Reedog P30

Újdonság Újdonság

A Reedog P30 modern elektronikus kiképző nyakörv állítható hang-, rezgés- és impulzusfunkciókkal rendelkezik, emellett beépített LED lámpát is tartalmaz, amely sötétben is segít megtalálni a kutyatársat. Akár 2 kutya is kiképezhető 1000 m-es távolságból, egyetlen ergonomikus kialakítású adókészülékkel. A teljesen újratölthető készülék háttérvilágítású kijelzővel rendelkezik és ellenáll az enyhe esőnek is. A nyakörv minden kutyafajta számára alkalmas 5-90 kg között.

 

 

Termékcsoport kiválasztása
 • Kutyák száma


Egyéb változatok:
29 215 Ft 24 145 Ft ÁFA nélkül
Raktáron > 10 db
Mikor kapom meg a terméket?
v úterý 31. 01. Önnél
+ - db
Összehasonlítás vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Reedog P30

Ez a kiképző nyakörv segíti a kutya könnyű kiképzését. Három állítható edzésmód választható - hang, rezgés és elektrosztatikus impulzus. A nyakörv beépített lámpával rendelkezik, amely segít megtalálni négylábú kedvencét még sötétben is, például az éjszakai séták során. A korrekciós intenzitás folyamatos beállítását a vezérlőn lévő tekerőgomb biztosítja. A biztonság az első - a nyakörv biztonsági billentyűzettel lett felszerelve, amely megakadályozza a nem kívánt használatot. További vevő megvásárlásával akár 2 kutyát is kiképezhet 1000 méteres távolságból. A kiképző készülék cseppálló, erős nylon nyakörvvel és fényvisszaverő narancssárga csíkkal rendelkezik. Az adó és a vevő a mellékelt USB töltőkábellel egyszerre tölthető, az akkumulátor 12-15 napig bírja.

 

 

 

Hatótávolság

A Reedog P30 segítségével akár 1000 méteres távolságból is kiképezheti kutyáját póráz nélkül. Ez a nyakörv amatőr és professzionális kutyakiképzésre egyaránt alkalmas.

 

A működés (korrekció) típusa 

A Reedog P30 hangjelzést, rezgést és elektrosztatikus impulzust alkalmaz korrekcióként. Rezgés (1-16 fokozat), hang (1-8 fokozat) és impulzuserősség 99 fokozat. Egyszerűen beállíthatja a nyakörvet és testre szabhatja kutyájának. A korrekciós erősséget bármikor növelheti vagy csökkentheti a távadó gombjaival.

 

Energiaellátás

A Reedog P30 nyakörv adója és vevője 300mAh kapacitású újratölthető Lithium-Ion akkumulátorral lett felszerelve, egyidejűleg 2-3 órán keresztül tölthetők. A nyakörv nagyon alacsony energiafogyasztású, a vevő akár 12-15 napig készenléti üzemmódban marad.

 

Vízálló védelem 

A Reedog P30 teljes mértékben cseppálló és IPX5 védettségi fokozattal rendelkezik. Alkalmas otthoni, valamint kültéri használatra. Nem okoz gondot enyhe eső, azonban a készülék vízbe nem meríthető. Tartósabb esőben sem javasolt használni. Az adó IPX1, alapszintű védettségi fokozattal rendelkezik.

 

Kutyák száma

A Reedog P30 egyszerre több kutya vezérlésére is használható anélkül, hogy a funkcionalitás elveszne. További nyakörv megvásárlásával könnyedén bővítheti egyszerre 2 kutya kiképzésére. Az adókészülék gombjával válthat az egyes kutyák között.

 

A nyakörv hossza

A Reedog P30 nagyon erős és kiváló minőségű nylon nyakörvvel rendelkezik, fényvisszaverő csíkkal. A kutyának nem okoz gondot a nyakörv viselete. Hossza 20-66 cm között állítható, mely szükség szerint vágható.

 


Súly és méretek

Az adó 5 cm széles, 17 cm magas (antennával együtt), 2 cm mély és 84 gramm súlyú (antennával és akkumulátorral együtt). A vevő 3,5 cm széles, 6,5 cm magas, 3 cm mély és 50 gramm súlyú (akkumulátorral együtt).

A termék előnyei A termék hátrányai
 • Hatótávolság akár 1000 m
 • Billentyűzár
 • Nagy, áttekinthető kijelző
 • Legfeljebb 2 kutya kiképzéséhez
 • LCD háttérvilágítású kijelző
 • Állítható nylon nyakörv
 • Hosszú akkumulátor-élettartam
 • Beépített LED lámpa - vevő
 • Hang-, rezgés- és impulzuskorrekció
 • A nyakörv nem meríthető vízbe

Miben segít a nyakörv

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Adókészülék tápegysége 20 - 66 cm
Tápellátás újratölthető
Kutyák száma 1 - 2 kutya
Akkumulátor élettartama (Adókészülék) 10 - 14 nap
Akkumulátor élettartama (vevőkészülék) 10 - 14 nap
Kijelző LCD megvilágított
Vízállóság vízálló
Funkció - korrekció impulzus + rezgés + hangjelzés + fényjelzés
Adókészülék súlya 84 g
Hatótávolság 1000 m
Vevőkészülék súlya 50 g
Adókészülék méretei (sz/ma/mé) 5 x 17 x 2 cm
Vevőkészülék méretei (sz/ma/mé) 3,5 x 6,5 x 3 cm
Nyakörv hossza 20 - 66 cm
Hengjelzés ereje 8
Rezgés ereje 16
Impulzus ereje 99
Elektródák Rövid és hosszú elektródák

A csomag tartalma

 • Adó
 • Vevő
 • Nylon nyakörv
 • Tesztlámpa
 • Rövid / hosszú érintkezési pontok
 • Rövid / hosszú szilikon hosszabbítók
 • Szilikon csuklópánt
 • Útmutató

Útmutatók

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.