Garmin PT 10 obojek
Garmin PT 10 obojek

Nyakörv és vevőkészülék Garmin PT 10

Kompatibilis az alábbi nyakörvekkel: Garmin PRO 550, Garmin PRO 70, Garmin Sport PRO. Garmin PT 10 elektromos nyakörv megvásárlásával egyszerre akár 3-6 kutyát is lépezhet. Képezhető 3 kutya egyszerre (PRO 550 kiképző eszközzel) vagy 6 kutya egyszerre (PRO 70 kiképző eszközzel). A készülék hatótávolsága 1500 méter.

Termékcsoport kiválasztása
  • Színek

87 760 Ft 72 525 Ft ÁFA nélkül
4 hét
Mikor kapom meg a terméket?
ve středu 19. 07. Önnél
+ - db
Összehasonlítás vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Nyakörv és vevőkészülék Garmin PT 10

Kompatibilis az alábbi nyakörvekkel: Garmin PRO 550, Garmin PRO 70, Garmin Sport PRO. Garmin PT 10 elektromos nyakörv megvásárlásával egyszerre akár 3-6 kutyát is lépezhet. Képezhető 3 kutya egyszerre (PRO 550 kiképző eszközzel) vagy 6 kutya egyszerre (PRO 70 kiképző eszközzel). A készülék hatótávolsága 1500 méter.

Kiegészítő funkciók:

  • BarkLimiter - leszoktatja a kutyát a nem kívánt ugatásról
  • LED dióda - sötétben is lokalizálhatja házi kedvencét (látótávolság 100 méter)

 

Ugatás felismerése

A Garmin PT 10 a hangszálak rezgései alapján érzékeli az ugatást, melynek köszönhetően más kutya ugatása nem aktiválja a nyakörvet. 

 


Energiaellátás

A készülék tápegysége egy újratölthető Li-Ion akkumulátor, melynek élettartama 80 óra (adókészülék), 60 óra (vevőkészülék).

 

Vízállóság 

A Garmin PT 10 nyakörv vízálló. IPX7 védelemmel rendelkezik - nem okoz gondot eső, hó és saras terep sem.

 

 

Kutyák száma 

A Garmin PT 10 elektromos nyakörv segítségével egyszerre több kutya és képezhető, a funkciók elvesztése nélkül. Képezhető 3 kutya egyszerre (PRO 550 kiképző eszközzel) vagy 6 kutya egyszerre (PRO 70 kiképző eszközzel).

 


A nyakörv hossza

A Garmin PT 10 nyakörve kiváló minőségű műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselése. A hossza 20 és 65 cm között állítható. 

 


Súlya és méretei

A Garmin PT 10 elektromos nyakörv szélessége 7,8 cm, magassága 4,4 cm és mélysége 4,4 cm. A súlya 98 g.
Műszaki paraméterek

Nyakörv hossza 20 - 65 cm
Funkció - korrekció hangjelzés + rezgés + impulzus + fényjelzés
Kutyák száma akár 6 kutya részére
Vízállóság vízálló (rövid idieig vízbe meríthető)
Akkumulátor élettartama (vevőkészülék) 40 - 60 óra
Tápellátás Tölthető

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.