Patpet 620 elektromos kiképző nyakörv

A Patpet 620 elektronikus kiképzőnyakörv megújult modellje elődjének a Patpet 610 nyakörvnek. Az adó- és vevőkészülék hatótávolsága 600 méter. A Patpet kiképzőnyakörv figyelemre méltó javulással szolgál. A Patpet 620 kiképzőnyakörv 3 féle korrekció lehetőségét kínálja: hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus. Az impulzus ereje 16 szinten állítható. További vevő megvásárlásával bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre.

Termékcsoport kiválasztása
 • Kutyák száma

61 330 Ft 50 683 Ft ÁFA nélkül
Úton 20 db
Mikor kapom meg a terméket?
kiszállítás 3 - 10 nap
+ - db
Összehasonlítás vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Patpet 620 elektromos kiképző nyakörv

A Patpet 620 elektronikus kiképzőnyakörv megújult modellje elődjének a Patpet 610 nyakörvnek. Az adó- és vevőkészülék hatótávolsága 600 méter. A Patpet kiképzőnyakörv figyelemre méltó javulással szolgál. A Patpet 620 kiképzőnyakörv 3 féle korrekció lehetőségét kínálja: hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus. Az impulzus ereje 16 szinten állítható. További vevő megvásárlásával bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. Minden funkció külön gombbal lett állátva. A készülék kezelése nagyon egyszerű. A kijelző tartalmazza az összes fontos információt: energiaszint, valamint a korrekció ereje. A korrekció ereje 16 fokozatú skálán mozog.  

 

A Patpet 620 kiképzőnyakörv adó és vevőkészüléke minőségi anyagból készült. Az összes kutyafajta képzésére alkalmas 90 kg-ig. A kiképzőnyakörv nagyon kényelmes és viselete nem jelent problémát a kutyának. Hossza 20 és 50 cm között állítható. A 610-es modellel szemben kifinomultabb beállításokkal lett felszerelve, valamint a vevőkészülék rögzítése is tartósabb és megbízhatóbb. A Patpet 620 Li akkumulátora rendkívül tartós  és gyorsan újratölthető. Az adó és vevő egyszerre tölthető. A teljes feltöltés ideje megközelítőleg 2 óra. Készenléti állapotban akár 8 hétig is kitart.

 

 

Legfőbb funkciók:

 • 600 méteres hatótávolság, alkalmas erdei használatra, valamint városban
 • További vevő megvásárlásával bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre
 • Az alábbi funkciókkal rendelkezik: hangjelzés, elektrosztatikus impulzus és rezgés
 • 16 szintű impulzus korrekció
 • Minden funkció külön gombbal rendelkezik
 • Gyors újratöltés - kb. 2 óra a teljes feltöltési idő
 • Megvilágított LCD kijelző
 • Az adó és vevőkészülék ergonomikusan lett kialakítva

 

 

A működés (korrekció) típusa

A Patpet 620 kiképzőnyakörv 3 féle korrekció lehetőségét kínálja: hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus. Az impulzus ereje 16 szinten állítható.

 

Hatótávolság

A Patpet 620 kiképzőnyakörv hatótávolsága 600 méter. A kiképzőnyakörv tökéletesen alkalmas alap és haladó képzéshez.

 

Energiaellátás

A Patpet 620 akkumulátora rendkívül tartós  és gyorsan újratölthető. A teljes feltöltés ideje megközelítőleg 2 óra. Készenléti állapotban akár 8 hétig is kitart. 

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Patpet 620 nyakörv bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

Kijelző

A Patpet 620 kiképzőnyakörv minőségi, megvilágított LCD kijelzővel lett ellátva, így sötétben is használható. Minden fontos információ megtalálható a kijelzőn: a korrekció ereje, energiaszint.

 

Vízállóság

A Patpet 620 kiképzőnyakörv kizárólag enyhébb eső ellen védett és vízbe sem meríthető. Ebből kifolyólag leginkább száraz időjárásban történő kutyaképzéshez alkalmas és tartósabb eső esetén nem javasolt a használata. A kiképző eszköz IPX5 védettségi fokozattal rendelkezik.

 

A nyakörv hossza

A kiképzőnyakörv nagyon kényelmes és viselete nem jelent problémát a kutyának. Szinte az összes kis és közepes méretű kutyafajta részére alkalmas. Hossza 20 és 55 cm között állítható.

 

Súly és méretek

Az adó szélessége 4 cm, magassága 10 cm, mélysége 2 cm és a súlya 72 gramm. A vevő szélessége 6,9 cm, magassága 3,8 cm, mélysége 3,5 cm és a súlya 54 gramm.

 

 

 

 

A termék előnyei A termék hátrányai
 • hatótávolsága 600 méter
 • megvilágított LCD kijelző
 • külön funkciógombok
 • hangjelzés, rezgés, impulzus
 • az akkumulátor élettartama 8 hét
 • alacsony beszerzési ár
 • nem meríthető vízbe

Miben segít az elektromos kiképző nyakörv?

 • a kiképző nyakörv segít betanítani a kutyát a póráz nélküli sétáltatáshoz
 • segít a kutya visszahívásához bármilyen esetben
 • segít megállítani a kutyát ha más állat után szalad
 • segít alap engedelmességre tanítani kedvencünket ("állj", "hozzám", "lábhoz", "maradj")
 • leszoktatja a kutyát a póráz rángatásáról
 • a kutya nem kívánt tevékenységeinek megszakítása ("fúj", "nem szabad") - leszoktatja a helytelen, rossz szokásokról, emberekre ugrálásról, gödörásásról, ürülékfogyasztásról, nem kívánt ugatásról, üvöltésről, stb.
 • gyakorlatilag az összes parancs precíz betanítása, amit a kutyának olyan pontosan és megbízhatóan kell végrehajtania, mintha egy (akár több száz méter hosszú!) pórázon lenne

 

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Vevőkészülék méretei (sz/ma/mé) 6,9 cm x 3,8 cm x 3,5 cm
Adókészülék méretei (sz/ma/mé) 10 cm x 4 cm x 2 cm
Vevőkészülék súlya 54 g
Adókészülék súlya 72 g
Nyakörv hossza 15 - 55 cm
Funkció - korrekció hangjelzés+ rezgés + impulzus
Impulzusok beállítása 16 szintű
Kutyák száma akár 2 kutya részére
Hangjelzések beállítása 1 szintű
Rezgések beállítása igen
Akkumulátor élettartama (adókészülék) 1 - 3 hónap
Akkumulátor élettartama (vevőkészülék) 7 - 15 nap
Kijelző LCD megvilágítás
Tápellátás tölthető

A csomag tartalma

 • 1 x vevőkészülék
 • 1 x adókészülék
 • 1 x töltő
 • 1 x nyakörv
 • 2 x elektróda
 • 1 x tesztdióda

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.