Reedog FX-500 2in1 kutyakerítés és kiképző nyakörv

Kedvezmény

Az új Reedog FX-500 2in1 modell az első és egyetlen eszköz a világon, amely professzionális kiképzőnyakörvet és láthatatlan kerítést egyesít. Exkluzív rendszer mely biztosítja a kert védelmét, valamint a kutya nem kívánt elbarangolását. Ugyanakkor nagyon kifinomult oktatási rendszert kínál minden kutyafajta részére. A kerítés funkció és a kiképző nyakörv kombinációja biztosítja, hogy a kutya ne hagyja el a kertet, továbbá kiváló képzést nyújthat a kutyának, anélkül, hogy további nyakörvet kellene használnia.

Termékcsoport kiválasztása
 • Kutyák száma


Egyéb változatok:
Hálózati adapter Reedog kerítéshez Hálózati adapter Reedog kerítéshez 10 nap 2 805 Ft Reedog FX-500 ohradník a výcvikový obojek Reedog FX-500 2in1 kutyakerítés és kiképző… Raktáron > 10 db 112 460 Ft
Eredeti ár 126 535 Ft 112 460 Ft 92 940 Ft ÁFA nélkül
Raktáron > 10 db
Mikor kapom meg a terméket?
ve čtvrtek 30. 09. Önnél
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Reedog FX-500 2in1 kutyakerítés és kiképző nyakörv

Az új Reedog FX-500 2in1 modell az első és egyetlen eszköz a világon, amely professzionális kiképzőnyakörvet és láthatatlan kerítést egyesít. Exkluzív rendszer mely biztosítja a kert védelmét, valamint a kutya nem kívánt elbarangolását. Ugyanakkor nagyon kifinomult oktatási rendszert kínál minden kutyafajta részére. A kerítés funkció és a kiképző nyakörv kombinációja biztosítja, hogy a kutya ne hagyja el a kertet, továbbá kiváló képzést nyújthat a kutyának, anélkül, hogy további nyakörvet kellene használnia.

 

Láthatatlan kutyakerítés

 

A cseh gyártású Reedog elektronikus láthatatlan kutyakerítés minden kutya számára alkalmas, 5 kg és 90 kg között. A Reedog FX-500 2in1 10 zónabeállítással rendelkezik. A zónát 30cm és 6m közötti távolságban állíthatja be. Amint a kutya belép a tiltott zónába, először rezgés korrekció és ha ennek ellenére is folytatja a terület elhagyását, elektrosztatikus impulzus figyelmezteti a kutyát. Az impulzus ereje 3 szinten emelkedik attól függően, folytatja e a kutya útját a tiltott zóna felé (3 impulzus szint - gyenge, közepesen erős és erős impulzus). Minél közelebb kerül a kutya a tiltott zónához, annál erősebb a korrekció. Az egyedülálló rezgés korrekciónak és a folyamatosan erősődő impulzus korrekciónak köszönhetően maximális a hatékonyság és a kutya nem lép be a tiltott zónába. A Reedog FX-500 2in1 DryDog technológiával rendelkezik, mely maximális védelmet biztosít a vízzel szemben. A nyakörv teljes mértékben vízálló és 2 méteres vízmélységig meríthető. A nyakörv kiváló minőségű műanyagból készült, mely ütésálló és ellenáll egyéb mechanikai sérülésnek is. A Reedog FX-500 2in1 alap csomagja 100 méteres, 0,3 mm keresztmetszetű szigetelt vezetéket tartalmaz, mely a legtöbb berendezés számára elegendő. Amennyiben szüksége lenne a vezeték meghosszabbítására, külön megvásárolható és könnyedén csatlakoztatható 1000 méterig. 

 

Kiképzőnyakörv

A kutyakerítéshez hasonlóan a cseh gyártású Reedog elektromos kiképzőnyakörv szintén alkalmas az összes kutyafajta képzésére 5 kg és 90 kg között. Az ergonomikusan kialakított nyakörv nagyon jól alkalmazkodik a kutya nyakához és viselete nem jelent problémát. Ez a kiképzési rendszer ideális alap és professzionális kutyaképzéshez egyaránt. A Reedog FX-500 2in1 korrekcióként hangjelzéssel, rezgéssel és elektrosztatikus impulzussal használható. Amennyiben a kutyakerítés nélkül használja a nyakörvet, az impulzus ereje 10 szinten állítható, továbbá aktiválható folyamatos és pillanatnyi impulzus. Ha az impulzus indítógombját hosszan lenyomva tartja, folyamatos - hosszú impulzust adagol (maximálisan 8 másodperc). A Reedog FX-500 2in1 minőségi, megvilágított LCD kijelzővel lett felszerelve, melynek köszönhetően mind nappali, mind éjjeli használatra alkalmas. Minden fontos információ megtalálható a kijelzőn: a korrekció típusa, kutyák száma, impulzus ereje, energiaszint. Az adó és vevőkészülék újratölthető és cserélhető 3,7V Lithium-Ion akkumulátorral lett ellátva, melyek kapacitása 550mAh. A nyakörv hatótávolsága 1000 méter. További vevő megvásárlásával a Reedog FX-500 2in1 nyakörv bővíthető 3 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között. A készülék további előnye, hogy könnyedén és egyszerűen kezelhető. Az adókészüléken minden funkciónak külön gombja van, mely biztosítja a  gyors reakciót a képzés során.

 

 

A működés (korrekció) típusa 

A Reedog FX-500 2in1 korrekcióként hangjelzéssel, rezgéssel és elektrosztatikus impulzussal használható. Az impulzus ereje 10 szinten állítható, továbbá aktiválható folyamatos és pillanatnyi impulzus. A kerítés használatánál az impulzusok ereje 3 szinten automatikusan emelkedik (erősödik).

 

Hatótávolság

A Reedog FX-500 2in1 hatótávolsága 1000 méter. Ekkora mértékű hatótávolság tökéletesen megfelel alap- és professzionális kutyaképzéshez is. A Reedog kiképzőnyakörv ideális választás városban vagy erdős területen való edzéshez, ahol a körülmények rosszabbak és csökkenhet a hatótávolság.

  

Energiaellátás

A Reedog FX-500 2in1 adó és vevőkészüléke újratölthető és cserélhető Lithium-Ion akkumulátorral lett ellátva, melyek kapacitása 550mAh. A töltési idő 2 óra. Teljes feltöltésnél az adó akkumulátora több napig is kibírja. Az adó és vevőkészüléket bármikor újratöltheti a kettős hálózati töltő segítségével.  

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Reedog FX-500 2in1 nyakörv bővíthető 3 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között. A kerítés használatához a nyakörvek száma korlátlan.

 

Kijelző

A Reedog FX-500 2in1 minőségi, megvilágított LCD kijelzővel lett felszerelve, melynek köszönhetően mind nappali, mind éjjeli használatra alkalmas. Minden fontos információ megtalálható a kijelzőn: a korrekció típusa, kutyák száma, impulzus ereje, energiaszint.

 

Vízállóság

A Reedog FX-500 2in1 DryDog technológiával rendelkezik, mely maximális védelmet biztosít a vízzel szemben. A nyakörv teljes mértékben vízálló és 2 méteres vízmélységig meríthető. Az adókészülék vízálló és gumival bevont, nem okoz gondot az eső és hó, azonban víz alá nem meríthető. 

 

drát v baleníVezeték a csomag tartalma

A Reedog FX-500 2in1 alap csomagja 100 méteres, 0,3 mm keresztmetszetű szigetelt vezetéket tartalmaz, mely a legtöbb berendezés számára elegendő. Amennyiben szüksége lenne a vezeték meghosszabbítására, külön megvásárolható és könnyen csatlakoztatható 1000 méterig.

 

Zóna beállítása

A Reedog FX-500 2in1 10 szinten képes beállítani a zónát. A zónát 30 cm és 6 m közötti távolságban állíthatja be. Amint a kutya elhagyja a beállított zónát, először rezgés korrekció és ha ennek ellenére is folytatja a terület elhagyását, elektrosztatikus impulzus figyelmezteti a kutyát, mely automatikusan erősödik 3 szinten.

 

A nyakörv hossza

A Reedog FX-500 2in1 nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 20 és 75 cm között állítható, melynek köszönhetően alkalmas kisebb és nagyobb kutyafajták számára is.


Súly és méretek

Az adó szélessége 5 cm, magassága 10 cm, mélysége 2,5 cm és a súlya 88,7 gramm. A vevő szélessége 6 cm, magassága 3 cm, mélysége 3 cm és a súlya 88 gramm.

Miben segít a láthatatlan kutyakerítés?

 • a kutya nemkívánatos menekülésének hatékony eltávolításában a kertből vagy a telekről. Ennek köszönhetően nem kell megkötöznie a kutyát és nem kell kennelbe vagy garázsba zárnia. A kutya nagyobb szabadságot kap és csak az Ön által megadott területen mozoghat szabadon
 • a rossz szokások megbízható betanításában, mint például a kerítések kibontása vagy átugrálása
 • a nemkívánatos viselkedés megszakításában (ásás a kerítés alatt, virágágyások és díszkertek tönkretétele)
 • a kerítés kölcsönös szabadságot biztosít. Gondok nélkül elhagyhatja otthonát és kutyája nem szenved bezárva vagy megkötözve
 • egy vagy több tetszőleges zónát határolhat el a földterületen, az Ön egyedi igényeinek megfelelően

 

Miben segít az elektromos kiképző nyakörv?

 • a kiképző nyakörv segít betanítani a kutyát a póráz nélküli sétáltatáshoz
 • segít a kutya visszahívásához bármilyen esetben
 • segít megállítani a kutyát ha más állat után szalad
 • segít alap engedelmességre tanítani kedvencünket ("állj", "hozzám", "lábhoz", "maradj")
 • leszoktatja a kutyát a póráz rángatásáról
 • a kutya nem kívánt tevékenységeinek megszakítása ("fúj", "nem szabad") - leszoktatja a helytelen, rossz szokásokról, emberekre ugrálásról, gödörásásról, ürülékfogyasztásról, nem kívánt ugatásról, üvöltésről, stb.
 • gyakorlatilag az összes parancs precíz betanítása, amit a kutyának olyan pontosan és megbízhatóan kell végrehajtania, mintha egy (akár több száz méter hosszú!) pórázon lenne

 

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Vevőkészülék súlya 88 g
Akkumulátor ereje (vevő) 550mAh
Akkumulátor élettartama (vevőkészülék) 3 - 7 nap
Akkumulátor élettartama (adókészülék) akár 14 nap
Rezgések beállítása 10 szintű
Hangjelzések beállítása 1 szintű
Akkumulátor ereje (adó) 550mAh
Frekvencia 433MHz
Az adókészülék tápellátása újratölthető akkumulátor
Adókészülék súlya 88.7 gramm
A vevőkészülék tápellátása újratölthető akkumulátor
Vízállóság vízálló
Kutyák száma akár 3 kutya részére
Impulzusok beállítása 10 szintű
Funkció - korrekció impulzus, rezgés, hangjelzés, LED fényjelzés
Nyakörv hossza állítható 10 - 75 cm
Adókészülék méretei szélesség 6cm, magasság 3cm, mélység 3cm
Kijelző LCD megvilágítás

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.