Reedog FX-500 2in1 kutyakerítés és kiképző nyakörv

Kedvezmény

Az új Reedog FX-500 2in1 modell az első és egyetlen eszköz a világon, amely professzionális kiképzőnyakörvet és láthatatlan kerítést egyesít. Exkluzív rendszer mely biztosítja a kert védelmét, valamint a kutya nem kívánt elbarangolását. Ugyanakkor nagyon kifinomult oktatási rendszert kínál minden kutyafajta részére. A kerítés funkció és a kiképző nyakörv kombinációja biztosítja, hogy a kutya ne hagyja el a kertet, továbbá kiváló képzést nyújthat a kutyának, anélkül, hogy további nyakörvet kellene használnia.

Termékcsoport kiválasztása
  • Kutyák száma


Egyéb változatok:
Hálózati adapter Reedog kerítéshez Hálózati adapter Reedog kerítéshez Raktáron 4 db 2 725 Ft Reedog FX-500 ohradník a výcvikový obojek Reedog FX-500 2in1 kutyakerítés és kiképző… Úton 12 db 109 260 Ft
Eredeti ár 122 935 Ft 109 260 Ft 90 300 Ft ÁFA nélkül
Úton 12 db
Mikor kapom meg a terméket?
kiszállítás 3 - 10 nap
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Reedog FX-500 2in1 kutyakerítés és kiképző nyakörv

Az új Reedog FX-500 2in1 modell az első és egyetlen eszköz a világon, amely professzionális kiképzőnyakörvet és láthatatlan kerítést egyesít. Exkluzív rendszer mely biztosítja a kert védelmét, valamint a kutya nem kívánt elbarangolását. Ugyanakkor nagyon kifinomult oktatási rendszert kínál minden kutyafajta részére. A kerítés funkció és a kiképző nyakörv kombinációja biztosítja, hogy a kutya ne hagyja el a kertet, továbbá kiváló képzést nyújthat a kutyának, anélkül, hogy további nyakörvet kellene használnia.

 

Láthatatlan kutyakerítés

 

A cseh gyártású Reedog elektronikus láthatatlan kutyakerítés minden kutya számára alkalmas, 5 kg és 90 kg között. A Reedog FX-500 2in1 10 zónabeállítással rendelkezik. A zónát 30cm és 6m közötti távolságban állíthatja be. Amint a kutya belép a tiltott zónába, először rezgés korrekció és ha ennek ellenére is folytatja a terület elhagyását, elektrosztatikus impulzus figyelmezteti a kutyát. Az impulzus ereje 3 szinten emelkedik attól függően, folytatja e a kutya útját a tiltott zóna felé (3 impulzus szint - gyenge, közepesen erős és erős impulzus). Minél közelebb kerül a kutya a tiltott zónához, annál erősebb a korrekció. Az egyedülálló rezgés korrekciónak és a folyamatosan erősődő impulzus korrekciónak köszönhetően maximális a hatékonyság és a kutya nem lép be a tiltott zónába. A Reedog FX-500 2in1 DryDog technológiával rendelkezik, mely maximális védelmet biztosít a vízzel szemben. A nyakörv teljes mértékben vízálló és 2 méteres vízmélységig meríthető. A nyakörv kiváló minőségű műanyagból készült, mely ütésálló és ellenáll egyéb mechanikai sérülésnek is. A Reedog FX-500 2in1 alap csomagja 100 méteres, 0,3 mm keresztmetszetű szigetelt vezetéket tartalmaz, mely a legtöbb berendezés számára elegendő. Amennyiben szüksége lenne a vezeték meghosszabbítására, külön megvásárolható és könnyedén csatlakoztatható 1000 méterig. 

 

Kiképzőnyakörv

A kutyakerítéshez hasonlóan a cseh gyártású Reedog elektromos kiképzőnyakörv szintén alkalmas az összes kutyafajta képzésére 5 kg és 90 kg között. Az ergonomikusan kialakított nyakörv nagyon jól alkalmazkodik a kutya nyakához és viselete nem jelent problémát. Ez a kiképzési rendszer ideális alap és professzionális kutyaképzéshez egyaránt. A Reedog FX-500 2in1 korrekcióként hangjelzéssel, rezgéssel és elektrosztatikus impulzussal használható. Amennyiben a kutyakerítés nélkül használja a nyakörvet, az impulzus ereje 10 szinten állítható, továbbá aktiválható folyamatos és pillanatnyi impulzus. Ha az impulzus indítógombját hosszan lenyomva tartja, folyamatos - hosszú impulzust adagol (maximálisan 8 másodperc). A Reedog FX-500 2in1 minőségi, megvilágított LCD kijelzővel lett felszerelve, melynek köszönhetően mind nappali, mind éjjeli használatra alkalmas. Minden fontos információ megtalálható a kijelzőn: a korrekció típusa, kutyák száma, impulzus ereje, energiaszint. Az adó és vevőkészülék újratölthető és cserélhető 3,7V Lithium-Ion akkumulátorral lett ellátva, melyek kapacitása 550mAh. A nyakörv hatótávolsága 1000 méter. További vevő megvásárlásával a Reedog FX-500 2in1 nyakörv bővíthető 3 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között. A készülék további előnye, hogy könnyedén és egyszerűen kezelhető. Az adókészüléken minden funkciónak külön gombja van, mely biztosítja a  gyors reakciót a képzés során.

 

 

A működés (korrekció) típusa 

A Reedog FX-500 2in1 korrekcióként hangjelzéssel, rezgéssel és elektrosztatikus impulzussal használható. Az impulzus ereje 10 szinten állítható, továbbá aktiválható folyamatos és pillanatnyi impulzus. A kerítés használatánál az impulzusok ereje 3 szinten automatikusan emelkedik (erősödik).

 

Hatótávolság

A Reedog FX-500 2in1 hatótávolsága 1000 méter. Ekkora mértékű hatótávolság tökéletesen megfelel alap- és professzionális kutyaképzéshez is. A Reedog kiképzőnyakörv ideális választás városban vagy erdős területen való edzéshez, ahol a körülmények rosszabbak és csökkenhet a hatótávolság.

  

Energiaellátás

A Reedog FX-500 2in1 adó és vevőkészüléke újratölthető és cserélhető Lithium-Ion akkumulátorral lett ellátva, melyek kapacitása 550mAh. A töltési idő 2 óra. Teljes feltöltésnél az adó akkumulátora több napig is kibírja. Az adó és vevőkészüléket bármikor újratöltheti a kettős hálózati töltő segítségével.  

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Reedog FX-500 2in1 nyakörv bővíthető 3 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között. A kerítés használatához a nyakörvek száma korlátlan.

 

Kijelző

A Reedog FX-500 2in1 minőségi, megvilágított LCD kijelzővel lett felszerelve, melynek köszönhetően mind nappali, mind éjjeli használatra alkalmas. Minden fontos információ megtalálható a kijelzőn: a korrekció típusa, kutyák száma, impulzus ereje, energiaszint.

 

Vízállóság

A Reedog FX-500 2in1 DryDog technológiával rendelkezik, mely maximális védelmet biztosít a vízzel szemben. A nyakörv teljes mértékben vízálló és 2 méteres vízmélységig meríthető. Az adókészülék vízálló és gumival bevont, nem okoz gondot az eső és hó, azonban víz alá nem meríthető. 

 

drát v baleníVezeték a csomag tartalma

A Reedog FX-500 2in1 alap csomagja 100 méteres, 0,3 mm keresztmetszetű szigetelt vezetéket tartalmaz, mely a legtöbb berendezés számára elegendő. Amennyiben szüksége lenne a vezeték meghosszabbítására, külön megvásárolható és könnyen csatlakoztatható 1000 méterig.

 

Zóna beállítása

A Reedog FX-500 2in1 10 szinten képes beállítani a zónát. A zónát 30 cm és 6 m közötti távolságban állíthatja be. Amint a kutya elhagyja a beállított zónát, először rezgés korrekció és ha ennek ellenére is folytatja a terület elhagyását, elektrosztatikus impulzus figyelmezteti a kutyát, mely automatikusan erősödik 3 szinten.

 

A nyakörv hossza

A Reedog FX-500 2in1 nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 20 és 75 cm között állítható, melynek köszönhetően alkalmas kisebb és nagyobb kutyafajták számára is.


Súly és méretek

Az adó szélessége 5 cm, magassága 10 cm, mélysége 2,5 cm és a súlya 88,7 gramm. A vevő szélessége 6 cm, magassága 3 cm, mélysége 3 cm és a súlya 88 gramm.

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Vevőkészülék súlya 88 g
Akkumulátor ereje (vevő) 550mAh
Akkumulátor élettartama (vevőkészülék) 3 - 7 nap
Akkumulátor élettartama (adókészülék) akár 14 nap
Rezgések beállítása 10 szintű
Hangjelzések beállítása 1 szintű
Akkumulátor ereje (adó) 550mAh
Frekvencia 433MHz
Az adókészülék tápellátása újratölthető akkumulátor
Adókészülék súlya 88.7 gramm
A vevőkészülék tápellátása újratölthető akkumulátor
Vízállóság vízálló
Kutyák száma akár 3 kutya részére
Impulzusok beállítása 10 szintű
Funkció - korrekció impulzus, rezgés, hangjelzés, LED fényjelzés
Nyakörv hossza állítható 10 - 75 cm
Adókészülék méretei szélesség 6cm, magasság 3cm, mélység 3cm
Kijelző LCD megvilágítás

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.