 SSC nyakörv bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. Alkalmas kis, közepes és nagyobb kutyafajták képzésére.

 

Hatótávolság

A Martin System TT 200 SSC hatótávolsága 200 méter. Ekkora mértékű hatótávolság tökéletesen megfelel alap- és professzionális kutyaképzéshez is. A Martin System TT 200 SSC kiképzőnyakörv ideális választás városban, de erdős területen való képzéshez is megfelel.

 

A működés (korrekció) típusa 

A Martin System TT 200 SSC korrekcióként hangjelzéssel és elektrosztatikus impulzussal használható. Az impulzus ereje 9 szinten állítható, így a nyakörvet nagyon egyszerűen beállíthatja és testre szabhatja kutyájának. Az impulzusok ereje szükség szerint csökkenthető vagy növelhető az adókészülék segítségével.

 

Energiaellátás

A Martin System TT 200 SSC adókészüléke CR2430 típusú elemmel lett ellátva, mely megközelítőleg 2 évig bírja. A vevőkészülék 3V CR2 típusú elemre működik. Élettartama megközelítőleg 1 év, aktív használat mellett viszont 1 hónap.

 

Vízállóság

A Martin System TT 200 SSC vevőkészüléke vízálló tulajdonsággal rendelkezik. Nem jelent problémát eső vagy hó, továbbá rövid ideig tartó vízbe merítés sem. Az adókészülék kizárólag enyhe eső elleni védelemmel lett ellátva.

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Martin System TT 200 SSC nyakörv bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

 

Kijelző

A Martin System TT 200 SSC kiképzőnyakörv minőségi LCD kijelzővel lett felszerelve. Minden fontos információ megtalálható a kijelzőn: a korrekció típusa, kutyák száma, impulzusok ereje.

 

A nyakörv hossza

A Martin System TT 200 SSC nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 20 és 55 cm között állítható.

 


Súly és méretek

Az adó szélessége 7,2 cm, magassága 4 cm, mélysége 2 cm és a súlya 42 gramm. A vevő szélessége 3,2 cm, magassága 5,5 cm, mélysége 3,8 cm és a súlya 75 gramm.

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Vevőkészülék súlya 75g
Akkumulátor ereje (vevő) CR2
Akkumulátor élettartama (vevőkészülék) 1 hónap
Akkumulátor élettartama (adókészülék) 1 - 2 év
Rezgések beállítása nem rendelkezik
Hangjelzések beállítása nem
Akkumulátor ereje (adó) CR2430
Frekvencia 869,5 MHz
A vevőkészülék tápellátása 9V elem
Vevőkészülék méretei sz. 5,5 x ma.3,2 x mé.3,8 cm
Vízállóság vízálló
Kutyák száma akár 2 kutya részére
Impulzusok beállítása 9 szintű
Funkció - korrekció hangjelzés + impulzus
Nyakörv hossza 20 - 55 cm
Adókészülék méretei sz.7,2 x ma. 4 x mé.2 cm
Kijelző LCD nem megvilágított

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.