Aetertek AT-211D Mini elektromos kiképző nyakörv

Kedvezmény

Az Aetertek AT-211D Mini elektronikus kiképzőnyakörv fejlettebb modellje elődjének az Aetertek AT-211SW Mini nyakörvnek. Az elődjéhez hasonlóan az AT-211D Mini a legkisebb és legkönnyebb kiképzőnyakörvek egyike a világon. A készülék bekapcsolása mágnesre működik, a műanyag gombok ellenállóbbak, mellyel elkerülhető a gombok nem kívánt megnyomása. Az AT-211D Mini kiváló készülék, melynek hatótávolsága 350 méter, kezelése egyszerű. Újratölthető akkumulátorral lett ellátva, továbbá egyszerre két kutya képzése lehetséges. Az alábbi funkciókkal rendelkezik: hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus, melyek 10 szinten állíthatók.

Termékcsoport kiválasztása
 • Kutyák száma

Eredeti ár 53 090 Ft 43 285 Ft 35 775 Ft ÁFA nélkül
Úton 57 db
Mikor kapom meg a terméket?
kiszállítás 3 - 10 nap
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Aetertek AT-211D Mini elektromos kiképző nyakörv

Az Aetertek AT-211D Mini az egyik legkisebb elektronikus kiképzőnyakörv a világon, melynek súlya csupán 30 gramm. Hatótávolsága 350 méter, mely elegendő pl. erdei használatra, valamint gyakorlótereken és egyéb nyílt területen is remekül bevált. A készülék legnagyobb előnye, hogy kicsi és nagyon könnyű. A kis méreteinek és súlyának köszönhetően kiválóan alkalmas a legkisebb kutyafajták képzésére.

 

 

Az Aetertek AT-211D Mini nagyon gyorsan és egyszerűen vezérelhető - a gombok egymástól függetlenül lettek elosztva - ez biztosítja a gyors reagálást a képzés során. Az új, javított, kemény műanyagból készült gombok megakadályozzák a gombok nem kívánt megnyomását pl. a zsebben.

 

A kiképzőnyakörv további előnyei közé tartozik a vízálló vevő (eső és hó) és a háttérvilágítással ellátott kijelző, amely lehetővé teszi a sötétben való gyakorást. A bekapcsolása mágnesre működik. A 10 fokozatú elektrosztatikus impulzusok teljesítményének beállításával a nyakörv 2 kg és 40 kg közötti súlyú kutyák képzésére alkalmas. A vevőkészülék és az adókészülék újratölthető Li-ion akkumulátorral rendelkezik, melyeket nem szükséges cserélni. A hálózati töltő segítségével egyszerűen újratölthető. Az Aetertek AT-211D Mini vibrációval, elektrosztatikus impulzusokkal és hangjelzéssel rendelkezik. További nyakörv megvásárlásával az Aetertek AT-211D Mini könnyedén bővíthető akár 2 kutya képzésére egyszerre (az adó segítségével egyszerűen válthat a kutyák között).

 

Hatótávolság

Aetertek AT-211D Mini hatótávolsága 350 méter. Ekkora mértékű hatótávolság tökéletesen megfelel alap- és professzionális kutyaképzéshez is. Az Aetertek AT-211D Mini ideális választás városban vagy erdős területen való edzéshez, ahol a körülmények rosszabbak.

 

A működés típusa 

Az Aetertek AT-211D Mini korrekcióként hangjelzéssel, rezgéssel és elektrosztatikus impulzussal használható. Az impulzus ereje 10 szinten állítható. Egyszerűen beállíthatja a nyakörvet és testre szabhatja a kutyájának. Az impulzus szintje bármikor növelhető vagy csökkenthető az adón elhelyezett gombok segítségével.

 

Energiaellátás

Az Aetertek AT-211D Mini adó- és vevőkészüléke újratölthető és cserélhető Lithium-Ion akumulátorral lett ellátva, melynek kapacitása 450mAh. Feltöltés ideje 2 óra. A teljesen feltöltött vevő 1 napig, az adó 14 napig bírja. A hálózati töltő segítségével a nyakörv bármikor újratölthető.

 

Vízállóság

Az Aetertek AT-211D Mini kiképzőnyakörv vízálló vevőkészülékkel rendelkezik, nem jelent gondot az eső vagy hó (meríthető 1 m vízmélységig, maximálisan 30 perc). Ideális választás kutyaképzéshez erdős és saras terepeken, extrém körülmények között.

 

Kijelző

Aetertek AT-211D Mini minőségi LCD kijelzővel rendelkezik, melynek segítségével a kutya képezhető nappal és sötétben is. A kijelző minden fontos információt tartalmaz: korrekció típusa, kutyák száma, impulzusok ereje, energiaszint.

 

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával az Aetertek AT-211D Mini nyakörv bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

 

A nyakörv hossza

Az Aetertek AT-211D Mini nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 10 és 30 cm között állítható. A termékhez megvásárolható 20 és 65 cm között állítható nyakörv.

 


Súly és méretek

Az adó szélessége 4 cm, magassága 8 cm, mélysége 1,5 cm és a súlya 32 gramm. A vevő szélessége 5,5 cm, magassága 2,8 cm, mélysége 2,9 cm és a súlya 30,5 gramm.

 

 

A termék előnyei A termék hátrányai
 • a világ legkisebb vevője, amelynek súlya mindössze 30 g
 • háttérvilágítású LCD kijelző az adón
 • tölthető vevő és adó
 • 10 szinten állítható impulzus, hangjelzés és rezgés korrekció
 • 2 kutya kiképzésének lehetősége egyszerre
 • egyszerű kezelés - külön funkciógombok
 • mágneses kapcsolás
 • ellenálló gombok
 • a hatótávolság mindössze 350 méter

Miben segít az elektromos kiképző nyakörv?

 • a kiképző nyakörv segít betanítani a kutyát a póráz nélküli sétáltatáshoz
 • segít a kutya visszahívásához bármilyen esetben
 • segít megállítani a kutyát ha más állat után szalad
 • segít alap engedelmességre tanítani kedvencünket ("állj", "hozzám", "lábhoz", "maradj")
 • leszoktatja a kutyát a póráz rángatásáról
 • a kutya nem kívánt tevékenységeinek megszakítása ("fúj", "nem szabad") - leszoktatja a helytelen, rossz szokásokról, emberekre ugrálásról, gödörásásról, ürülékfogyasztásról, nem kívánt ugatásról, üvöltésről, stb.
 • gyakorlatilag az összes parancs precíz betanítása, amit a kutyának olyan pontosan és megbízhatóan kell végrehajtania, mintha egy (akár több száz méter hosszú!) pórázon lenne

 

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

A legkisebb kutyáknak
Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Vevőkészülék tápegysége 450 mAh
Adókészülék súlya 32 g
Akkumulátor élettartama (Adókészülék) 10 - 14 nap
Akkumulátor élettartama (vevőkészülék) 1 - 3 nap
Kijelző LCD megvilágított
Vízállóság vízhatlan
Funkció - korrekció impulzus + rezgés + hangjelzés
Tápellátás újratölthető
Frekvenció 915 MHz
Vevőkészülék súlya 30 g
Adókészülék tápegysége 450 mAh
Adókészülék méretei (sz/ma/mé) 4 x 8 x 1,5 cm
Vevőkészülék méretei (sz/ma/mé) 5,5 x 2,5 x 1,8 cm
Nyakörv hossza 10 - 30 cm
Ugatásgátló üzemmód nem
Hengjelzés ereje 10
Rezgés ereje 10
Impulzus ereje 10
Hatótávolság 350 m
Kutyák száma 1 - 2 kutya

A csomag tartalma

 • Vevőkészülék
 • Adókészülék
 • Elektródák
 • Állítható nyakörv
 • Akkumulátorok
 • Kettős USB töltő
 • Nyakba akasztható tartó
 • Tesztdióda
 • Használati útmutató

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.