Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Aetertek

Az Aetertek az elsők közé tartozik az elektronikus nyakörvek terén. Az ugatásgátló és kiképző nyakörveivel teljesen új dimenziót hozott a piacra. Az Aetertek elektronikus nyakörveket a kiváló kivitelezés jellemzi. A készülékek háromféle figyelmeztető korrekcióval rendelkezik.

##vice##

Emellett számos olyan funkciót biztosítanak, amelyek megkönnyítik és hatékonyabbá teszik a kutya képzését. Végül, de nem utolsósorban hangsúlyt kell fektetni a felhasználók együttműködésével kifejlesztett vonzó designra és az egyszerű kezelhetőségre.

Az Aetertek elektronikus nyakörvek legnagyobb előnye, az elektrosztatikus impulzuserő beállításainak széles skálája. Ez kulcsfontosságú a kutya mérete és érzékenysége szempontjából. Az Aetertek kiképző nyakörvek 18 impulzusszinttel rendelkeznek - alkalmasak kis-, közepes- és nagytestű kutyafajták képzéséhez. Összefoglalva, az összes Aetertek elektronikus kiképző nyakörv állítható, így testre szabható a kutya fajtája és mérete alapján.

 

Az Aetertek nyakörvek hatótávolsága és vezérlése

Azok a kutyatenyésztők, akik nyílt terepen képzik a kutyát, értékelni fogják az Aetertek kiképző nyakörvek nagy hatótávolságát (350-1000 méter). Ekkora mértékű hatótávolság elegendő vadászkutyák képzéséhez erdőben vagy más terepen. Amennyiben a kutya nem az utasításokra, figyelmeztethető hangjelzés, rezgés vagy elektrosztatikus korrekciók aktiválásával.

Az Aetertek elektronikus nyakörvek vezérlése nagyon intuitív és felhasználóbarát. A kiképző nyakörvek adókészülékén, az összes funkciónak külön gombja van. Ennek köszönhetően elkerülhető a késedelmes reakció például ha a kutya azonnali figyelmeztetésére lesz szükség.

A több kutyával rendelkező kutyatenyésztők számára lehetőség van egyszerre akár 3 kutya képzésére. A jobb áttekinthetőség és megkülönböztetés érdekében, a kutyákat, a nyakörvek színe szerint különböztethetjük meg egymástól.

 

A nyakörvek feltöltése, design és anyag

Az Aetertek elektronikus nyakörvek tervezői törekedtek a tökéletességre. A kifinomult design nem csak vonzó, hanem funkcionális is. A kiképző nyakörvek ergonomikus formájának köszönhetően kiválóan alkalmazkodnak a felhasználó kezéhez. Különleges edzett műanyagból készülnek, amely ellenáll a mechanikai sérüléseknek.

Az elsőosztályú design nem befolyásolja a kiképző nyakörv praktikus oldalát. Az Aetertek nyakörvek fejlesztői arra is gondoltak, hogy az idő drága. Ezért a töltőket kettős csatlakozóval látták el, amely lehetővé teszi az adó- és a vevőkészülék egyidejű töltését. Figyelembe véve a nagy-kapacitású töltőt, a készülékek újratöltési ideje mindössze 2 óra. Az adókészülék akkumulátorának élettartama maximálisan 14 nap, a vevőkészüléké megközelítőleg 3-5 nap.

 

Vízálló és ugatásgátló

Hangsúlyt kell fektetnünk arra is, hogy az Aetertek elektronikus nyakörvek esetében nem kell aggódnunk a vízzel való érintkezés miatt sem. A vevőkészülékek vízállóak, ezért ideálisak vízben történő kutyaképzéshez is.

Az Aetertek nyakörvek egyedüliek a piacon, melyek automata intelligens ugatásgátló üzemmóddal lettek ellátva. Ennek köszönhetően könnyedén leszoktathatja a kutyát a nem kívánt, kellemetlen ugatásról, melyre például a szomszéd is panaszkodik, ha egyedül hagyja a kutyát a lakásban. Természetesen gyakran a kutya ugatása helyénvaló, például ha házőrzés céljából ösztönösen ugat, ezért a készülék szükség szerint bármikor deaktiválható. 

 

Aetertek elektromos nyakörvekkel szerzett tapasztalatok 

Az Aetertek elektromos nyakörvek számos professzionális kutyakiképzőt szólítottak meg. A kutya képzéséhez Zdenek Úr - tapasztalt kinológus - Aetertek kiképző nyakörvet is használ: „Az Aetertekkel csak pozitív tapasztalataim vannak. Nagyon megkönnyítik a kutya képzését, intuitívak és könnyen kezelhetők“ mondta.

Kis- és nagytestű kutyafajták képzéséhez használja a nyakörvet, eltérő terepeken. „Leginkább a hatótávolságukat értékelem, mely kulcsfontosságú erdei képzés esetén. Fontos továbbá a készülékek ellenállósága és a vízálló tulajdonságuk is“ hozzátette.

 

Vásároljon megbízható, minősített kereskedőtől

Üzletünk minősített értékesítője az Aetertek márkának a cseh és szlovák piacon. Mit jelent mindez és milyen előnyök származnak ebből?

 

  • 100% -os minőségi garancia: Minősített márkakereskedőtől megvásárolt termék esetében garantált, hogy a termék eredeti, nem másolat vagy szürke import.

  • Reklamáció és standard feletti ügyintézés garancia: Hivatalos forgalmazóktól vásárolt Aetertek termékekre standard feletti reklamáció érvényes (gyors ügyintézés, 3 éves garancia)

  • Hivatalos Aetertek termék forgalmazójától a termékek 30 napra ingyenesen kölcsönözhetők és tesztelhetők.

 

Teljes leírás megjelenítése

További kategóriák megjelenítése

A kínálatban 37 termékek - az eredményeket pontosan az Ön igényei szerint szűrheti.

Megjelenítés 1-15 -ból/-ből 37 termékek

| 1 2 3|
Aetertek elektródák (216D, 918C, 919C)
Változatok (3)
15 mm 15 mm - fém 18 mm

Aetertek elektródák (216D, 918C, 919C)

Aetertek műanyag tartalék nyakörv 2,5 x 62 cm
Változatok (2)
narancssárga szürke

Aetertek műanyag tartalék nyakörv 2,5 x 62 cm