Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Patpet T260

A PatPet T260 közepes és nagytestű kutyafajták számára alkalmas 15-90 kg között. A készülék hatótávolsága 300 m. Kiválóan alkalmas akár 2 képzéshez vagy napi sétáltatáshoz, igényesebb terepen. A focilabda stílusú vevőkészülék 3 féle korrekció lehetőségét kínálja: hangjelzés, rezgés és impulzus. A cseppálló nyakörv újratölthető, a háttérvilágítású kijelzővel ellátott adó pedig külön funkciógombokkal lett ellátva.

További információk ›

Raktáron 7 db
26 425 Ft 21 838 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P52167
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

A PatPet T260 elektronikus kiképző nyakörv 15-90 kg súlyú, közepes és nagytestű kutyák számára alkalmas és elsősorban alapparancsok kiképzésére készült. Hatótávolsága akár 300 m. Az adó hang-, impulzus- és rezgésfunkciókkal rendelkezik, amelyek a kutya érzékenységének megfelelően állíthatók. A háttérvilágítású kijelző jól olvasható szimbólumokkal rendelkezik és mutatja a kiválasztott kutyacsatornát, az akkumulátor állapotát, a beállított korrekciót és a korrekciós szintet. Mind a vevő, mind az adó újratölthető a mellékelt USB-kábellel. További nyakörv megvásárlása esetén 2 kutya egyidejű kiképzésére is használható. A nyakörv cseppálló, vízbe nem meríthető, alap kutyaképzésre alkalmas.

 

 

 

A működés (korrekció) típusa

A Patpet T260 kiképzőnyakörv 3 féle korrekció lehetőségét kínálja: hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus. Az intenzitási szint állítható: hangjelzés, rezgés és impulzus 7 szinten.

 

Hatótávolság

A Patpet T260 kiképzőnyakörv hatótávolsága 300 méter. A kiképzőnyakörv tökéletesen alkalmas alap és haladó képzéshez. A hatótávolság laboratóriumi körülmények között lett mérve, mely azt jelenti, hogy a valóságban a hatótávolság csökkenhet (a körülményektől függően).

 

Energiaellátás

A Patpet T260 vevő- és adókészüléke újratölthető akkumulátorral lett ellátva. Az újratöltés ideje megközelítőleg 1-2 óra. Készenléti üzemmódban az adó 60 napig a vevő 30 napig bírja. 

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Patpet T260 nyakörv bővíthető akár 2 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

Kijelző

A Patpet T260 kiképzőnyakörv beépített, megvilágított LCD kijelzővel lett ellátva, így sötétben is használható. Minden fontos információ megtalálható a kijelzőn: korrekció, a korrekció ereje, kutyacsatorna, energiaszint. 

 

Vízállóság

A Patpet T260 kiképzőnyakörv kizárólag enyhébb eső ellen védett és vízbe sem meríthető. Ebből kifolyólag leginkább száraz időjárásban történő kutyaképzéshez alkalmas és tartósabb eső esetén nem javasolt a használata. A kiképző eszköz IPX5 védettségi fokozattal rendelkezik. Az adó védettségi fokozata IPX1.

 

A nyakörv hossza

A kiképzőnyakörv nagyon kényelmes és viselete nem jelent problémát a kutyának. Az összes közepes és nagytestű kutyafajta számára alkalmas. Nejlon anyagból készült, hossza 20 és 60 cm között állítható.

 

Súlya és méretei

Az adókészülék szélessége 4 cm, magassága 11,5 cm, mélysége 1,5 cm és a súlya 86 gramm. A vevőkészülék szélessége 6 cm, magassága 6 cm, mélysége 2,5 cm és a súlya 67 gramm. 

 

 

A termék előnyei:

 • Újratölthető készülék
 • Rövid és hosszú elektródák
 • LCD háttérvilágítású kijelző
 • Külön funkciógombok
 • Impulzus-, rezgés- és hangkorrekció
 • Hatótáv 300 m
 • Cseppálló

 

A termék hátrányai:

 • Nincs

 

A csomag tartalma:

 • Adó
 • Vevő
 • Nylon nyakörv
 • USB töltőkábel
 • Tesztlámpa
 • Rövid és hosszú elektródák
 • Rövid és hosszú gumi hosszabbítók
 • Használati utasítás

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Nyakörvek Kiképző nyakörvek Kutyafajták szerint Közepes testű kutyáknak Nagytestű kutyáknak Hatótávolság szerint 0 - 300 méter Márka szerint Patpet Korrekció típusa szerint Elektromos Vibrációs Hangjelzéses Vízálló tulajdonság szerint Vízálló Kutyák száma szerint 1 kutya részére 2 kutya részére

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Kutyák száma 1 - 2 kutya
Funkció Hangjelzés, Rezgés, Impulzus
Funkció Impulzus, Rezgés, Hangjelzés
Hatótávolság 300 m
Hatótávolság 300 m
Kutyák száma 1 - 2 kutya
méret Nagytestű kutyáknak, Közepes testű kutyáknak, Temperamentumos kutyáknak
Kijelző igen
Vízálló védelem Cseppálló
Tápellátás USB töltés
Vízálló védelem Cseppálló
Nyakörv hossza 20 - 60 cm
Vevőkészülék élettartama 30 nap
Adókészülék élettartama 60 napok
Vevőkészülék tápellátása USB töltés
Adókészülék tápellátása USB töltés
Hangjelzés szint 7
Rezgés szint 7
Impulzus szint 7
Adókészülék súlya 86 g
Vevőkészülék súlya 67 g
Adókészülék méretei 4 x 11,5 x 1,5 cm
Vevőkészülék méretei 6 x 6 x 2,5 cm
Elektródák Rövid és hosszú elektródák

Útmutató letöltése

Kapcsolódó termékek