Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Dogtra eF-3500 elektromos kerítés

A Dogtra eF-3500 elektromos kerítés, professzionális láthatatlan kerítés kutyája számára. A készülék segítségével akár 16,2 km2 területet határolhat el, ahol a kutya szabadon mozoghat. Amint a kutya átlépi a korrekciós zónát a kutya nyakán elhelyezett vevőkészülék figyelmezteti és korrekciót bocsájt ki. A korrekció ereje 8 szinten állítható be, a kutya érzékenysége és temperamentuma alapján. Beállítható gyenge és közepesen erős impulzus, továbbá rezgés és rövid impulzus blokkolás lehetőségével.

További információk ›

Raktáron 4 db
143 935 Ft 118 952 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P8076
Garancia: 24 hónap

Kapcsolódó cikkek

Termék leírása

A Dogtra eF-3500 elektromos kerítés, professzionális láthatatlan kerítés kutyája számára. A készülék segítségével akár 16,2 km2 területet határolhat el, ahol a kutya szabadon mozoghat. Amint a kutya átlépi a korrekciós zónát a kutya nyakán elhelyezett vevőkészülék figyelmezteti és korrekciót bocsájt ki. A korrekció ereje 8 szinten állítható be, a kutya érzékenysége és temperamentuma alapján. Beállítható gyenge és közepesen erős impulzus, továbbá rezgés és rövid impulzus blokkolás lehetőségével. További vevőkészülék megvásárlásával az alapegység bővíthető egyszerre több kutya részére. A Dogtra eF-3500 elektromos kerítés hagyományos kerítés használata nélkül határozza meg a kutya területét és a kilátásban sem fogja zavarni.
                                           
 
 
A A Dogtra eF-3500 elektromos kerítés professzionális és megbízható technológiával rendelkezik. A nyakörv vevőkészüléke vízálló és rendkívül ellenálló anyagból készült. Két típusú enyhe korrekciónak köszönhetően a kutya nem hagyja el a meghatározott területet. A készülék figyelmeztetésként rezgést és rövid, gyenge elektrosztatikus impulzust használ. Az elektródákra védőtok helyezhető, melynek köszönhetően deaktiválható az elektrosztatikus impulzus.
 
 
 
                                                
 
 
 
 
A csomag 150 méter hosszú vezetéket tartalmaz. Amennyiben hosszabb vezetékre lenne szükség, további vezeték külön megvásárolható és a készülék akár 4000 méterig bővíthető. A vezetéket nem szükséges a földbe helyezni. Egyszerűen határozza meg a határvonalat a felületen vagy a kerítésen, és csatlakoztassa a vezeték végét az alapegységhez. A területet a csomagban elhelyezett 50 db zászló segítségével határozható meg. 
 
 
                                                 
 
 
 
 
A szerelést, telepítést és a készülék egyszerű beállításait követően, az alapegység a vezetéken keresztül rádiójelet sugároz. A nagyon egyszerű, intuitív vezérléssel beállíthatja a paramétereket és testre szabhatja kutyájának a nyakörvet. Piros dióda jelzi a készülék biztonságos és helyes csatlakoztatását. Amennyiben a földfelszín alá helyezi el a vezetéket, az ajánlott mélység 10,2 - 15,2 cm. Ez a mélység biztosítja, hogy a kutya ne ássa ki a vezetéket és védi különböző mechanikai sérüléstől. 
 

                             

                                 

 

 

 

 

 

Zóna beállítása

A korrekciós zóna szélessége az alapegységen 30 cm és 4 m között állítható be (a telepítés típusától és a vezeték hosszától függően). A tiltott zóna előtt a figyelmeztető zónában a nyakörv rezgéssel figyelmezteti a kutyát. A figyelmeztető zóna deaktiválható.

 

A működés (korrekció) típusa 

A Dogtra EF-3500 elektromos kerítés rezgéssel és 8 szintű elektrosztatikus impulzussal lett ellátva. A impulzusainak ereje 8 szinten állítható. Egyszerűen beállíthatja és testre szabhatja kutyájának a nyakörvet.

 

drát v baleníVezeték a csomag tartalma

A PDogtra EF-3500 alap csomagja 150 méteres szigetelt vezetéket tartalmaz. Amennyiben szüksége lenne a vezeték meghosszabbítására, külön megvásárolható és bővíthető akár 4000 méterig.

 

Energiaellátás

A Dogtra EF-3500 vevőkészüléke újratölthető. A töltési idő 2 óra és élettartama megközelítőleg 2 hónap.

 

 

Vízállóság

A Dogtra EF-3500 elektromos kerítés vízálló és víz alá meríthető vevőkészülékkel rendelkezik. Használható esőben és nedves környezetben.

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Dogtra EF-3500 kerítés bővíthető egyszerre több kutya részére.

 

 

A nyakörv hossza

Nagyon tartós és minőségi anyagból készült, állítható hosszal.

 


Súly és méretek

A vevő szélessége 5,8 cm, magassága 2,8 cm, mélysége 3,8 cm és a súlya 74 gramm. Megfelel a kistestű kutyafajták számára is, 6 kg felett.

 

A termék előnyei:

 • csúcsminőség
 • hosszú akkumulátor-élettartam
 • 8 impulzusszint
 • strapabíró vevő

 

A termék hátrányai:

 • magasabb ár

 

A csomag tartalma:

 • Dogtra EF3500 alapegység
 • vevő + nyakörv
 • rövid elektródák
 • hosszabb elektródák
 • tesztdióda
 • 150 m szigetelt vezeték
 • tápkábel
 • sapkák az elektródákhoz

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

             

 

 

 

 

 

 

                                                            

A termék a következő kategóriákba sorolt

Láthatatlan kerítés Láthatatlan kerítés Kutyafajta szerint Kistestű kutyafajtáknak Közepes testű kutyafajtáknak Márka szerint Dogtra Földterület szerint 600 méterig 800 méterig 1000 méterig 1300 méterig 1600 méterig 2000 méterig

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Funkció Impulzus, Rezgés
Vezeték a csomagban 150 m
A földterület kerülete 4000 m
Kutyák száma korlátlan
méret Kistestű kutyáknak, Közepes testű kutyáknak
Vízálló védelem Vízbe meríthető
Vevőkészülék élettartama 1 hónap
Vevőkészülék tápellátása USB töltés
Adókészülék tápellátása Hálózati adapter
Impulzus szint 8
Vevőkészülék súlya 74 g
Vevőkészülék méretei 5,8 x 2,8 x 3,8 cm
Elektródák Rövid és hosszú elektródák

Láthatatlan kerítés kutyáknak

Miben segít a láthatatlan kutyakerítés?

 • a kutya nemkívánatos menekülésének hatékony eltávolításában a kertből vagy a telekről. Ennek köszönhetően nem kell megkötöznie a kutyát és nem kell kennelbe vagy garázsba zárnia. A kutya nagyobb szabadságot kap és csak az Ön által megadott területen mozoghat szabadon
 • a rossz szokások megbízható betanításában, mint például a kerítések kibontása vagy átugrálása
 • a nemkívánatos viselkedés megszakításában (ásás a kerítés alatt, virágágyások és díszkertek tönkretétele)
 • a kerítés kölcsönös szabadságot biztosít. Gondok nélkül elhagyhatja otthonát és kutyája nem szenved bezárva vagy megkötözve
 • egy vagy több tetszőleges zónát határolhat el a földterületen, az Ön egyedi igényeinek megfelelően

 

Kapcsolódó termékek