Petrainer PET803 elektromos kutyakerítés

A Petrainer PET803 elektromos kutyakerítés egy alap, újratölthető készülék, mely esetében az impulzusok ereje nem állítható. Kizárólag a tiltott zóna szélessége állítható, ezért leginkább a nagyobb és kevésbé érzékeny kutyák számára ajánljuk. A vevőkészülék újratölthető és megközelítőleg 1 hétig bírja az akkumulátor. Piros villogó LED dióda jelzi az akkumulátor lemerültségét.  

Termékcsoport kiválasztása
 • Kutyák száma

32 555 Ft 26 905 Ft ÁFA nélkül
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Petrainer PET803 elektromos kutyakerítés

Figyelmeztetés: Cégünk az egyetlen hivatalos forgalmazója a Petrainer márkának a Cseh és Szlovák Köztársaságban. Felhívjuk figyelmét azonos és olcsóbb Petrainer termék megvásárlására más eladótól és forgalmazótól! A legtöbb esetben másolatokról vagy termékekről van szó, melyek nem a cseh és szlovák piacra vonatkoznak - úgynevezett szürke behozatal. Kizárólag a mi cégünk és a feljogosított forgalmazóink garantálják a 100% -os hitelességet és 2 év garanciát.

 

 

Termékleírás

A Petrainer PET803 elektromos kutyakerítés egy alap, újratölthető készülék, mely esetében az impulzusok ereje nem állítható. Kizárólag a tiltott zóna szélessége állítható, ezért leginkább a nagyobb és kevésbé érzékeny kutyák számára ajánljuk. A vevőkészülék újratölthető és megközelítőleg 1 hétig bírja az akkumulátor. Piros villogó LED dióda jelzi az akkumulátor lemerültségét. A Petrainer PET803 alap csomagja 200 méteres, 0,2 mm keresztmetszetű szigetelt vezetéket tartalmaz, mely a legtöbb berendezés számára elegendő. További vezeték megvásárlásával könnyedén meghosszabbítható akár 800 méterig. A korrekciós zóna szélessége 30 cm és 4 m között állítható be, a telepítés típusától (rövidebb a hatótávolság a földfelszín alatt, mint pl. a kerítésen) és a vezeték hosszától függően (minél több vezeték, annál kisebb zóna). A vevőkészülék giroszenzorral lett ellátva, mely érzékeli, hogy a kutya mozgásban van-e. Ennek köszönhetően energiát takaríthat meg, ha például a kutya alszik, vagy nyugalmi állapotban van. A Petrainer PET803 elektromos kerítés vízálló és víz alá meríthető vevőkészülékkel rendelkezik. Használható esőben és nedves környezetben. Az alapegységet védeni kell az esőtől. 

 

 

Zóna beállítása

A korrekciós zóna szélessége 4 métertől állítható be (a telepítés típusától és a vezeték hosszától függően). 1 fokozat növelésével + 0,5 méterrel növelhető a távolság. Korrekció esetén minden impulzust hangjelzés előz meg.

 

A működés (korrekció) típusa 

A Petrainer PET803 elektromos kerítés hangjelzéssel és elektrosztatikus impulzussal lett ellátva. A impulzusainak ereje nem állítható. Leginkább a közepes és nagytestű kutyafajták számára alkalmas.

 

drát v baleníVezeték a csomag tartalma

A Petrainer PET803 alap csomagja 200 méteres, 0,2 mm keresztmetszetű szigetelt vezetéket tartalmaz, mely a legtöbb berendezés számára elegendő. Amennyiben szüksége lenne a vezeték meghosszabbítására, külön megvásárolható és könnyen csatlakoztatható 800 méterig.

 

Energiaellátás

A Petrainer PET803 vevőkészüléke újratölthető és cserélhető Lithium-Ion akkumulátorral lett ellátva, melyek kapacitása 240mAh. A töltési idő 2 óra és élettartama megközelítőleg 7 nap. LED dióda jelzi az akkumulátor energiaszintjét. A nyakörv USB kábel segítségével bármikor újratölthető. Az alapegységet a hálózathoz kell csatlakoztatni. A készülékhez tartalék tápegység vásárolható, mely fontos kiegészítő pl. áramkimaradás esetén.

 

Vízállóság

A Petrainer PET803 elektromos kerítés vízálló vevőkészülékkel rendelkezik. Használható esőben és nedves környezetben, azonban vízbe nem meríthető és úszásra sem alkalmas (védettségi fokozat IPX6). Az alapegységet védeni kell az esőtől.

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Petrainer PET803 kerítés bővíthető egyszerre több kutya részére.

 

 

A nyakörv hossza

A Petrainer PET803 nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 20 és 65 cm között állítható.

 


Súly és méretek

Az alapegység szélessége 15 cm, magassága 9,6 cm, mélysége 3,6 cm. A vevő szélessége 6,9 cm, magassága 4 cm, mélysége 3 cm és a súlya 61 gramm.

 

A termék előnyei A termék hátrányai
 • teljesen vízálló és meríthető vevő
 • töltés 2 órán belül és akár 7 napos élettartam
 • nagyon tartós és újratölthető vevőkészülék
 • az impulzusok ereje nem állítható
 • szükséges a gyakori töltés

Miben segít a láthatatlan kutyakerítés?

 • a kutya nemkívánatos menekülésének hatékony eltávolításában a kertből vagy a telekről. Ennek köszönhetően nem kell megkötöznie a kutyát és nem kell kennelbe vagy garázsba zárnia. A kutya nagyobb szabadságot kap és csak az Ön által megadott területen mozoghat szabadon
 • a rossz szokások megbízható betanításában, mint például a kerítések kibontása vagy átugrálása
 • a nemkívánatos viselkedés megszakításában (ásás a kerítés alatt, virágágyások és díszkertek tönkretétele)
 • a kerítés kölcsönös szabadságot biztosít. Gondok nélkül elhagyhatja otthonát és kutyája nem szenved bezárva vagy megkötözve
 • egy vagy több tetszőleges zónát határolhat el a földterületen, az Ön egyedi igényeinek megfelelően

 

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Nyakörv hossza 10 - 70 cm
A vevőkészülék tápegysége 240 mAh
Vevőkészülék méretei 6,9 x 4 x 3 cm
A földterület kerülete 800 m
Vevőkészülék súlya 61 g
Vezeték a csomagban 200 m
Kutyák száma korlátlan
Vízállóság vízhatlan
Az akkumulátor élettartama - vevőkészülék 7 - 10 nap

A csomag tartalma

 • jelgenerátor (adóegység)
 • a jelgenerátor hálózati tápellátása
 • újratölthető vevőkészülék rövid elektródákkal
 • USB töltő
 • 2 db hosszú elektróda (hosszú szőrű kutyák számára)
 • 200 m hosszú antennavezeték
 • 20 db zászló
 • neon tesztlámpa
 • 2 db csavar a jelgenerátor falhoz rögzítéséhez
 • 2 db tipli
 • használati utasítás

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.