Martin System Tiny Trainer TT 400
Martin System Micro Trainer TT 400 SSC

Martin System Micro Trainer TT 400 SSC kiképző nyakörv

Világhírű Martin System márkájú, speciálisan megtervezett Micro TT 400 SSC kiképzőnyakörv, mely nagy hírnévre tett szert technológiai áttöréseinek köszönhetően. Az ergonómikusan kialakított adó és vevőkészülék, valamint a kompakt kialakítás biztosítja a kutya teljes mértékű kiképzését. A kiképzőnyakörv hatótávolsága 400 méter. Hangjelzéssel, rezgéssel és elektrosztatikus impulzussal használható, mely 9 szinten állítható. A készülék bekapcsolása mágnes segítségével történik. Kizárólag egy kutya képzése lehetséges.

139 140 Ft 114 990 Ft ÁFA nélkül
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Martin System Micro Trainer TT 400 SSC kiképző nyakörv

Világhírű Martin System márkájú, speciálisan megtervezett Micro TT 400 SSC kiképzőnyakörv, mely nagy hírnévre tett szert technológiai áttöréseinek köszönhetően. Az ergonómikusan kialakított adó és vevőkészülék, valamint a kompakt kialakítás biztosítja a kutya teljes mértékű kiképzését. Méreteinek köszönhetően ideális kisebb kutyafajták képzésére. A kiképzőnyakörv hatótávolsága 400 méter. Hangjelzéssel, rezgéssel és elektrosztatikus impulzussal használható, mely 9 szinten állítható. A készülék bekapcsolása mágnes segítségével történik. Kizárólag egy kutya képzése lehetséges.

A Micro TT 400 SSC kiképzőnyakörv adókészülékén 4 beállítás közül választhat (impulzus hangjelzés nélkül, impulzus hangjelzéssel, hangjelzés és ezt követően impulzus, vagy kizárólag hangjelzés).

 

Hatótávolság

A Martin System Micro TT 400 SSC hatótávolsága 400 méter. Ekkora mértékű hatótávolság tökéletesen megfelel alap- és professzionális kutyaképzéshez is. A Martin System Micro TT 400 SSC kiképzőnyakörv ideális választás városban, de erdős területen való képzéshez is megfelel.

 

A működés (korrekció) típusa 

A Martin System Micro TT 400 SSC korrekcióként hangjelzéssel és elektrosztatikus impulzussal használható. Az impulzus ereje 9 szinten állítható. Az adókészüléken 4 beállítás közül választhat (impulzus hangjelzés nélkül, impulzus hangjelzéssel, hangjelzés és ezt követően impulzus, vagy kizárólag hangjelzés), így a nyakörvet nagyon egyszerűen beállíthatja és testre szabhatja kutyájának. 

 

Energiaellátás

A Martin System Micro TT 400 SSC adókészüléke 3V CR2430 típusú elemmel lett ellátva, mely megközelítőleg 2 évig bírja. A vevőkészülék újratölthető, polymer akkumulátorral rendelkezik, melynek kapacitása 3,7V 200mAh.

 

Vízállóság

A Martin System Micro TT 400 SSC vevőkészüléke vízálló tulajdonsággal rendelkezik. Nem jelent problémát eső vagy hó, továbbá rövid ideig tartó vízbe merítés sem. Az adókészülék kizárólag enyhe eső elleni védelemmel lett ellátva.

 

A vezérelhető kutyák száma 

A Martin System Micro TT 400 SSC nyakörv nem bővíthető egyszerre több kutya képzésére. Kizárólag egy kutya képzése lehetséges. Amennyiben egyszerre 2 kutya képzésére lenne igény, az alábbi terméket vásárolja - Micro TT 402 SSC (az adó ennek megfelelően lett kialakítva, továbbá a Micro TT 402 SSC csomagja 2 vevőkészüléket tartalmaz).

 

Kijelző

A Martin System Micro TT 400 SSC kiképzőnyakörv minőségi LCD kijelzővel lett felszerelve. Minden fontos információ megtalálható a kijelzőn: a korrekció típusa, impulzusok ereje.

 

 

A nyakörv hossza

A Martin System Micro TT 400 SSC nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 20 és 55 cm között állítható.

 


Súly és méretek

Az adó szélessége 7,2 cm, magassága 4 cm, mélysége 2 cm és a súlya 42 gramm. A vevő szélessége 5,5 cm, magassága 3,5 cm, mélysége 2,2 cm és a súlya 34 gramm.

 

 

Miben segít az elektromos kiképző nyakörv?

  • a kiképző nyakörv segít betanítani a kutyát a póráz nélküli sétáltatáshoz
  • segít a kutya visszahívásához bármilyen esetben
  • segít megállítani a kutyát ha más állat után szalad
  • segít alap engedelmességre tanítani kedvencünket ("állj", "hozzám", "lábhoz", "maradj")
  • leszoktatja a kutyát a póráz rángatásáról
  • a kutya nem kívánt tevékenységeinek megszakítása ("fúj", "nem szabad") - leszoktatja a helytelen, rossz szokásokról, emberekre ugrálásról, gödörásásról, ürülékfogyasztásról, nem kívánt ugatásról, üvöltésről, stb.
  • gyakorlatilag az összes parancs precíz betanítása, amit a kutyának olyan pontosan és megbízhatóan kell végrehajtania, mintha egy (akár több száz méter hosszú!) pórázon lenne

 

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Vevőkészülék tápegysége 200 mAh
Adókészülék súlya 42 g
Akkumulátor élettartama (Adókészülék) 1 - 2 év
Akkumulátor élettartama (vevőkészülék) 3 - 7 nap
Kijelző LCD nem megvilágított
Vízállóság vízhatlan
Funkció - korrekció impulzus + rezgés + hangjelzés
Tápellátás újratölthető + elemre
Frekvenció 869,5 MHz
Vevőkészülék súlya 34 g
Adókészülék tápegysége 3V CR2
Adókészülék méretei (sz/ma/mé) 7,2 x 4 x 2 cm
Vevőkészülék méretei (sz/ma/mé) 5,5 x 3,5 x 2,2 cm
Nyakörv hossza 20 - 55 cm
Ugatásgátló üzemmód nem
Hengjelzés ereje 1
Rezgés ereje 1
Impulzus ereje 9
Hatótávolság 400 m
Kutyák száma 1 kutya

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.