Dogtra iQ Cliq elektromos kiképző nyakörv

A Dogtra iQ Cliq az elektronikus kiképzőnyakörv és Clicker egyedülálló kombinációja az egyben. A Dogtra iQ Cliq az első és egyetlen ilyen teljes képzési eszköz a világon. A kattintás hallhatósága miatt a nyakörv rövid távoktatásra ajánlott. Hatótávolsága mindössze 100 méter. A Dogtra iQ Cliq elektronikus nyakörv ergonomikusan lett kialakítva, vezetőképes műanyag elektródákkal rendelkezik, valamint teljesen vízálló és meríthető (maximálisan 1 méteres vízmélységig). További vevőkészülékkel egyszerre 2 kutya kiképzésére bővíthető.

Termékcsoport kiválasztása
  • Kutyák száma


Egyéb változatok:
54 655 Ft 45 170 Ft ÁFA nélkül
Raktáron 1 db
Mikor kapom meg a terméket?
ve čtvrtek 26. 11. Önnél
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Dogtra iQ Cliq elektromos kiképző nyakörv

A Dogtra iQ Cliq az elektronikus kiképzőnyakörv és Clicker egyedülálló kombinációja az egyben. A Dogtra iQ Cliq az első és egyetlen ilyen teljes képzési eszköz a világon. A kattintás hallhatósága miatt a nyakörv rövid távoktatásra ajánlott. Hatótávolsága mindössze 100 méter. A kattintás alapú képzés az egyik legrégebbi formája az oktatásnak, és néhányan úgy vélik, hogy a szóparancsoknál sokkal hatékonyabb módszer. A kattintás és elektrosztatikus impulzusok kombinációja végtelen lehetőséget biztosít a kutya tökéletes engedelmességének kiképezésére. A Dogtra iQ Cliq úgynevezett "clicker"-t és korrekcióként elektrosztatikus impulzust használ, mely 100 szinten állítható. Egyszerűen beállíthatja a nyakörvet és testre szabhatja a kutyájának. A Dogtra iQ Cliq elektronikus nyakörv ergonomikusan lett kialakítva, vezetőképes műanyag elektródákkal rendelkezik, valamint teljesen vízálló és meríthető (maximálisan 1 méteres vízmélységig). További vevőkészülékkel egyszerre 2 kutya kiképzésére bővíthető. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

 

Hatótávolság

A Dogtra iQ Cliq kiképzőnyakörv hatótávolsága 100 m. Ennél a kiképzőnyakörvnél nincs szükség nagyobb hatótávolságra, mivel a képzéshez ún. "Clicker"-t és korrekcióként impulzust használ. Ideális alap képzéshez, mint pl. lábhoz, maradj, stb... 

 

A működés (korrekció) típusa 

A Dogtra iQ Cliq úgynevezett "clicker"-t és korrekcióként elektrosztatikus impulzust használ, mely 100 szinten állítható. Egyszerűen beállíthatja a nyakörvet és testre szabhatja a kutyájának. Az impulzus szintje bármikor növelhető vagy csökkenthető az adón elhelyezett gombok segítségével. 

 

Energiaellátás

A Dogtra iQ Cliq adó- és vevőkészüléke 2 db cserélhető elemre működik, melyek típusa CR2032. Aktív használat mellett, kb. 1-3 hónapig tart ki, a használat számától és az elemk minőségétől függően. 

 

Vízállóság

A Dogtra iQ Cliq teljes mértékben vízálló és meríthető vevőkészülékkel rendelkezik (1 méteres vízmélységig). Ideális a képzéshez vízben vagy extrém körülmények között (erdő, sár). Az adó kizárólag vízálló, nem okoz gondot enyhe esőzés vagy havazás (víz alá nem meríthető).

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Dogtra iQ Cliq nyakörv bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 


A nyakörv hossza

A Dogtra iQ Cliq nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 17 és 49 cm között állítható. 

 


Súly és méretek

Az adó szélessége 4,3 cm, magassága 12,6 cm, mélysége 2,5 cm és a súlya 66 gramm. A vevő szélessége 5,1 cm, magassága 3,4 cm, mélysége 2,9 cm és a súlya 44 gramm.

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Vevőkészülék tápegysége CR2032
Adókészülék súlya 66 g
Akkumulátor élettartama (Adókészülék) 1 - 3 hónap
Akkumulátor élettartama (vevőkészülék) 1 - 3 hónap
Kijelző nem rendelkezik
Vízállóság vízhatlan
Funkció - korrekció impulzus + clicker
Tápellátás elemre
Vevőkészülék súlya 44 g
Adókészülék tápegysége CR2032
Adókészülék méretei (sz/ma/mé) 4,3 x 12,6 x 2,5 cm
Vevőkészülék méretei (sz/ma/mé) 5,1 x 3,4 x 2,9 cm
Nyakörv hossza 17 - 49 cm
Ugatásgátló üzemmód nem
Impulzus ereje 100
Hatótávolság 100 m
Kutyák száma 1 - 2 kutya

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.