Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Patpet 772S ugatásgátló nyakörv

A Patpet 772S ugatásgátló nyakörv biztonságos és felhasználóbarát, mely ideális szinte az összes kutya számára. A készülék 3 ugatásgátló üzemmóddal lett ellátva, melyek intenzitása 7 szinten állítható: csak hangjelzés, hangjelzés + rezgés, hangjelzés + elektrosztatikus impulzus, vagy hangjelzés + rezgés + elektrosztatikus impulzus. A Patpet 772S a kutya ugatásának hangossága és hangszálak rezgése alapján aktiválódik. Amint az ugatás átlépi a beállított hangküszöböt, a készülék korrekcióval reagál. Az ugatási érzékenység 7 szinten állítható. A nyakörv alapszintű vízálló tulajdonsággal rendelkezik. Nem okoz problémát enyhe eső és havazás sem, azonban víz alá nem meríthető és úszásra sem alkalmas.

További információk ›

Raktáron > 10 db
26 490 Ft 21 889 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P11950
Garancia: 24 hónap

Kapcsolódó cikkek

Termék leírása

A Patpet 772S ugatásgátló nyakörv biztonságos és felhasználóbarát, mely ideális szinte az összes kutya számára. A készülék 3 ugatásgátló üzemmóddal lett ellátva, melyek intenzitása 7 szinten állítható: csak hangjelzés, hangjelzés + rezgés, hangjelzés + elektrosztatikus impulzus, vagy hangjelzés + rezgés + elektrosztatikus impulzus. A Patpet 772S a kutya ugatásának hangossága és hangszálak rezgése alapján aktiválódik. Amint az ugatás átlépi a beállított hangküszöböt, a készülék korrekcióval reagál. Az ugatási érzékenység 7 szinten állítható. A nyakörv alapszintű vízálló tulajdonsággal rendelkezik. Nem okoz problémát enyhe eső és havazás sem, azonban víz alá nem meríthető és úszásra sem alkalmas. A vevőkészülék súlya mindössze 70 gramm, minden funkció külön gombbal rendelkezik (miniatűr kijelző). A beépített, újratölthető akkumulátor kapacitása 280 mAh. A teljesen feltöltött akkumulátor élettartama megközelítőleg 14 nap. 

 

Hogyan működik a Patpet 772S

A Patpet 772V a kutya ugatásának hangossága alapján aktiválódik. Amint az ugatás átlépi a beállított hangküszöböt, a készülék korrekcióval reagál. A korrekció típusa, sorrendje és ereje egyszerűen, tetszés szerint beállítható és testre szabható a kutya érzékenysége vagy temperamentuma szerint. Javasoljuk hangjelzés beállítását az első ugatásra. Amennyiben a kutya a ignorálja a hangjelzést, rezgéssel figyelmeztetheti a kutyát. Impulzusok használata csak abban az esetben javasolt, ha a kutya nem reagál sem a hangjelzésre, sem a rezgés korrekcióra.

 

 

Kezdetben ajánlott a legkisebb impulzus szint beállítása mely a kutya temperamentuma szerint fokozatosan növelhető. Az érzékenyebb kutyák esetében az impulzus korrekció deaktiválható.  és csak ezt követően javasolt az impulzusok használata. Amennyiben a nyakörv egymást követően 7x reagál az ugatásra, a rendszer automatikusan 60 másodpercre kikapcsol és ezt követően a teljes szakasz ismét elölről indul.

 

 

Ugatás érzékelése

A Patpet 772S a kutya ugatásának hangossága és hangszálak rezgése alapján aktiválódik. Amint az ugatás átlépi a beállított hangküszöböt, a készülék korrekcióval reagál. Az ugatási érzékenység 7 szinten állítható. Minél magasabb szintre állítja a z érzékenységet, annál halkabban ugathat a kutya. A nyakörv ideális üvöltés ellen is. 

 

Korrekció típusa

A Patpet 772S ugatásgátló nyakörv 3 ugatásgátló üzemmóddal lett ellátva, melyek intenzitása 7 szinten állítható: csak hangjelzés, hangjelzés + rezgés, hangjelzés + elektrosztatikus impulzus, vagy hangjelzés + rezgés + elektrosztatikus impulzus. Az impulzus korrekció szükség szerint deaktiválható.

 

A készülék beállítása

Egy egyszerű, gombokkal ellátott kapcsolórendszer megkönnyíti az ugatásgátló nyakörv használatát. A készülék néhány egyszerű lépésben beállítható. 

 

Energiaellátás

A beépített, újratölthető akkumulátor kapacitása 280 mAh. A teljesen feltöltött akkumulátor élettartama megközelítőleg 14 nap. 

 

 

Vízállóság

A Patpet 772S ugatásgátló nyakörv alapszintű vízálló tulajdonsággal rendelkezik (IPX5 védettségi fokozat). Nem okoz problémát enyhe eső és havazás sem, azonban víz alá nem meríthető és úszásra sem alkalmas. Használata nagyobb záporokban és zivatarokban sem ajánlott. 

 

Kutyafajta

Az ugatásgátló nyakörv alkalmas az összes méretű és az összes kutyafajta számára. Problémamentesen biztosítja a kényelemet a kis-, közepe és nagytestű, érzékeny és temperamentumos kutyafajtáknak egyaránt. 

 

A nyakörv hossza

Kiváló minőségű, nejlon anyagból készült nyakörv. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete és jól alkalmazkodik a kutya nyakához. A nyakörv hossza 74 cm-ig állítható.

 

Súly és méretek

Az ugatásgátló nyakörv vevőkészüléke kicsi, könnyű és ergonomikusan kialakított. Méretei 6,3 cm x 3,8 cm x 2,4 cm (szélesség, magasság, mélység); súlya 70 g.

 

 

 

A termék előnyei:

 • hangjelzés, rezgés, impulzus korrekció
 • 7 ugatás érzékenységi szint
 • 7 szintű impulzus
 • deaktiválható impulzus korrekció
 • üvöltés ellen is alkalmas
 • esőálló
 • kicsi és könnyű

 

A termék hátrányai:

 • vízbe nem meríthető

 

A csomag tartalma:

 • 1x Patpet 772 S készülék
 • 1x szilárd nejlon nyakörv
 • 1x USB kábel a töltéshez
 • 1x tesztdióda
 • 1x útmutató

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

 

A termék a következő kategóriákba sorolt

Nyakörvek Ugatásgátló nyakörvek Ugatás elleni nyakörvek Kutyafajták szerint Közepes testű kutyáknak Nagytestű kutyáknak A legnagyobb kutyafajtáknak Korrekció típusa szerint Elektromos Vibrációs Hangjelzéses Vízálló tulajdonság szerint Vízálló Márka szerint Patpet Nyakörvek üvöltés ellen

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Funkció Impulzus, Rezgés, Hangjelzés
Ugatás felismerés hang + hangszálak rezgése
Érzékenység beállítása igen
méret Kistestű kutyáknak, Nagytestű kutyáknak, Közepes testű kutyáknak
Vízálló védelem Cseppálló
Tápellátás USB töltés
Nyakörv hossza 20 - 74 cm
Vevőkészülék élettartama 14 nap
Elem a vevőkészülékben 280 mAh
Hangjelzés szint 7 szintek
Rezgés szint 7 szintek
Impulzus szint 7 szintek
Vevőkészülék súlya 70 g
Vevőkészülék méretei 6,3 x 3,8 x 2,4 cm

Útmutató letöltése

Ugatásgátló nyakörvek

Miben segít az ugatásgátló nyakörv?

 • Csökkenti a kutyák nem kívánt ugatását, üvöltését és vonyítását a lakásban vagy a kertben, az Ön távollétében.
 • A kutya nem megfelelő viselkedésének kiküszöbölése - ugatás emberekre, autókra, kerékpárokra, állatokra és különféle tárgyakra.
 • Megszünteti a szomszéd kutyájának ugatását vagy üvöltését.
 • Segít megértetni a kutyával az ugatás alkalmatlanságát.
 • A zavaró ugatás miatt nem kell feleslegesen bezárnia négylábú kedvenceit.
 • Megszünteti az ugatás miatt keletkezett vitákat a szomszéddal
 • Leszoktatja a kutyát a nem kívánt ugatásról, kortól és mérettől függően.

Kapcsolódó termékek