Patpet T200 elektromos kiképző nyakörv

Újdonság

A Patpet T200 kiképzőnyakörv hatótávolsága 300 méter. Kiváló kiképző asszisztens kutyarajongók és professzionális kynológusok számára is. A kiképzőnyakörv 3 féle korrekció lehetőségét kínálja: hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus. További vevő megvásárlásával bővíthető 3 kutya képzésére egyszerre. A teljesen újratölthető készülék megvilágított LED kijelzővel lett felszerelve. Ellenáll enyhébb esőnek. A nyakörv alkalmas az összes kutyafajta számára 8 és 90 kg között.

Termékcsoport kiválasztása
 • Kutyák száma

43 465 Ft 35 921 Ft ÁFA nélkül
Raktáron 1 db
Mikor kapom meg a terméket?
v úterý 04. 04. Önnél
+ - db
Összehasonlítás vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Patpet T200 elektromos kiképző nyakörv

A Patpet T200 egy 300 m hatótávolságú, esőálló kiképző nyakörv minden kutyafajtához 8 kg-tól 90 kg-ig. A nyakörv hang-, rezgés- és impulzusfunkciókkal rendelkezik, minden funkció állítható és a szintjük szabályozható. További vevőegység hozzáadásával 3 kutya egyidejű kiképzésére bővíthető. Az ergonomikus kialakítású, LED kijelzővel ellátott adó egyszerű kezelést biztosít, külön funkciógombokkal. Az adó biztonsági zárral lett ellátva, hogy megakadályozza a gombok véletlenszerű megnyomását, pl. a zsebben. A csomagban rövid és hosszú elektródák találhatók gumiborítással, így a nyakörv nagyon kíméletes és alkalmas szőrtelen kutyák vagy érzékeny bőrű kutyafajták számára. A mágneses kábellel történő 2 órás töltés után a Patpet T200 nyakörv készenléti üzemmódban akár 30 napig is üzemelhet.

 

 

 

A működés (korrekció) típusa

A Patpet T200 kiképzőnyakörv 3 féle korrekció lehetőségét kínálja: hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus. Az intenzitási szintek állíthatóak: hang 3 szinten, rezgés 8 szinten és impulzus 16 szinten.

 

Hatótávolság

A Patpet T200 kiképzőnyakörv hatótávolsága 300 méter. A kiképzőnyakörv tökéletesen alkalmas alap és haladó képzéshez. A hatótávolság laboratóriumi körülmények között lett mérve, mely azt jelenti, hogy a valóságban a hatótávolság csökkenhet (a körülményektől függően).

 

Energiaellátás

A Patpet T200 vevő- és adókészüléke cserélhető és újratölthető akkumulátorral lett ellátva. Az újratöltés ideje megközelítőleg 2 óra. Készenléti üzemmódban az adó 90 napig a vevő 30 napig bírja. 

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Patpet T200 nyakörv bővíthető akár 3 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

Kijelző

A Patpet T200 kiképzőnyakörv beépített, megvilágított LCD kijelzővel lett ellátva, így sötétben is használható. Minden fontos információ megtalálható a kijelzőn: a korrekció ereje, a választott kutya, energiaszint. 

 

Vízállóság

A Patpet T200 kiképzőnyakörv kizárólag enyhébb eső ellen védett és vízbe sem meríthető. Ebből kifolyólag leginkább száraz időjárásban történő kutyaképzéshez alkalmas és tartósabb eső esetén nem javasolt a használata. A kiképző eszköz IPX5 védettségi fokozattal rendelkezik.

 

A nyakörv hossza

A kiképzőnyakörv nagyon kényelmes és viselete nem jelent problémát a kutyának. Szinte az összes kis és közepes méretű kutyafajta részére alkalmas. Nejlon anyagból készült, hossza 20 és 65 cm között állítható. Szélessége 2 cm. Használható saját nyakörv is.

 

Súlya és méretei

Az adókészülék szélessége 4 cm, magassága 11,5 cm, mélysége 1,7 cm és a súlya 43 gramm. A vevőkészülék szélessége 3,5 cm, magassága 7 cm, mélysége 2,5 cm és a súlya 64 gramm. 

A termék előnyei A termék hátrányai
 • Biztonsági zár
 • Hang, rezgés és impulzus funkciók
 • Háttérvilágítású LCD kijelző
 • Hosszú akkumulátor élettartam
 • 3 kutya kiképzéséhez
 • Esőálló
 • Mágneses töltés
 • Ergonomikus vezérlő
 • Hosszú/rövid elektródák
 • Nem meríthető vízbe
 • A vevőt és az adót nem lehet egyszerre tölteni

Miben segít a nyakörv

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Hatótávolság 300 m
Tápellátás újratölthető
Kutyák száma 1 - 3 kutya
Akkumulátor élettartama (Adókészülék) 90 dní
Akkumulátor élettartama (vevőkészülék) 30 dní
Kijelző LCD megvilágított
Vízállóság vízálló
Funkció - korrekció impulzus + rezgés + hangjelzés
Adókészülék súlya 43
Impulzus ereje 16
Vevőkészülék súlya 64
Adókészülék méretei (sz/ma/mé) 4 x 11,5 x 1,7 cm
Vevőkészülék méretei (sz/ma/mé) 3,5 x 7 x 2,5 cm
Nyakörv hossza 20 - 65 cm
Ugatásgátló üzemmód nem
Hengjelzés ereje 3
Rezgés ereje 8
Elektródák Rövid és hosszú elektródák
Kutyák száma akár 3 kutya részére

A csomag tartalma

 • Vevőkészülék
 • Adókészülék
 • Mágneses töltőkábel
 • Tesztdióda
 • Hosszú/rövid elektródák
 • Hosszú/rövid gumisapkák
 • Használati útmutató

Útmutatók

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.