Dogtra eF-3500 elektromos kerítés
Dogtra eF-3500 elektromos kerítésDogtra eF-3500 elektromos kerítésDogtra eF-3500 elektromos kerítés

Dogtra eF-3500 elektromos kerítés

A Dogtra eF-3500 elektromos kerítés, professzionális láthatatlan kerítés kutyája számára. A készülék segítségével akár 16,2 km2 területet határolhat el, ahol a kutya szabadon mozoghat. Amint a kutya átlépi a korrekciós zónát a kutya nyakán elhelyezett vevőkészülék figyelmezteti és korrekciót bocsájt ki. A korrekció ereje 8 szinten állítható be, a kutya érzékenysége és temperamentuma alapján. Beállítható gyenge és közepesen erős impulzus, továbbá rezgés és rövid impulzus blokkolás lehetőségével.

Termékcsoport kiválasztása
 • Kutyák száma

161 655 Ft 133 595 Ft ÁFA nélkül
Raktáron 1 db
Mikor kapom meg a terméket?
v pátek 31. 03. Önnél
+ - db
Összehasonlítás vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Dogtra eF-3500 elektromos kerítés

A Dogtra eF-3500 elektromos kerítés, professzionális láthatatlan kerítés kutyája számára. A készülék segítségével akár 16,2 km2 területet határolhat el, ahol a kutya szabadon mozoghat. Amint a kutya átlépi a korrekciós zónát a kutya nyakán elhelyezett vevőkészülék figyelmezteti és korrekciót bocsájt ki. A korrekció ereje 8 szinten állítható be, a kutya érzékenysége és temperamentuma alapján. Beállítható gyenge és közepesen erős impulzus, továbbá rezgés és rövid impulzus blokkolás lehetőségével. További vevőkészülék megvásárlásával az alapegység bővíthető egyszerre több kutya részére. A Dogtra eF-3500 elektromos kerítés hagyományos kerítés használata nélkül határozza meg a kutya területét és a kilátásban sem fogja zavarni.
                                           
 
 
A A Dogtra eF-3500 elektromos kerítés professzionális és megbízható technológiával rendelkezik. A nyakörv vevőkészüléke vízálló és rendkívül ellenálló anyagból készült. Két típusú enyhe korrekciónak köszönhetően a kutya nem hagyja el a meghatározott területet. A készülék figyelmeztetésként rezgést és rövid, gyenge elektrosztatikus impulzust használ. Az elektródákra védőtok helyezhető, melynek köszönhetően deaktiválható az elektrosztatikus impulzus.
 
 
 
                                                
 
 
 
 
A csomag 150 méter hosszú vezetéket tartalmaz. Amennyiben hosszabb vezetékre lenne szükség, további vezeték külön megvásárolható és a készülék akár 4000 méterig bővíthető. A vezetéket nem szükséges a földbe helyezni. Egyszerűen határozza meg a határvonalat a felületen vagy a kerítésen, és csatlakoztassa a vezeték végét az alapegységhez. A területet a csomagban elhelyezett 50 db zászló segítségével határozható meg. 
 
 
                                                 
 
 
 
 
A szerelést, telepítést és a készülék egyszerű beállításait követően, az alapegység a vezetéken keresztül rádiójelet sugároz. A nagyon egyszerű, intuitív vezérléssel beállíthatja a paramétereket és testre szabhatja kutyájának a nyakörvet. Piros dióda jelzi a készülék biztonságos és helyes csatlakoztatását. Amennyiben a földfelszín alá helyezi el a vezetéket, az ajánlott mélység 10,2 - 15,2 cm. Ez a mélység biztosítja, hogy a kutya ne ássa ki a vezetéket és védi különböző mechanikai sérüléstől. 
 

                             

                                 

 

 

 

 

 

Zóna beállítása

A korrekciós zóna szélessége az alapegységen 30 cm és 4 m között állítható be (a telepítés típusától és a vezeték hosszától függően). A tiltott zóna előtt a figyelmeztető zónában a nyakörv rezgéssel figyelmezteti a kutyát. A figyelmeztető zóna deaktiválható.

 

A működés (korrekció) típusa 

A Dogtra EF-3500 elektromos kerítés rezgéssel és 8 szintű elektrosztatikus impulzussal lett ellátva. A impulzusainak ereje 8 szinten állítható. Egyszerűen beállíthatja és testre szabhatja kutyájának a nyakörvet.

 

drát v baleníVezeték a csomag tartalma

A PDogtra EF-3500 alap csomagja 150 méteres szigetelt vezetéket tartalmaz. Amennyiben szüksége lenne a vezeték meghosszabbítására, külön megvásárolható és bővíthető akár 4000 méterig.

 

Energiaellátás

A Dogtra EF-3500 vevőkészüléke újratölthető. A töltési idő 2 óra és élettartama megközelítőleg 2 hónap.

 

 

Vízállóság

A Dogtra EF-3500 elektromos kerítés vízálló és víz alá meríthető vevőkészülékkel rendelkezik. Használható esőben és nedves környezetben.

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Dogtra EF-3500 kerítés bővíthető egyszerre több kutya részére.

 

 

A nyakörv hossza

Nagyon tartós és minőségi anyagból készült, állítható hosszal.

 


Súly és méretek

A vevő szélessége 5,8 cm, magassága 2,8 cm, mélysége 3,8 cm és a súlya 74 gramm. Megfelel a kistestű kutyafajták számára is, 6 kg felett.

 

A termék előnyei:

 • csúcsminőség
 • hosszú akkumulátor-élettartam
 • 8 impulzusszint
 • strapabíró vevő

 

A termék hátrányai:

 • magasabb ár

 

A csomag tartalma:

 • Dogtra EF3500 alapegység
 • vevő + nyakörv
 • rövid elektródák
 • hosszabb elektródák
 • tesztdióda
 • 150 m szigetelt vezeték
 • tápkábel
 • sapkák az elektródákhoz

             

 

 

 

 

 

 

                                                            

A termék előnyei A termék hátrányai
 • csúcsminőség
 • hosszú akkumulátor-élettartam
 • 8 impulzusszint
 • strapabíró vevő
 • ár

Miben segít a láthatatlan kutyakerítés?

 • a kutya nemkívánatos menekülésének hatékony eltávolításában a kertből vagy a telekről. Ennek köszönhetően nem kell megkötöznie a kutyát és nem kell kennelbe vagy garázsba zárnia. A kutya nagyobb szabadságot kap és csak az Ön által megadott területen mozoghat szabadon
 • a rossz szokások megbízható betanításában, mint például a kerítések kibontása vagy átugrálása
 • a nemkívánatos viselkedés megszakításában (ásás a kerítés alatt, virágágyások és díszkertek tönkretétele)
 • a kerítés kölcsönös szabadságot biztosít. Gondok nélkül elhagyhatja otthonát és kutyája nem szenved bezárva vagy megkötözve
 • egy vagy több tetszőleges zónát határolhat el a földterületen, az Ön egyedi igényeinek megfelelően

 

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Impulzus ereje nízká až střední, možno blokovat
Rezgés ereje nízká až střední
Vevőkészülék méretei 5,8 x 2,8 x 3,8 cm
Vevőkészülék súlya 74 g
Kutyák száma korlátlan
Vízállóság víz alá meríthető
Vevőkészülék súlya 75g
Funkció - korrekció rezgés + impulzus
Impulzusok beállítása 8 szintű
Kutyák száma korlátlan
A vevőkészülék tápellátása újratölthető
Rezgések beállítása 8 szintű

A csomag tartalma

 • Dogtra EF3500 alapegység
 • vevő + nyakörv
 • rövid elektródák
 • hosszabb elektródák
 • tesztdióda
 • 150 m szigetelt vezeték
 • tápkábel
 • sapkák az elektródákhoz

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.