Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Reedog P30

A Reedog P30 modern elektronikus kiképző nyakörv állítható hang-, rezgés- és impulzusfunkciókkal rendelkezik, emellett beépített LED lámpát is tartalmaz, amely sötétben is segít megtalálni a kutyatársat. Akár 2 kutya is kiképezhető 1000 m-es távolságból, egyetlen ergonomikus kialakítású adókészülékkel. A teljesen újratölthető készülék háttérvilágítású kijelzővel rendelkezik és ellenáll az enyhe esőnek is. A nyakörv minden kutyafajta számára alkalmas 5-90 kg között.

 

 

További információk ›

Raktáron > 10 db
31 845 Ft 26 318 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P53113
Garancia: 24 hónap

Kapcsolódó cikkek

Termék leírása

Ez a kiképző nyakörv segíti a kutya könnyű kiképzését. Három állítható edzésmód választható - hang, rezgés és elektrosztatikus impulzus. A nyakörv beépített lámpával rendelkezik, amely segít megtalálni négylábú kedvencét még sötétben is, például az éjszakai séták során. A korrekciós intenzitás folyamatos beállítását a vezérlőn lévő tekerőgomb biztosítja. A biztonság az első - a nyakörv biztonsági billentyűzettel lett felszerelve, amely megakadályozza a nem kívánt használatot. További vevő megvásárlásával akár 2 kutyát is kiképezhet 1000 méteres távolságból. A kiképző készülék cseppálló, erős nylon nyakörvvel és fényvisszaverő narancssárga csíkkal rendelkezik. Az adó és a vevő a mellékelt USB töltőkábellel egyszerre tölthető, az akkumulátor 12-15 napig bírja.

 

 

 

Hatótávolság

A Reedog P30 segítségével akár 1000 méteres távolságból is kiképezheti kutyáját póráz nélkül. Ez a nyakörv amatőr és professzionális kutyakiképzésre egyaránt alkalmas.

 

A működés (korrekció) típusa 

A Reedog P30 hangjelzést, rezgést és elektrosztatikus impulzust alkalmaz korrekcióként. Rezgés (1-16 fokozat), hang (1-8 fokozat) és impulzuserősség 99 fokozat. Egyszerűen beállíthatja a nyakörvet és testre szabhatja kutyájának. A korrekciós erősséget bármikor növelheti vagy csökkentheti a távadó gombjaival.

 

Energiaellátás

A Reedog P30 nyakörv adója és vevője 300mAh kapacitású újratölthető Lithium-Ion akkumulátorral lett felszerelve, egyidejűleg 2-3 órán keresztül tölthetők. A nyakörv nagyon alacsony energiafogyasztású, a vevő akár 12-15 napig készenléti üzemmódban marad.

 

Vízálló védelem 

A Reedog P30 teljes mértékben cseppálló és IPX5 védettségi fokozattal rendelkezik. Alkalmas otthoni, valamint kültéri használatra. Nem okoz gondot enyhe eső, azonban a készülék vízbe nem meríthető. Tartósabb esőben sem javasolt használni. Az adó IPX1, alapszintű védettségi fokozattal rendelkezik.

 

Kutyák száma

A Reedog P30 egyszerre több kutya vezérlésére is használható anélkül, hogy a funkcionalitás elveszne. További nyakörv megvásárlásával könnyedén bővítheti egyszerre 2 kutya kiképzésére. Az adókészülék gombjával válthat az egyes kutyák között.

 

A nyakörv hossza

A Reedog P30 nagyon erős és kiváló minőségű nylon nyakörvvel rendelkezik, fényvisszaverő csíkkal. A kutyának nem okoz gondot a nyakörv viselete. Hossza 20-66 cm között állítható, mely szükség szerint vágható.

 


Súly és méretek

Az adó 5 cm széles, 17 cm magas (antennával együtt), 2 cm mély és 84 gramm súlyú (antennával és akkumulátorral együtt). A vevő 3,5 cm széles, 6,5 cm magas, 3 cm mély és 50 gramm súlyú (akkumulátorral együtt).

 

A termék előnyei:

 • Hatótávolság akár 1000 m
 • Billentyűzár
 • Nagy, áttekinthető kijelző
 • Legfeljebb 2 kutya kiképzéséhez
 • LCD háttérvilágítású kijelző
 • Állítható nylon nyakörv
 • Hosszú akkumulátor-élettartam
 • Beépített LED lámpa - vevő
 • Hang-, rezgés- és impulzuskorrekció

 

A termék hátrányai:

 • A nyakörv nem meríthető vízbe

 

A csomag tartalma:

 • Adó
 • Vevő
 • Nylon nyakörv
 • Tesztlámpa
 • Rövid / hosszú érintkezési pontok
 • Rövid / hosszú szilikon hosszabbítók
 • Szilikon csuklópánt
 • Útmutató

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Nyakörvek Kiképző nyakörvek Kutyafajták szerint Kistestű kutyáknak Közepes testű kutyáknak Nagytestű kutyáknak Hatótávolság szerint 600 - 1000 méter Márka szerint Reedog Korrekció típusa szerint Elektromos Vibrációs Hangjelzéses Vízálló tulajdonság szerint Vízálló Kutyák száma szerint 1 kutya részére 2 kutya részére Nejprodávanější

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Kutyák száma 1 - 2 kutya
Funkció Hangjelzés, Rezgés, Impulzus, Fényjelzés
Funkció Impulzus, Rezgés, Hangjelzés, Fényjelzés
Hatótávolság 1000 m
Hatótávolság 1000 m m
Kutyák száma 1 - 2 kutya
méret Kistestű kutyáknak, Nagytestű kutyáknak, Közepes testű kutyáknak
Kijelző igen
Vízálló védelem Cseppálló
Tápellátás USB töltés
Vízálló védelem Cseppálló
Nyakörv hossza 20 - 66 cm
Vevőkészülék élettartama 10 - 14 nap
Adókészülék élettartama 10 - 14 napok
Elem a vevőkészülékben 300 mAh
Elem az adókészülékben 300 mAh
Vevőkészülék tápellátása USB töltés
Adókészülék tápellátása USB töltés
Hangjelzés szint 8 szintek
Rezgés szint 16 szintek
Impulzus szint 99 szintek
Adókészülék súlya 84 g
Vevőkészülék súlya 50 g
Adókészülék méretei 5 x 17 x 2 cm
Vevőkészülék méretei 3,5 x 6,5 x 3 cm
Elektródák Rövid és hosszú elektródák

Útmutató letöltése

Kapcsolódó termékek