Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Garmin Sport PRO Bundle

A Garmin Sport PRO kompakt és könnyű elektromos kiképzőnyakörvet egyszerű intuitív vezérléssel kezelheti egy kézzel, és egyáltalán nem kell a vevőkészülékre néznie. A nyakörv háromféle korrekció használatát kínálja: hangjelzés, állítható impulzus, rezgés. További vevő megvásárlásával a Garmin Sport PRO nyakörv bővíthető 3 kutya képzésére egyszerre.

További információk ›

Raktáron 2 db
148 385 Ft 122 631 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P2807
Garancia: 24 hónap

Kapcsolódó cikkek

Termék leírása

A Garmin Sport PRO kompakt és könnyű elektromos kiképzőnyakörvet egyszerű intuitív vezérléssel kezelheti egy kézzel, és egyáltalán nem kell a vevőkészülékre néznie. A nyakörv háromféle korrekció használatát kínálja: hangjelzés, állítható impulzus, rezgés. További vevő megvásárlásával a Garmin Sport PRO nyakörv bővíthető 3 kutya képzésére egyszerre. Az impulzus ereje 10 szinten állítható.

A Garmin Sport PRO nyakörv továbbá BarkLimiter technológiával lett ellátva (kiképzőnyakörv és ugatásgátló nyakörv kombinációja az egyben). Minden funkció külön gombbal rendelkezik: folyamatos és pillanatnyi impulzus, hangjelzés és rezgés. További Garmin PT 10 nyakörv megvásárlásával a készülék bővíthető 3 kutya képzésére egyszerre.

A Garmin Sport PRO folyamatos és pillanatnyi impulzus lehetőségét kínálja, mely biztosítja, hogy erőteljesebben válaszoljon szokatlan és nem kívánt helyzetekben. Megtörtént már Önnel is, hogy kutyája nem reagál és nem hallgat szinte semmilyen parancsra? Például vadászat közben vagy a temperamentus kutyafajtáknál. A folyamatos elektomos impulzusok hasonló esetekben nyújtanak nagy segítséget, ha már valóban szükség van nyers erő használatára. A kutya elektromos impulzusokat kap mindaddig, amíg a funkció gomját megszakítás nélkül lenyomva tartja (legfeljebb azonban 8 másodpercig tart az impulzus).

 


Hatótávolság

A Garmin Sport PRO hatótávolsága 1200 méter. Ekkora mértékű hatótávolság tökéletesen megfelel alap- és professzionális kutyaképzéshez is. Ideális választás városban vagy erdős területen való edzéshez, ahol a körülmények rosszabbak és csökkenhet a hatótávolság.

 


A működés (korrekció) típusa 

A Garmin Sport PRO korrekcióként hangjelzéssel, rezgéssel és elektrosztatikus impulzussal használható. Az impulzus ereje 10 szinten állítható. Egyszerűen beállíthatja és testre szabhatja kutyájának a nyakörvet. Az adó segítségével az impulzusok ereje tetszés szerint csökkenthető vagy növelhető.

 

Ugatásgátló üzemmód

A Garmin Sport PRO kiképzőnyakörv a BarkLimiter technológiának köszönhetően azonosítja az ugatást a kutya nyakának rezgésével. Továbbá korrekció használata nélkül megkülönbözteti a rögeszmés, nem kívánt ugatást, a "házőrzői ugatást", sérülést követő ugatást, illetve más kutya ugatását.

 


Energiaellátás

A Garmin Sport PRO újratölthető Lithium-Ion akkumulátorral lett ellátva. Az akkumulátor élettartama (készenléti üzemmód): 60 óra - a használattól függően.

 

 

Vízállóság

A Garmin Sport PRO vízálló tulajdonsággal rendelkezik (IPX7 tanúsítvány). Nem okoz gondot eső, hó vagy sár sem, így kedvezőtlen időjárási körülmények között is folytatódhat a képzés.

 

A vezérelhető kutyák száma

További vevő megvásárlásával a Garmin Sport PRO nyakörv bővíthető 3 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 


A nyakörv hossza

A Garmin Sport PRO nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 20 és 65 cm között állítható.

 Súly és méretek

Az adó szélessége 5,4 cm, magassága 13,6 cm, mélysége 3,5 cm és a súlya 125 gramm. A vevő szélessége 7,8 cm, magassága 4,4 cm, mélysége 4,4 cm és a súlya 98 gramm.

 

 

A termék előnyei:

 • hatótávolsága akár 1200 méter
 • akár 60 óra üzemképesség
 • akár 3 kutya egyidejű kiképzésének lehetősége
 • egyszerű kezelés - minden funkcióhoz külön gomb
 • hangjelzés, rezgés és pulzus
 • BarkLimiter

 

A termék hátrányai:

 • nincs

 

A csomag tartalma:

 • Adó
 • Vevő
 • Nyakörv
 • Töltő
 • Elektródák
 • Használati útmutató

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Nyakörvek Kiképző nyakörvek Kutyafajták szerint Kistestű kutyáknak Közepes testű kutyáknak Nagytestű kutyáknak Hatótávolság szerint 1000 - 1500 méter Márka szerint Garmin Korrekció típusa szerint Elektromos Vibrációs Hangjelzéses Vízálló tulajdonság szerint Vízálló Cseppálló Kutyák száma szerint 1 kutya részére 2 kutya részére 3 kutya részére

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Kutyák száma 1 - 3 kutya
Funkció Impulzus, Rezgés, Hangjelzés, Ugatásgátló mód
Hatótávolság 1200 m
Hatótávolság 1200 m
méret Kistestű kutyáknak, Nagytestű kutyáknak, Közepes testű kutyáknak
Vízálló védelem Cseppálló
Tápellátás USB töltés

Útmutató letöltése

Kiképző nyakörvek

Miben segít az elektromos kiképző nyakörv?

 • a kiképző nyakörv segít betanítani a kutyát a póráz nélküli sétáltatáshoz
 • segít a kutya visszahívásához bármilyen esetben
 • segít megállítani a kutyát ha más állat után szalad
 • segít alap engedelmességre tanítani kedvencünket ("állj", "hozzám", "lábhoz", "maradj")
 • leszoktatja a kutyát a póráz rángatásáról
 • a kutya nem kívánt tevékenységeinek megszakítása ("fúj", "nem szabad") - leszoktatja a helytelen, rossz szokásokról, emberekre ugrálásról, gödörásásról, ürülékfogyasztásról, nem kívánt ugatásról, üvöltésről, stb.
 • gyakorlatilag az összes parancs precíz betanítása, amit a kutyának olyan pontosan és megbízhatóan kell végrehajtania, mintha egy (akár több száz méter hosszú!) pórázon lenne

 

Kapcsolódó termékek