Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Újdonság

Patpet U01

A Patpet U01 egy modern, kézi kutyakiképző eszköz, amely két edzési módot - ultrahangot és hangjelzést - használ. A cseppálló védelemmel ellátott kis készülék kültéri és beltéri használatra is alkalmas, elemekkel működik és akár 10 m távolságból is használható.

További információk ›

Raktáron > 10 db
23 205 Ft 19 175 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P53999
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

A Patpet U01 egy modern, kézi kiképző eszköz, amelyet arra terveztek, hogy segítse a kutyakiképzést. A Patpet U01 két kiképzési módot használ - ultrahang és hangjelzés, e két mód kombinációja könnyebben felkelti a kutya figyelmét a képzési hatás elérése vagy a kutya nem kívánt viselkedésének megelőzése érdekében. Más típusú kiképző nyakörvvel ellentétben nem sérti meg a bőrfelületet, a készülék a legmodernebb technológiát alkalmazza. Az ultrahang az emberi fül számára nem hallható, de a kutya hallja, könnyen felkelti a kutya figyelmét és megállíthatja rossz viselkedését. A készülék 23KHZ~27KHZ frekvenciájú ultrahangot sugároz, mely bármilyen méretű kutyára hatásos lehet. A készülék 4x AAA elemmel működik. Az alacsony energiafogyasztás akár 30 napos elem-élettartamot biztosít, ha a piros led villog, a készülék eleme lemerült. A kis eszköz tökéletesen illeszkedik a kézbe, megfelel kültéri és beltéri használatra 10 méteres hatótávolságon belül.

 

 

Korrekció típusa

A Patpet U01 ultrahangot és hangkorrekciót használ, amely nem szabályozható. A korrekció a legtöbb kutyának megfelelő. A készülék használata egyszerű, nem kell különféle paramétereket beállítani.

 

Tápegység

A Patpet U01 4xAAA elemmel működik, melyek élettartama akár 30 nap. Az elemek megvásárolhatók webáruházunkban. Alacsony energiaszint esetén a piros led villogása figyelmeztet. 

 

A kutyák száma

A Patpet U01korlátlan számú kutyák esetében használható. A készülék hastótávolsága körülbelül 10 méter.

 

 

Vízálló védelem

A Patpet U01 cseppálló védelemmel lett felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy ellenálljon az esőnek és a nedves körülményeknek. A készülék azonban vízbe nem meríthető.

 

 

Súlya és méretei

A Patpet U01 tökéletesen illeszkedik a kézbe és az vezérlése egyszerű. A vezérlő méretei: szélesség - 3,5 cm; magasság - 9,8 cm; mélysége 3 cm, súlya 47 g.

 

 

 

A termék előnyei:

 • Alacsony energiaszint jelzés
 • Alkalmas minden méretű kutya számára
 • Hatótáv 10 m
 • Csuklópánt
 • Beltéri és kültéri használatra
 • Elemes, hosszú élettartamú
 • Kompakt, kényelmes kézben tartani
 • Hang és ultrahang funkció

 

A termék hátrányai:

 • Csökkenhet a hatékonyság a hallássérült kutyák esetében
 • A különböző kutyafajták eltérően reagálhatnak az ultrahangra
 • Az ultrahang nem halad át a falakon vagy a sarkokon

 

A csomag tartalma:

 • Ultrahang készülék Patpet U01
 • Csuklópánt
 • 4x AAA elem
 • Használati útmutató

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Kiképző nyakörvek Kutyafajták szerint Kistestű kutyáknak Közepes testű kutyáknak Nagytestű kutyáknak Hatótávolság szerint 0 - 300 méter Márka szerint Patpet Korrekció típusa szerint Ultrahangos Hangjelzéses Vízálló tulajdonság szerint Vízálló Ugatásgátló nyakörvek Ugatás elleni nyakörvek Kutyafajták szerint A legkisebb testű kutyáknak Kistestű kutyáknak Közepes testű kutyáknak Nagytestű kutyáknak A legnagyobb kutyafajtáknak Korrekció típusa szerint Ultrahangos Hangjelzéses Vízálló tulajdonság szerint Vízálló Márka szerint Patpet

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Funkció Hangjelzés, Ultrahang
Hatótávolság 10 m
Hatótávolság 10 m
Ultrahang 1 szintű
méret Kistestű kutyáknak, Nagytestű kutyáknak, Közepes testű kutyáknak
Kijelző nem
Vízálló védelem Cseppálló
Tápellátás Elem
Vevőkészülék élettartama 30 nap
Elem a vevőkészülékben 4x AAA
Hangjelzés szint 1 szintek
Vevőkészülék súlya 47 g
Vevőkészülék méretei 9,6 x 3,5 x 3,2 cm

Kapcsolódó termékek