Iki Pulse ugatásgátló nyakörv

Iki Pulse ugatásgátló nyakörv egyszerű kezeléssel. Hangjelzéssel és 4 szintű impulzus korrekcióval lett ellátva. A nyakörv teljes mértékben vízálló. Biztonsági zárral és hosszú élettartamú lítium elemmel rendelkezik. Rendszeres használat mellett megközelítőleg 30 napig bírja az akkumulátor. 

43 465 Ft 35 921 Ft ÁFA nélkül
+ - db
Összehasonlítás vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Iki Pulse ugatásgátló nyakörv

Iki Pulse ugatásgátló nyakörv egyszerű kezeléssel. Hangjelzéssel és 4 szintű impulzus korrekcióval lett ellátva. A nyakörv teljes mértékben vízálló. Biztonsági zárral és hosszú élettartamú lítium elemmel rendelkezik. Rendszeres használat mellett megközelítőleg 30 napig bírja az akkumulátor. Funkcióinak köszönhetően az ugatásgátló nyakörv alkalmas az összes kutyafajta számára, 5 - 90 kg között.

 

 

Válasszon testre szabott minőséget kutyájának!

Az ugatásgátló nyakörv bonyolult beállítások nélkül felel meg kutyája egyedi tulajdonságainak. Az ugatás hangerejének határait és az ugatás érzékenységét a maximális pontossággal állíthatja be. Kizárólag Önön múlik, milyen hangos ugatás számít már zavaró tényezőnek környezetére tekintve.

 

Az Iki Pulse ugatásgátló nyakörv a beépített mikrofon segítségével ismeri fel az ugatást. A készülék kiválóan illeszkedik a kutya nyakához és a hangszálak rezgésével érzékeli az ugatást. Ennek a technológiának köszönhetően a készülék nem aktiválódik és nem indít korrekciót a környező hangokra vagy más kutya ugatása esetén.

 

 

 

Egyszerű érzékelés, pontos korrekció...És biztonság!

Az ugatásgátló nyakörv 5 szintű, fokozatosan erősödő korrekció lehetőségét kínálja. Az első szinten csupán hangjelzéssel figyelmezteti a kutyát az ugatás után. A következő szinteknél az impulzus ereje fokozatosan növekszik, amíg el nem éri az 5. szintet. A készülék fontos kiegészítője a biztonsági zár. Amennyiben a kutya tovább ugatna és a nyakörvet egymás után 5x aktiválja, a lészülék 15 másodpercre automatikusan kikapcsol, majd a teljes folyamat az elejétől indul. Nagyon hatékony kiképző módszer, melyet a kutya rövid idő elteltével megtanul és korrekcióként hangjelzés is elegendő lesz. A készülék teljes mértékben vízálló és 1 méteres vízmélységig víz alá meríthető.

 

 

Num Axes francia márka, mely nem új gyártó a piacon és számos tapasztalattal rendelkezik a nyakörvek terén. Megbízható és tökéletesen megtervezett termékeket kínál.

 

 

 

Ugatás érzékelése

Az Iki Pulse ugatásgátló nyakörv a hangszálak rezgése alapján érzékeli az ugatást, melynek köszönhetően a készülék nem aktiválódik és nem indít korrekciót a környező hangokra vagy más kutya ugatása esetén.

 

Korrekció típusa

5 szintű hangjelzés és elektrosztatikus impulzus korrekció: 1) hangjelzés; 2) hangjelzés + gyenge impulzus; 3) és 4) hangjelzés + folyamatosan erősödő impulzus; 5) hangjelzés + erősebb impulzus (temperamentumosabb kutyáknak).

 

A készülék beállítása

Az Iki Pulse ugatásgátló nyakörv esetében 4 szintű impulzus korrekció, valamint 10 szintű ugatás érzékenység állítható be. Így egyszerűen beállíthatja és testre szabhatja kutyájának a nyakörvet.

 

Energiaellátás

A nyakörv vevőkészüléke cserélhető CR2 típusú, 3V lítium elemre működik, melynek élettartama átlagosan 30 nap. Természetesen a használat számától és az elem minőségétől függően.

 

Vízállóság

Az Iki Pulse ugatásgátló nyakörv vízálló és IPX7 védettségi fokozattal rendelkezik. Nem jelent gondot kisebb eső vagy havazás és rövid ideig tartó vízbe merítés sem (maximálisan 1 méteres vízmélységig).

 

Kutyafajta

Az ugatásgátló nyakörv alkalmas kis-, közepes és nagytestű kutyafajtáknak. A nyakörvet ajánljuk 5 kg és 90 kg között kutyák számára.

 

A nyakörv hossza

Az ugatásgátló nyakörv kiváló minőségű, tartós nejlon anyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete. A nyakörv hossza 17 és 55 cm között állítható.

 


Súly és méretek

Az ugatásgátló nyakörv vevőkészülékének méretei: szélessége 6,6 cm, magassága 3,3 cm, mélysége 4,5 cm és a súlya mindössze 88 gramm (elemmel).

 

 

Miben segít az ugatásgátló nyakörv?

  • Csökkenti a kutyák nem kívánt ugatását, üvöltését és vonyítását a lakásban vagy a kertben, az Ön távollétében.
  • A kutya nem megfelelő viselkedésének kiküszöbölése - ugatás emberekre, autókra, kerékpárokra, állatokra és különféle tárgyakra.
  • Megszünteti a szomszéd kutyájának ugatását vagy üvöltését.
  • Segít megértetni a kutyával az ugatás alkalmatlanságát.
  • A zavaró ugatás miatt nem kell feleslegesen bezárnia négylábú kedvenceit.
  • Megszünteti az ugatás miatt keletkezett vitákat a szomszéddal
  • Leszoktatja a kutyát a nem kívánt ugatásról, kortól és mérettől függően.

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Méretek (sz/ma/mé) 6,6 x 3,3 x 4,5 cm
Súlya 88 g
Impulzus ereje 2
Érzékenység beállítása igen
Nyakörv hossza 17 - 55 cm
Baterie 3V CR2
Korrekció típusa impulzus + hangjelzés
Vízállóság vízhatlan
Tápellátás elemre
Ugatás felismerése hangszálak rezgésével
Tápegység élettartama 1 hónap

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.