!!!  TOVÁBBRA IS, TELJES MÉRTÉKBEN működünk ✅  A MEGRENDELÉSEKET MINDEN NAP küldjük és ✅ ÜZLETÜNK NYITVA TART 7:00 és 17:00 óra között  !!!

Patpet 620 elektromos kiképző nyakörv

A Patpet 620 elektronikus kiképzőnyakörv megújult modellje elődjének a Patpet 610 nyakörvnek. Az adó- és vevőkészülék hatótávolsága 600 méter. A Patpet kiképzőnyakörv figyelemre méltó javulással szolgál. A Patpet 620 kiképzőnyakörv 3 féle korrekció lehetőségét kínálja: hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus. Az impulzus ereje 16 szinten állítható. További vevő megvásárlásával bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre.

Termékcsoport kiválasztása
 • Kutyák száma


Egyéb változatok:
49 345 Ft 40 785 Ft ÁFA nélkül
Raktáron > 10 db
Mikor kapom meg a terméket?
ve čtvrtek 29. 10. Önnél
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Patpet 620 elektromos kiképző nyakörv

A Patpet 620 elektronikus kiképzőnyakörv megújult modellje elődjének a Patpet 610 nyakörvnek. Az adó- és vevőkészülék hatótávolsága 600 méter. A Patpet kiképzőnyakörv figyelemre méltó javulással szolgál. A Patpet 620 kiképzőnyakörv 3 féle korrekció lehetőségét kínálja: hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus. Az impulzus ereje 16 szinten állítható. További vevő megvásárlásával bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. Minden funkció külön gombbal lett állátva. A készülék kezelése nagyon egyszerű. A kijelző tartalmazza az összes fontos információt: energiaszint, valamint a korrekció ereje. A korrekció ereje 16 fokozatú skálán mozog.  

 

A Patpet 620 kiképzőnyakörv adó és vevőkészüléke minőségi anyagból készült. Az összes kutyafajta képzésére alkalmas 90 kg-ig. A kiképzőnyakörv nagyon kényelmes és viselete nem jelent problémát a kutyának. Hossza 20 és 50 cm között állítható. A 610-es modellel szemben kifinomultabb beállításokkal lett felszerelve, valamint a vevőkészülék rögzítése is tartósabb és megbízhatóbb. A Patpet 620 Li akkumulátora rendkívül tartós  és gyorsan újratölthető. Az adó és vevő egyszerre tölthető. A teljes feltöltés ideje megközelítőleg 2 óra. Készenléti állapotban akár 8 hétig is kitart.

 

 

Legfőbb funkciók:

 • 600 méteres hatótávolság, alkalmas erdei használatra, valamint városban
 • További vevő megvásárlásával bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre
 • Az alábbi funkciókkal rendelkezik: hangjelzés, elektrosztatikus impulzus és rezgés
 • 16 szintű impulzus korrekció
 • Minden funkció külön gombbal rendelkezik
 • Gyors újratöltés - kb. 2 óra a teljes feltöltési idő
 • Megvilágított LCD kijelző
 • Az adó és vevőkészülék ergonomikusan lett kialakítva

 

 

A működés (korrekció) típusa

A Patpet 620 kiképzőnyakörv 3 féle korrekció lehetőségét kínálja: hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus. Az impulzus ereje 16 szinten állítható.

 

Hatótávolság

A Patpet 620 kiképzőnyakörv hatótávolsága 600 méter. A kiképzőnyakörv tökéletesen alkalmas alap és haladó képzéshez.

 

Energiaellátás

A Patpet 620 akkumulátora rendkívül tartós  és gyorsan újratölthető. A teljes feltöltés ideje megközelítőleg 2 óra. Készenléti állapotban akár 8 hétig is kitart. 

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Patpet 620 nyakörv bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

Kijelző

A Patpet 620 kiképzőnyakörv minőségi, megvilágított LCD kijelzővel lett ellátva, így sötétben is használható. Minden fontos információ megtalálható a kijelzőn: a korrekció ereje, energiaszint.

 

Vízállóság

A Patpet 620 kiképzőnyakörv kizárólag enyhébb eső ellen védett és vízbe sem meríthető. Ebből kifolyólag leginkább száraz időjárásban történő kutyaképzéshez alkalmas és tartósabb eső esetén nem javasolt a használata. A kiképző eszköz IPX5 védettségi fokozattal rendelkezik.

 

A nyakörv hossza

A kiképzőnyakörv nagyon kényelmes és viselete nem jelent problémát a kutyának. Szinte az összes kis és közepes méretű kutyafajta részére alkalmas. Hossza 20 és 55 cm között állítható.

 

Súly és méretek

Az adó szélessége 4 cm, magassága 10 cm, mélysége 2 cm és a súlya 72 gramm. A vevő szélessége 6,9 cm, magassága 3,8 cm, mélysége 3,5 cm és a súlya 54 gramm.

 

 

 

 

A termék előnyei A termék hátrányai
 • hatótávolsága 600 méter
 • megvilágított LCD kijelző
 • külön funkciógombok
 • hangjelzés, rezgés, impulzus
 • az akkumulátor élettartama 8 hét
 • alacsony beszerzési ár
 • nincs

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Vevőkészülék méretei (sz/ma/mé) 6,9 cm x 3,8 cm x 3,5 cm
Adókészülék méretei (sz/ma/mé) 10 cm x 4 cm x 2 cm
Vevőkészülék súlya 54 g
Adókészülék súlya 72 g
Nyakörv hossza 15 - 55 cm
Funkció - korrekció hangjelzés+ rezgés + impulzus
Impulzusok beállítása 16 szintű
Kutyák száma akár 2 kutya részére
Vízállóság vízálló (eső, hó)
Hangjelzések beállítása 1 szintű
Rezgések beállítása igen
Akkumulátor élettartama (adókészülék) 1 - 3 hónap
Akkumulátor élettartama (vevőkészülék) 7 - 15 nap
Kijelző LCD megvilágítás
Tápellátás tölthető

A csomag tartalma

 • 1 x vevőkészülék
 • 1 x adókészülék
 • 1 x töltő
 • 1 x nyakörv
 • 2 x elektróda
 • 1 x tesztdióda

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.