Patpet T500 elektromos kiképző nyakörv

Ajánljuk

A Patpet T500 kiképzőnyakörv hatótávolsága 800 méter. Kiváló kiképző asszisztens kutyarajongók és professzionális kynológusok számára is. A kiképzőnyakörv az alábbi funkciókkal rendelkezik: spray, rezgés, hangjelzés és fényjelzés korrekció. További vevő megvásárlásával bővíthető 3 kutya képzésére egyszerre. A készülék nem rendelkezik impulzus korrekcióval, újratölthető és cseppálló. 

Termékcsoport kiválasztása
 • Kutyák száma

38 675 Ft 31 961 Ft ÁFA nélkül
Raktáron 2 db
Mikor kapom meg a terméket?
v pátek 31. 03. Önnél
+ - db
Összehasonlítás vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Patpet T500 elektromos kiképző nyakörv

A Patpet T500 kiképzőnyakörv hatótávolsága 800 méter. Megfelel az összes kutyafajta számára 8 és 90 kg között. Kiváló kiképző asszisztens kutyarajongók és professzionális kynológusok számára is. A kiképzőnyakörv az alábbi funkciókkal rendelkezik: spray, rezgés, hangjelzés és fényjelzés korrekció. További vevő megvásárlásával bővíthető 3 kutya képzésére egyszerre. A készülék nem rendelkezik impulzus korrekcióval és elektródákkal sem, így rendkívül kíméletes az érzékenyebb kutyákra való tekintettel is. Újratölthető és cseppálló, azonban vízbe nem meríthető. A nyakörvön lévő intenzív LED megvilágítás színe állítható. Vezérlése nagyon egyszerű ugyanis az összes funkció külön gombbal rendelkezik. 

 

 

 

 

A működés (korrekció) típusa

A Patpet T500 kiképzőnyakörv 3 féle korrekció lehetőségét kínálja. Az alábbi funkciókkal rendelkezik: spray, rezgés, hangjelzés korrekció. A nyakörv fényjelzés funkcióval is rendelkezik. Az összes funkciónak külön gombja van, mely fontos az azonnali reakcióhoz.

 

Hatótávolság

A Patpet T500 kiképzőnyakörv hatótávolsága 800 méter. A kiképzőnyakörv tökéletesen alkalmas alap és haladó képzéshez. A hatótávolság laboratóriumi körülmények között lett mérve, mely azt jelenti, hogy a valóságban a hatótávolság csökkenhet (a körülményektől függően).

 

Energiaellátás

A Patpet T500 vevő- és adókészüléke újratölthető Li-ion akkumulátorral lett ellátva, melynek kapacitása 500mAh. Az újratöltés ideje megközelítőleg 2 óra. A teljesen feltöltött akkumulátor megközelítőleg 14 napig bírja.

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Patpet T500 nyakörv bővíthető akár 3 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között ("CH" gomb segítségével).

 

Vízállóság

A Patpet T500 kiképzőnyakörv kizárólag enyhébb eső ellen védett és vízbe sem meríthető. Ebből kifolyólag leginkább száraz időjárásban történő kutyaképzéshez alkalmas és tartósabb eső esetén nem javasolt a használata. A kiképző nyakörv vevőkészüléke IPX5 védettségi fokozattal rendelkezik. Az adó nem rendelkezik vízálló védelemmel.

 

A nyakörv hossza

A nejlon anyagból készült nyakörv tartós, kényelmes és viselete nem jelent problémát a kutyának. Hossza 72 cm-ig állítható állítható.

 

Súlya és méretei

Az adókészülék szélessége 5 cm, magassága 12,5 cm (antennával együtt) és a mélysége 2,5 cm. Súlya 64 gramm. A vevőkészülék szélessége 3,5 cm, magassága 6 cm és a mélysége 3 cm. Súlya 86 gramm (elemmel).

A termék előnyei A termék hátrányai
 • Spray, rezgés és hangjelzés funkciók
 • LED fény funkció
 • Három kutya kiképzésének lehetősége
 • Hatótávolság akár 800 méter
 • Újratölthető elem
 • Cseppálló vevő
 • Háttérvilágítású LCD kijelző
 • Innovatív érintőkapcsoló
 • Az akkumulátor állapotának jelzése
 • Tartalék spray-t nem tartalmaz a csomag

Miben segít az elektromos kiképző nyakörv?

 • a kiképző nyakörv segít betanítani a kutyát a póráz nélküli sétáltatáshoz
 • segít a kutya visszahívásához bármilyen esetben
 • segít megállítani a kutyát ha más állat után szalad
 • segít alap engedelmességre tanítani kedvencünket ("állj", "hozzám", "lábhoz", "maradj")
 • leszoktatja a kutyát a póráz rángatásáról
 • a kutya nem kívánt tevékenységeinek megszakítása ("fúj", "nem szabad") - leszoktatja a helytelen, rossz szokásokról, emberekre ugrálásról, gödörásásról, ürülékfogyasztásról, nem kívánt ugatásról, üvöltésről, stb.
 • gyakorlatilag az összes parancs precíz betanítása, amit a kutyának olyan pontosan és megbízhatóan kell végrehajtania, mintha egy (akár több száz méter hosszú!) pórázon lenne

 

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Hatótávolság 800 m
Rezgés ereje 3
Spray ereje 3
Hengjelzés ereje 3
Vevőkészülék méretei (sz/ma/mé) 3,5 x 6 x 3 cm
Adókészülék méretei (sz/ma/mé) 5 x 12,5 x 2,5 cm
Vevőkészülék súlya 86
Adókészülék súlya 64
Tápellátás újratölthető
Funkció - korrekció sprej + vibrace + zvuk + světlo
Vízállóság vízálló
Kijelző LCD megvilágított
Akkumulátor élettartama (vevőkészülék) 10 - 14 nap
Akkumulátor élettartama (Adókészülék) 10 - 14 nap
Világítási mód 3
Nyakörv hossza 20 - 70 cm

A csomag tartalma

 • Adókészülék
 • Vevőkészülék
 • Nejlon nyakörv
 • USB kábel
 • Nyakba akasztható tartó az adókészülékhez
 • Csavarhúzó
 • Útmutató

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.