Dogtra iQ Cliq elektromos kiképző nyakörv

A Dogtra iQ Cliq az elektronikus kiképzőnyakörv és Clicker egyedülálló kombinációja az egyben. A Dogtra iQ Cliq az első és egyetlen ilyen teljes képzési eszköz a világon. A kattintás hallhatósága miatt a nyakörv rövid távoktatásra ajánlott. Hatótávolsága mindössze 100 méter. A Dogtra iQ Cliq elektronikus nyakörv ergonomikusan lett kialakítva, vezetőképes műanyag elektródákkal rendelkezik, valamint teljesen vízálló és meríthető (maximálisan 1 méteres vízmélységig). További vevőkészülékkel egyszerre 2 kutya kiképzésére bővíthető.

Termékcsoport kiválasztása
  • Kutyák száma

55 620 Ft 45 965 Ft ÁFA nélkül
Raktáron 1 db
Mikor kapom meg a terméket?
v pondělí 10. 05. Önnél
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Dogtra iQ Cliq elektromos kiképző nyakörv

A Dogtra iQ Cliq az elektronikus kiképzőnyakörv és Clicker egyedülálló kombinációja az egyben. A Dogtra iQ Cliq az első és egyetlen ilyen teljes képzési eszköz a világon. A kattintás hallhatósága miatt a nyakörv rövid távoktatásra ajánlott. Hatótávolsága mindössze 100 méter. A kattintás alapú képzés az egyik legrégebbi formája az oktatásnak, és néhányan úgy vélik, hogy a szóparancsoknál sokkal hatékonyabb módszer. A kattintás és elektrosztatikus impulzusok kombinációja végtelen lehetőséget biztosít a kutya tökéletes engedelmességének kiképezésére. A Dogtra iQ Cliq úgynevezett "clicker"-t és korrekcióként elektrosztatikus impulzust használ, mely 100 szinten állítható. Egyszerűen beállíthatja a nyakörvet és testre szabhatja a kutyájának. A Dogtra iQ Cliq elektronikus nyakörv ergonomikusan lett kialakítva, vezetőképes műanyag elektródákkal rendelkezik, valamint teljesen vízálló és meríthető (maximálisan 1 méteres vízmélységig). További vevőkészülékkel egyszerre 2 kutya kiképzésére bővíthető. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

 

Hatótávolság

A Dogtra iQ Cliq kiképzőnyakörv hatótávolsága 100 m. Ennél a kiképzőnyakörvnél nincs szükség nagyobb hatótávolságra, mivel a képzéshez ún. "Clicker"-t és korrekcióként impulzust használ. Ideális alap képzéshez, mint pl. lábhoz, maradj, stb... 

 

A működés (korrekció) típusa 

A Dogtra iQ Cliq úgynevezett "clicker"-t és korrekcióként elektrosztatikus impulzust használ, mely 100 szinten állítható. Egyszerűen beállíthatja a nyakörvet és testre szabhatja a kutyájának. Az impulzus szintje bármikor növelhető vagy csökkenthető az adón elhelyezett gombok segítségével. 

 

Energiaellátás

A Dogtra iQ Cliq adó- és vevőkészüléke 2 db cserélhető elemre működik, melyek típusa CR2032. Aktív használat mellett, kb. 1-3 hónapig tart ki, a használat számától és az elemk minőségétől függően. 

 

Vízállóság

A Dogtra iQ Cliq teljes mértékben vízálló és meríthető vevőkészülékkel rendelkezik (1 méteres vízmélységig). Ideális a képzéshez vízben vagy extrém körülmények között (erdő, sár). Az adó kizárólag vízálló, nem okoz gondot enyhe esőzés vagy havazás (víz alá nem meríthető).

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Dogtra iQ Cliq nyakörv bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 


A nyakörv hossza

A Dogtra iQ Cliq nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 17 és 49 cm között állítható. 

 


Súly és méretek

Az adó szélessége 4,3 cm, magassága 12,6 cm, mélysége 2,5 cm és a súlya 66 gramm. A vevő szélessége 5,1 cm, magassága 3,4 cm, mélysége 2,9 cm és a súlya 44 gramm.

Miben segít az elektromos kiképző nyakörv?

  • a kiképző nyakörv segít betanítani a kutyát a póráz nélküli sétáltatáshoz
  • segít a kutya visszahívásához bármilyen esetben
  • segít megállítani a kutyát ha más állat után szalad
  • segít alap engedelmességre tanítani kedvencünket ("állj", "hozzám", "lábhoz", "maradj")
  • leszoktatja a kutyát a póráz rángatásáról
  • a kutya nem kívánt tevékenységeinek megszakítása ("fúj", "nem szabad") - leszoktatja a helytelen, rossz szokásokról, emberekre ugrálásról, gödörásásról, ürülékfogyasztásról, nem kívánt ugatásról, üvöltésről, stb.
  • gyakorlatilag az összes parancs precíz betanítása, amit a kutyának olyan pontosan és megbízhatóan kell végrehajtania, mintha egy (akár több száz méter hosszú!) pórázon lenne

 

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Vevőkészülék tápegysége CR2032
Adókészülék súlya 66 g
Akkumulátor élettartama (Adókészülék) 1 - 3 hónap
Akkumulátor élettartama (vevőkészülék) 1 - 3 hónap
Kijelző nem rendelkezik
Vízállóság vízhatlan
Funkció - korrekció impulzus + clicker
Tápellátás elemre
Vevőkészülék súlya 44 g
Adókészülék tápegysége CR2032
Adókészülék méretei (sz/ma/mé) 4,3 x 12,6 x 2,5 cm
Vevőkészülék méretei (sz/ma/mé) 5,1 x 3,4 x 2,9 cm
Nyakörv hossza 17 - 49 cm
Ugatásgátló üzemmód nem
Impulzus ereje 100
Hatótávolság 100 m
Kutyák száma 1 - 2 kutya

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.