Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Canicom Voice 800 kiképző nyakörv

A Canicom Voice 800 a világ első kiképző nyakörve, mely hangrögzítővel lett felszerelve. Alap korrekciók a hangjelzés és rezgés. Legfeljebb 4 különböző hangüzenetet rögzíthet, amelyeket a kutya nyakörvén lévő hangszórón keresztül játszhat le. 800 m-es hatótávolságon belül 2 kutya oktatható, egyetlen ultrakönnyű adókészülék segítségével. A készülék elemmel működik és esőálló.

További információk ›

Raktáron 1 db
74 650 Ft 61 690 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P49403
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

A Num´Axes Canicom Voice 800 egy modern elektronikus kiképző nyakörv. A Canicom Voice 800 alkalmas kis, közepes és nagytestű kutyafajták képzésére. A Canicom Voice 800 a világ első kiképző nyakörve, mely hangrögzítővel lett felszerelve. Alap korrekciók a hangjelzés és rezgés. Legfeljebb 4 különböző hangüzenetet rögzíthet, amelyeket a kutya nyakörvén lévő hangszórón keresztül játszhat le. 800 m-es hatótávolságon belül 2 kutya oktatható, egyetlen ultrakönnyű adókészülék segítségével. A vevő és adókészülék CR2 jelzésű 3V-os elemmel működik, amelyet nálunk is megvásárolhat. 

 

 

 

Hatótávolság

A Num Axes Canicom Voice 800 kiképzőnyakörv hatótávolsága 800 m. Kiválóan alkalmas alap és professzionális kutyaképzéshez. Ideális választás városban vagy erdőben való képzéshez, ahol a körülmények nem a legkedvezőbbek és ahol csökkenhet a hatótávolság.

 

A működés (korrekció) típusa 

A Canicom Voice 800 a világ első kiképző nyakörve, mely hangrögzítővel lett felszerelve. Alap korrekciók a hangjelzés és rezgés.

 

Energiaellátás

Az adó- és vevőkészülék 3V elemre működik, típus CR2. A vevő elemének élettartama megközelítőleg 3 hónap, az adó esetében 3-6 hónap.

 

Vízállóság

A Num Axes Canicom Voice 800 vevőkészüléke esőálló (védettségi fokozat IPX5). Enyhe eső ellen védett, azonban nem meríthető vízbe. Esős időjárásban nem javasoljuk a készülék használatát. Az adókészülék nem vízálló.

 

A vezérelhető kutyák száma

A Num Axes Canicom Voice 800 kiképzőnyakörv segítségével egyszerre 2 kutya képezhető, további vevőkészülék megvásárlásával. 

 

A nyakörv hossza

A Num Axes Canicom Voice 800 nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete. Hossza 20 és 50 cm között állítható. Szélessége 25 mm.


Súly és méretek

Az adó szélessége 5,5 cm, magassága 10,8 cm, mélysége 2,4 cm és a súlya 85 gramm. A vevő szélessége 6,5 cm, magassága 4 cm, mélysége 3,2 cm és a súlya 122 gramm.

 

 

A termék előnyei:

 • Hang és rezgés funkciók
 • 4 hangfelvétel
 • Hatótávolság 800 m
 • Energiaszint jelző
 • Hosszú elem-élettartam
 • Esőálló
 • Két kutya kiképzésére

 

A termék hátrányai:

 • Nincs

 

A csomag tartalma:

 • Canicom 800 vevőkészülék
 • 3V CR2 elem
 • Adókészülék
 • Mágneses kulcs
 • Utasítás

  

Figyelem! Kiegészítőink csak az EU-ban vásárolt Canicom tartozékokkal kompatibilisek. Ha az Európai Unión kívülről már megvásárolt termékekhez vásárol tőlünk tartozékokat, a termékek nem lesznek kompatibilisek! Különböző frekvenciákon működnek.

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

 

A termék a következő kategóriákba sorolt

Nyakörvek Kiképző nyakörvek Kutyafajták szerint Kistestű kutyáknak Közepes testű kutyáknak Hatótávolság szerint 600 - 1000 méter Márka szerint Canicom Korrekció típusa szerint Vibrációs Hangjelzéses Hang felvétel Vízálló tulajdonság szerint Vízálló Kutyák száma szerint 1 kutya részére 2 kutya részére

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Kutyák száma 1 - 2 kutya
Funkció Hangjelzés, Rezgés, Hangfelvétel
Funkció Rezgés, Hangjelzés, Hangfelvétel
Hatótávolság 800 m
Hatótávolság 800 m
Kutyák száma 1 - 2 kutya
méret Kistestű kutyáknak, Nagytestű kutyáknak, Közepes testű kutyáknak
Vízálló védelem Cseppálló
Tápellátás Elem
Vízálló védelem Cseppálló
Nyakörv hossza 20 - 50 cm
Vevőkészülék élettartama 3 hónap
Adókészülék élettartama 3 - 6 hónap
Elem a vevőkészülékben 3V CR2
Elem az adókészülékben 3V CR2
Vevőkészülék tápellátása Akkumulátorok
Adókészülék tápellátása Akkumulátorok
Adókészülék súlya 85 g
Vevőkészülék súlya 122 g
Adókészülék méretei 5,5 x 10,8 x 2,4 cm
Vevőkészülék méretei 6,5 x 4 x 3,2 cm

Kapcsolódó termékek