Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Patpet 661

A Patpet 661 egy modern elektronikus kiképző nyakörv, amely 300 méteres hatótávolsággal, hangjelzés, rezgés vagy hang + rezgés funkciókkal lett ellátva. Az impulzuskorrekció nélküli nyakörv USB kábellel újratölthető és alapszintű eső elleni védelemmel rendelkezik. Lehetővé teszi 2 kutya kiképzését egyetlen adókészülékkel. A Patpet kiképző nyakörv közepes és nagytestű kutyafajták számára alkalmas, 15-90 kg-ig.

További információk ›

Raktáron > 10 db
31 120 Ft 25 717 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P50815
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

A Patpet 661 impulzuskorrekció nélküli kiképző nyakörv, amely 15-90 kg-os közepes és nagytestű kutyafajták számára alkalmas. A készülék hangjelzés, rezgés és együttesen hangjelzés + rezgés funkciókkal rendelkezik. A rezgés intenzitása 8 fokozatban állítható, a hangjelzés nem állítható. Az intenzitási szint beállítása egyszerűen növelhető vagy csökkenthető a jeladón található gombbal. A Patpet 661 kiképző nyakörvvel akár 300 m távolságból is képezheti kutyáját, így megfelelő választás alap terepre - mint például kert, park vagy kiképző terep. További vevőegység megvásárlásával a kiképzés akár 2 kutyára is kiterjeszthető, egyetlen adókészülékkel. A nyakörv impulzuskorrekció nélküli, így nincs elektródája, ennek köszönhetően a nyakörv nagyon gyengéd és az érzékenyebb kutyafajták számára is. A Patpet 661 csak esőálló és mind a vevő, mind az adó akkumulátora újratölthető. A készülék további jellemzői: Külön funkciógombok, háttérvilágítású kijelző, könnyű adókészülék.

 

 

                       

A működés (korrekció) típusa

A Patpet 661 kiképzőnyakörv 3 féle korrekció lehetőségét kínálja: hangjelzés, rezgés és hangjelzés + rezgés együttesen. A rezgések ereje 8 szinten állítható.

 

Hatótávolság

A Patpet 661 kiképzőnyakörv hatótávolsága 300 méter. A kiképzőnyakörv tökéletesen alkalmas alap és haladó képzéshez.

 

 

Energiaellátás

A Patpet 661 vevő- és adókészülékének akkumulátora újratölthető, a csomagban található USB kábellel. A teljes feltöltés ideje megközelítőleg 2-3 óra. Készenléti állapotban a vevő akár 11 napig, az adó 30 napig is bírja, használattól függően.

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Patpet 661 nyakörv bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

Kijelző

A Patpet 661 kisméretű, háttérvilágítású LCD kijelzővel rendelkezik, könnyen elérhető gombokkal. A kijelzőn látható a korrekció erőssége, az akkumulátor állapota és a kiválasztott kutya jelzője.

 

Vízállóság

A Patpet 661 kiképzőnyakörv kizárólag enyhébb eső ellen védett és vízbe sem meríthető. Ebből kifolyólag leginkább száraz időjárásban történő kutyaképzéshez alkalmas és tartósabb eső esetén nem javasolt a használata. A vevőkészülék IPX5 és az adókészülék IPX1 védettségi fokozattal rendelkezik.

 

A nyakörv hossza

A műanyag nyakörv nagyon kényelmes és viselete nem jelent problémát a kutyának. Hossza 20 és 65 cm között állítható.

 

 

Súly és méretek

Az adó szélessége 4,5 cm, magassága 10,5 cm (antennával), mélysége 1,5 cm és a súlya 59 gramm. A vevő szélessége 3,5 cm, magassága 8 cm, mélysége 2,5 cm és a súlya 72 gramm.

 

A termék a következő kategóriákba sorolt

Nyakörvek Kiképző nyakörvek Kutyafajták szerint Hatótávolság szerint 0 - 300 méter 1500 - 2000 méter Márka szerint Patpet Korrekció típusa szerint Vibrációs Hangjelzéses Vízálló tulajdonság szerint Vízálló Kutyák száma szerint 1 kutya részére 2 kutya részére

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Kutyák száma 1 - 2 kutya
Funkció Hangjelzés, Rezgés
Funkció Rezgés, Hangjelzés
Hatótávolság 300 m
Hatótávolság 300 m
Kutyák száma 1 - 2 kutya
méret Nagytestű kutyáknak, Közepes testű kutyáknak
Kijelző igen
Vízálló védelem Cseppálló
Tápellátás USB töltés
Vízálló védelem Cseppálló
Nyakörv hossza 20 - 65 cm
Vevőkészülék élettartama 11 nap
Adókészülék élettartama 30 napok
Vevőkészülék tápellátása USB töltés
Adókészülék tápellátása USB töltés
Rezgés szint 8
Adókészülék súlya 59 g
Vevőkészülék súlya 79 g
Adókészülék méretei 4,5 x 10,5 x 1,5 cm
Vevőkészülék méretei 3,5 x 8 x 2,5 cm

Útmutató letöltése

Kapcsolódó termékek