Canicom Voice 800 kiképző nyakörv

A Canicom Voice 800 a világ első kiképző nyakörve, mely hangrögzítővel lett felszerelve. Alap korrekciók a hangjelzés és rezgés. Legfeljebb 4 különböző hangüzenetet rögzíthet, amelyeket a kutya nyakörvén lévő hangszórón keresztül játszhat le. 800 m-es hatótávolságon belül 2 kutya oktatható, egyetlen ultrakönnyű adókészülék segítségével. A készülék elemmel működik és esőálló.

Termékcsoport kiválasztása
 • Kutyák száma

72 675 Ft 60 058 Ft ÁFA nélkül
10 nap
Mikor kapom meg a terméket?
v pátek 24. 02. Önnél
+ - db
Összehasonlítás vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Canicom Voice 800 kiképző nyakörv

A Num´Axes Canicom Voice 800 egy modern elektronikus kiképző nyakörv. A Canicom Voice 800 alkalmas kis, közepes és nagytestű kutyafajták képzésére. A Canicom Voice 800 a világ első kiképző nyakörve, mely hangrögzítővel lett felszerelve. Alap korrekciók a hangjelzés és rezgés. Legfeljebb 4 különböző hangüzenetet rögzíthet, amelyeket a kutya nyakörvén lévő hangszórón keresztül játszhat le. 800 m-es hatótávolságon belül 2 kutya oktatható, egyetlen ultrakönnyű adókészülék segítségével. A vevő és adókészülék CR2 jelzésű 3V-os elemmel működik, amelyet nálunk is megvásárolhat. 

 

 

 

Hatótávolság

A Num Axes Canicom Voice 800 kiképzőnyakörv hatótávolsága 800 m. Kiválóan alkalmas alap és professzionális kutyaképzéshez. Ideális választás városban vagy erdőben való képzéshez, ahol a körülmények nem a legkedvezőbbek és ahol csökkenhet a hatótávolság.

 

A működés (korrekció) típusa 

A Canicom Voice 800 a világ első kiképző nyakörve, mely hangrögzítővel lett felszerelve. Alap korrekciók a hangjelzés és rezgés.

 

Energiaellátás

Az adó- és vevőkészülék 3V elemre működik, típus CR2. A vevő elemének élettartama megközelítőleg 3 hónap, az adó esetében 3-6 hónap.

 

Vízállóság

A Num Axes Canicom Voice 800 vevőkészüléke esőálló (védettségi fokozat IPX5). Enyhe eső ellen védett, azonban nem meríthető vízbe. Esős időjárásban nem javasoljuk a készülék használatát. Az adókészülék nem vízálló.

 

A vezérelhető kutyák száma

A Num Axes Canicom Voice 800 kiképzőnyakörv segítségével egyszerre 2 kutya képezhető, további vevőkészülék megvásárlásával. 

 

A nyakörv hossza

A Num Axes Canicom Voice 800 nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete. Hossza 20 és 50 cm között állítható. Szélessége 25 mm.


Súly és méretek

Az adó szélessége 5,5 cm, magassága 10,8 cm, mélysége 2,4 cm és a súlya 85 gramm. A vevő szélessége 6,5 cm, magassága 4 cm, mélysége 3,2 cm és a súlya 122 gramm.

 

 

 

 

A termék előnyei A termék hátrányai
 • Hang és rezgés funkciók
 • 4 hangfelvétel
 • Hatótávolság 800 m
 • Energiaszint jelző
 • Hosszú elem-élettartam
 • Esőálló
 • Két kutya kiképzésére

Miben segít a nyakörv

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Vevőkészülék tápegysége 3V CR2
Adókészülék tápegysége 3V CR2
Hatótávolság 800 m
Nyakörv hossza 20 - 50
Vevőkészülék méretei (sz/ma/mé) 108 x 55 x 24 mm
Adókészülék méretei (sz/ma/mé) 65 x 32 x 40 mm
Vevőkészülék súlya 85 g
Adókészülék súlya 122 g
Tápellátás elemre
Funkció - korrekció vibrace + zvuk + hlasový záznam
Vízállóság vízálló
Kijelző nem rendelkezik
Akkumulátor élettartama (vevőkészülék) 1 - 3 hónap
Akkumulátor élettartama (Adókészülék) 3 - 6 hónap
Kutyák száma 1 - 2 kutya

A csomag tartalma

 • Canicom 800 vevőkészülék
 • 3V CR2 elem
 • Adókészülék
 • Mágneses kulcs
 • Utasítás

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.