Telefonos ügyfélszolgálatunk, szabadság miatt, 2022. május 23. és 2022. május 27. között nem lesz elérhető. Kérdéseit 24 órán belül megválaszoljuk. Email címünk: info@elektro-nyakorvek.hu.

Garmin Sport PRO Bundle elektromos kiképző nyakörv

Kedvezmény

A Garmin Sport PRO kompakt és könnyű elektromos kiképzőnyakörvet egyszerű intuitív vezérléssel kezelheti egy kézzel, és egyáltalán nem kell a vevőkészülékre néznie. A nyakörv háromféle korrekció használatát kínálja: hangjelzés, állítható impulzus, rezgés. További vevő megvásárlásával a Garmin Sport PRO nyakörv bővíthető 3 kutya képzésére egyszerre.

Termékcsoport kiválasztása
  • Kutyák száma

Eredeti ár 124 070 Ft 117 860 Ft 97 403 Ft ÁFA nélkül
4 hét
Mikor kapom meg a terméket?
v pondělí 04. 07. Önnél
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Garmin Sport PRO Bundle elektromos kiképző nyakörv

A Garmin Sport PRO kompakt és könnyű elektromos kiképzőnyakörvet egyszerű intuitív vezérléssel kezelheti egy kézzel, és egyáltalán nem kell a vevőkészülékre néznie. A nyakörv háromféle korrekció használatát kínálja: hangjelzés, állítható impulzus, rezgés. További vevő megvásárlásával a Garmin Sport PRO nyakörv bővíthető 3 kutya képzésére egyszerre. Az impulzus ereje 10 szinten állítható.

A Garmin Sport PRO nyakörv továbbá BarkLimiter technológiával lett ellátva (kiképzőnyakörv és ugatásgátló nyakörv kombinációja az egyben). Minden funkció külön gombbal rendelkezik: folyamatos és pillanatnyi impulzus, hangjelzés és rezgés. További Garmin PT 10 nyakörv megvásárlásával a készülék bővíthető 3 kutya képzésére egyszerre.

A Garmin Sport PRO folyamatos és pillanatnyi impulzus lehetőségét kínálja, mely biztosítja, hogy erőteljesebben válaszoljon szokatlan és nem kívánt helyzetekben. Megtörtént már Önnel is, hogy kutyája nem reagál és nem hallgat szinte semmilyen parancsra? Például vadászat közben vagy a temperamentus kutyafajtáknál. A folyamatos elektomos impulzusok hasonló esetekben nyújtanak nagy segítséget, ha már valóban szükség van nyers erő használatára. A kutya elektromos impulzusokat kap mindaddig, amíg a funkció gomját megszakítás nélkül lenyomva tartja (legfeljebb azonban 8 másodpercig tart az impulzus).

 


Hatótávolság

A Garmin Sport PRO hatótávolsága 1200 méter. Ekkora mértékű hatótávolság tökéletesen megfelel alap- és professzionális kutyaképzéshez is. Ideális választás városban vagy erdős területen való edzéshez, ahol a körülmények rosszabbak és csökkenhet a hatótávolság.

 


A működés (korrekció) típusa 

A Garmin Sport PRO korrekcióként hangjelzéssel, rezgéssel és elektrosztatikus impulzussal használható. Az impulzus ereje 10 szinten állítható. Egyszerűen beállíthatja és testre szabhatja kutyájának a nyakörvet. Az adó segítségével az impulzusok ereje tetszés szerint csökkenthető vagy növelhető.

 

Ugatásgátló üzemmód

A Garmin Sport PRO kiképzőnyakörv a BarkLimiter technológiának köszönhetően azonosítja az ugatást a kutya nyakának rezgésével. Továbbá korrekció használata nélkül megkülönbözteti a rögeszmés, nem kívánt ugatást, a "házőrzői ugatást", sérülést követő ugatást, illetve más kutya ugatását.

 


Energiaellátás

A Garmin Sport PRO újratölthető Lithium-Ion akkumulátorral lett ellátva. Az akkumulátor élettartama (készenléti üzemmód): 60 óra - a használattól függően.

 

 

Vízállóság

A Garmin Sport PRO vízálló tulajdonsággal rendelkezik (IPX7 tanúsítvány). Nem okoz gondot eső, hó vagy sár sem, így kedvezőtlen időjárási körülmények között is folytatódhat a képzés.

 

A vezérelhető kutyák száma

További vevő megvásárlásával a Garmin Sport PRO nyakörv bővíthető 3 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 


A nyakörv hossza

A Garmin Sport PRO nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 20 és 65 cm között állítható.

 Súly és méretek

Az adó szélessége 5,4 cm, magassága 13,6 cm, mélysége 3,5 cm és a súlya 125 gramm. A vevő szélessége 7,8 cm, magassága 4,4 cm, mélysége 4,4 cm és a súlya 98 gramm.

Miben segít az elektromos kiképző nyakörv?

  • a kiképző nyakörv segít betanítani a kutyát a póráz nélküli sétáltatáshoz
  • segít a kutya visszahívásához bármilyen esetben
  • segít megállítani a kutyát ha más állat után szalad
  • segít alap engedelmességre tanítani kedvencünket ("állj", "hozzám", "lábhoz", "maradj")
  • leszoktatja a kutyát a póráz rángatásáról
  • a kutya nem kívánt tevékenységeinek megszakítása ("fúj", "nem szabad") - leszoktatja a helytelen, rossz szokásokról, emberekre ugrálásról, gödörásásról, ürülékfogyasztásról, nem kívánt ugatásról, üvöltésről, stb.
  • gyakorlatilag az összes parancs precíz betanítása, amit a kutyának olyan pontosan és megbízhatóan kell végrehajtania, mintha egy (akár több száz méter hosszú!) pórázon lenne

 

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Hatótávolság 1200 m
Frekvenció 27 MHz
Akkumulátor élettartama (Adókészülék) 1 - 3 nap
Akkumulátor élettartama (vevőkészülék) 1 - 3 nap
Kijelző nem rendelkezik
Vízállóság víz alá meríthető
Funkció - korrekció impulzus + rezgés + hangjelzés
Tápellátás újratölthető
Adókészülék súlya 125 g
Impulzus ereje 10
Vevőkészülék súlya 98 g
Adókészülék méretei (sz/ma/mé) 5,4 x 13,6 x 3,5 cm
Vevőkészülék méretei (sz/ma/mé) 7,8 x 4,4 x 4,4 cm
Nyakörv hossza 20 - 65 cm
Ugatásgátló üzemmód igen
Hengjelzés ereje 1
Rezgés ereje 1
Kutyák száma 1 - 3 kutya

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.