Patpet T700 elektromos kiképző nyakörv
Patpet T700 elektromos kiképző nyakörvPatpet T700 elektromos kiképző nyakörv

Patpet T700 elektromos kiképző nyakörv

A Patpet T700 kiképzőnyakörv hatótávolsága 600 méter. Kiváló kiképző asszisztens kutyarajongók és professzionális kynológusok számára is. A kiképzőnyakörv 3 féle korrekció lehetőségét kínálja: hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus. A rezgések és impulzusok ereje 8 szinten állítható. További vevő megvásárlásával bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. Az adókészüléken minden funkciónak külön gombja van.

Termékcsoport kiválasztása
 • Kutyák száma


Egyéb változatok:
29 675 Ft 24 525 Ft ÁFA nélkül
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Patpet T700 elektromos kiképző nyakörv

A Patpet T700 kiképzőnyakörv hatótávolsága 600 méter. Kiváló kiképző asszisztens kutyarajongók és professzionális kynológusok számára is. A kiképzőnyakörv 3 féle korrekció lehetőségét kínálja: hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus. A rezgések és impulzusok ereje 8 szinten állítható. További vevő megvásárlásával bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. Az adókészüléken minden funkciónak külön gombja van. Az összes kutyafajta képzésére alkalmas 7 kg és 45 kg között. 

 

A működés (korrekció) típusa

A Patpet T700 kiképzőnyakörv 3 féle korrekció lehetőségét kínálja: hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus. Az impulzus és a rezgések ereje 8 szinten állítható, melynek köszönhetően alkalmas az összes kutyafajta részére.

 

Hatótávolság

A Patpet T700 kiképzőnyakörv hatótávolsága 600 méter. A kiképzőnyakörv tökéletesen alkalmas alap és haladó képzéshez. A hatótávolság laboratóriumi körülmények között lett mérve, mely azt jelenti, hogy a valóságban a hatótávolság csökkenhet (a körülményektől függően).

 

Energiaellátás

A Patpet T700 vevő- és adókészüléke cserélhető és újratölthető Li-ion akkumulátorral lett ellátva, melynek kapacitása 250mAh. Az újratöltés ideje megközelítőleg 3 óra. Duál hálózati töltő a csomag tartalma. 

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Patpet T700 nyakörv bővíthető akár 2 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

Kijelző

A Patpet T700 kiképzőnyakörv beépített, megvilágított LCD kijelzővel lett ellátva, így sötétben is használható. Minden fontos információ megtalálható a kijelzőn: a korrekció ereje, a választott kutya, energiaszint. 

 

Vízállóság

A Patpet T700 kiképzőnyakörv vevőkészüléke IPX7 védettségi fokozattal rendelkezik. Nem okoz gondot eső vagy hó és rövid ideig tartó vízbe merítés sem. Az adókészülék védettségi fokozata IPX5.

 

A nyakörv hossza

A kiképzőnyakörv nagyon kényelmes és viselete nem jelent problémát a kutyának. Szinte az összes kis és közepes méretű kutyafajta részére alkalmas. Nejlon anyagból készült, hossza 26 és 65 cm között állítható.

 

Súlya és méretei

Az adókészülék szélessége 5,5 cm, magassága 14 cm (antennával együtt) és a mélysége 2,5 cm. A vevőkészülék szélessége 4 cm, magassága 6 cm és a mélysége 4 cm. 

A termék előnyei A termék hátrányai
 • magas akkumulátor kapacitás
 • egyszerre 2 kutya képezhető
 • hangjelzés, rezgés, impulzus
 • újratölthető adó és vevő
 • minden funkciónak külön gombja van
 • megvilágított kijelző
 • állítható impulzus és rezgés 

 

 • nem vízálló
 • hatótávolsága 600 méter

Miben segít a nyakörv

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak
Temperamentumos kutyáknak

Műszaki paraméterek

Hatótávolság 600 m
Impulzus ereje 8
Nyakörv hossza 26 až 65 cm
Vevőkészülék méretei (sz/ma/mé) 4 x 6 x 4 cm
Adókészülék méretei (sz/ma/mé) 5,5 x 14 x 2,5 cm
Vevőkészülék súlya 83 g
Tápellátás újratölthető
Funkció - korrekció impulzus + rezgés + hangjelzés
Vízállóság vízhatlan
Kijelző LCD megvilágított

A csomag tartalma

 • Adókészülék
 • Vevőkészülék
 • Duál hálózati töltő
 • Állítható nyakörv
 • Tesztdióda

 

 

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.