Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Dogtra iQ No Bark ugatásgátló nyakörv

A Dogtra iQ No Bark nyakörv az egyik legkiemelkedőbb ugatásgátló nyakörv a piacon. Rezgés korrekcióval és 10 szintű, állítható impulzus korrekcióval lett ellátva. Az impulzus korrekció deaktiválható. A piacon az egyetlen készülék, mely a fémelektródok helyett vezetőképes műanyag érintkezési pontokat használ.

 

 

További információk ›

Nem elérhető
54 730 Ft 45 230 Ft Ár áfa nélkül
Termékkód: P189
Garancia: 24 hónap

Kapcsolódó cikkek

Termék leírása

A Dogtra iQ No Bark nyakörv az egyik legkiemelkedőbb ugatásgátló nyakörv a piacon. Rezgés korrekcióval és 10 szintű, állítható impulzus korrekcióval lett ellátva. Az impulzus korrekció deaktiválható. A piacon az egyetlen készülék, mely a fémelektródok helyett vezetőképes műanyag érintkezési pontokat használ. Alkalmas kis- és közepes testű kutyafajták és érzékenyebb kutyák részére. Két színben kapható - fekete és rózsaszín. 

 

 

Ugatás érzékelése

A Dogtra iQ No Bark ugatásgátló nyakörv kettős érzékelővel lett ellátva. A beépített mikrofon és az elektródák rezgésével érzékeli az ugatást vagy üvöltést, melynek köszönhetően a készülék nem aktiválódik és nem indít korrekciót a környező hangokra vagy más kutya ugatása esetén.

 

Korrekció típusa

A Dogtra iQ No Bark ugatásgátló nyakörv korrekcióként rezgést és 10 szintű elektrosztatikus impulzust használ. Ugatást követően a készülék rezgéssel figyelmezteti a kutyát. Amennyiben a kutya nem reagál a rezgésre, fokozatosan növekvő elektrosztatikus impulzust érkezik.

 

A készülék beállítása

A készüléknél csupán az impulzusok ereje állítható be - fokozatosan a legalacsonyabb szintről indulva, amíg el nem éri a megfelelő szintet, melyre a kutya már reagál. A nyakörv felismeri, mikor és milyen hosszan ugat a kutya és e szerint aktiválódik. Amennyiben a kutya már nem ugat, a készülék kinullázódik. 

 

Energiaellátás

A nyakörv vevőkészüléke hagyományos CR2032 típusú elemre működik, melynek élettartama átlagosan 1 hónap. Természetesen a használat számától és az elem minőségétől függően. Javasoljuk Energizer elem használatát.

 

Vízállóság

Az ugatásgátló nyakörv vevőkészüléke vízálló és 1 méteres vízmélységig víz alá meríthető. Alkalmas otthoni és kültéri használatra egyaránt. Nem okoz gondot eső vagy havazás.

 

Kutyafajta

Az ugatásgátló nyakörv alkalmas kis-, közepes testű kutyafajtáknak. A nyakörvet ajánljuk 5 kg és 20 kg között kutyák számára.

 

A nyakörv hossza

Az ugatásgátló nyakörv kiváló minőségű, tartós műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete. A nyakörv hossza 10 és 55 cm között állítható.

 


Súly és méretek

Az ugatásgátló nyakörv vevőkészüléke könnyű és ergonomikusan kialakított. Méretei: szélessége 6,5 cm, magassága 3 cm, mélysége 2,3 cm és a súlya mindössze 40 gramm.

 

A termék előnyei:

 • a nyakörv miniatűr méretei és súlya
 • teljesen vízálló
 • 10 impulzusszint
 • rezgő figyelmeztetés
 • akkumulátor állapotjelző
 • üvöltésre is alkalmas

 

A termék hátrányai:

 • nem újratölthető

 

A csomag tartalma:

 • Ugatásgátló készülék
 • Állítható nyakörv
 • 2x CR2032 elem
 • Útmutató

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Nyakörvek Ugatásgátló nyakörvek Ugatás elleni nyakörvek Kutyafajták szerint A legkisebb testű kutyáknak Kistestű kutyáknak Közepes testű kutyáknak Korrekció típusa szerint Elektromos Vibrációs Vízálló tulajdonság szerint Cseppálló Víz alá meríthető Márka szerint Dogtra

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Funkció Impulzus, Rezgés
Ugatás felismerése hang segítségével
Ugatás felismerés hang
Érzékenység beállítása igen
méret Kistestű kutyáknak, Közepes testű kutyáknak, Legkisebb kutyáknak
Vízálló védelem Vízbe meríthető
Tápellátás Elem
Vízálló védelem Vízbe meríthető
Nyakörv hossza 10 - 55 cm
Vevőkészülék élettartama 1 hónap
Elem a vevőkészülékben CR2032
Vevőkészülék tápellátása Akkumulátorok
Impulzus szint 10
Vevőkészülék súlya 40 g
Vevőkészülék méretei 6,5 x 3 x 2,3 cm

Útmutató letöltése

Ugatásgátló nyakörvek

Miben segít az ugatásgátló nyakörv?

 • Csökkenti a kutyák nem kívánt ugatását, üvöltését és vonyítását a lakásban vagy a kertben, az Ön távollétében.
 • A kutya nem megfelelő viselkedésének kiküszöbölése - ugatás emberekre, autókra, kerékpárokra, állatokra és különféle tárgyakra.
 • Megszünteti a szomszéd kutyájának ugatását vagy üvöltését.
 • Segít megértetni a kutyával az ugatás alkalmatlanságát.
 • A zavaró ugatás miatt nem kell feleslegesen bezárnia négylábú kedvenceit.
 • Megszünteti az ugatás miatt keletkezett vitákat a szomszéddal
 • Leszoktatja a kutyát a nem kívánt ugatásról, kortól és mérettől függően.

Kapcsolódó termékek