Telefonos ügyfélszolgálatunk, szabadság miatt, 2022. május 23. és 2022. május 27. között nem lesz elérhető. Kérdéseit 24 órán belül megválaszoljuk. Email címünk: info@elektro-nyakorvek.hu.

iTrainer HT-026 láthatatlan kutyakerítés

Az iTrainer HT-026 egy alap felszereltségű elektromos kutyakerítés. Az impulzusok ereje állítható, továbbá deaktiválható az impulzus korrekció. A készülék vízálló tulajdonságokkal rendelkezik, esőben használható, azonban víz alá nem meríthető. A láthatatlan kerítés, figyelembe véve a vevőkészülék méreteit, a közepes és nagytestű kutyáknak lett megtervezve.

Termékcsoport kiválasztása
 • Kutyák száma


Egyéb változatok:
Ohradník pro psy iTrainer HT-026 BAZAR - iTrainer HT-026 láthatatlan… Raktáron 1 db 39 550 Ft Ohradník pro psy iTrainer HT-026 iTrainer HT-026 láthatatlan kutyakerítés Raktáron 4 db 64 965 Ft
64 965 Ft 53 688 Ft ÁFA nélkül
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

iTrainer HT-026 láthatatlan kutyakerítés

Az iTrainer HT-026 egy alap felszereltségű elektromos kutyakerítés. Az impulzusok ereje állítható, továbbá deaktiválható az impulzus korrekció. A zónaszélesség beállítása 30 cm-től 4 méterig terjedhet, a telepítés típusától és a huzal hosszától függően. A láthatatlan kerítés, figyelembe véve a vevőkészülék méreteit, a közepes és nagytestű kutyáknak lett megtervezve (10 kg felett). A kerítés hossza bővíthető akár 1,3 km-re.

 


Zóna beállítása

Az iTrainer HT-026 láthatatlan kerítés hangjelzés és impulzus korrekcióval rendelkezik. Minden impulzus korrekciót hangjelzés előz meg. A zónaszélesség beállítása 30 cm-től 4 méterig terjedhet, a telepítés típusától és a huzal hosszától függően.

 

A működés (korrekció) típusa

A láthatatlan kutyakerítés 4 szintű elektrosztatikus impulzus korrekcióval lett ellátva (összesen 5, melyből 1 szint impulzus nélküli). Az impulzusok ereje a vevőkészüléken csökkenthető vagy növelhető, így a készüléket egyszerűen beállíthatja és testre szabhatja kutyájának.


drát v balení
Vezeték a csomag tartalma

A csomag 200 méteres szigetelt vezetéket tartalmaz, melynek keresztmetszete 0,5 mm (elegendő a legtöbb berendezéshez). Amennyiben a vezeték hossza nem lenne elegendő, bővíthető akár 1,3 km-re. 

 

Energiaellátás

Az elektromos kerítés vevőkészüléke hagyományos 9V elemre működik. Az elem élettartama megközelítőleg 2 hét. LED dióda jelzi az elem energiaszintjét. Az alapegységet az elektromos hálózathoz kell csatlakoztatni. A készülékhez tartalék tápegység vásárolható, pl. áramszünet, áramkimaradás estén.

 

Vízállóság

Az elektromos kutyakerítés vevőkészüléke vízálló. Alkalmas nedves terepeken, esőben, hóban. A készülék víz alá nem meríthető. Az alapegységet javasoljuk száraz, védett területre helyezni. Elhelyezheti a szabadban is, de védeni kell az esőtől és hótól. 

 

A vezérelhető kutyák száma

További vevőkészülék megvásárlásával az alapegységhez egyszerre több kutya is csatlakoztatható.

 

 

A nyakörv hossza

A nyakörv nagyon szilárd és minőségi nejlon anyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 20 és 55 cm között állítható. Amennyiben szüksége van hosszabb nyakörvre, tüntesse fel a rendelés megjegyzésében. A készülék saját nyakörvre is csatlakoztatható. 


Súly és méretek

Az alapegység szélessége 10,9 cm, magassága 12,9 cm, mélysége 4,3 cm. A vevőkészülék szélessége 6,9 cm, magassága 3,6 cm, mélysége 3,6 cm és a súlya 58 gramm nyakörvvel együtt.

 

 

A termék előnyei A termék hátrányai
 • elegendő erősségű vezeték
 • impulzuserő beállítása
 • deaktiválható impulzus korrekció
 • nagyobb terület is elkeríthető
 • rövid akkumulátor-élettartam (7-15 nap)
 • hosszabb elektródák
 • nagyon keskeny nyakörv (cserélhető)

Miben segít a láthatatlan kutyakerítés?

 • a kutya nemkívánatos menekülésének hatékony eltávolításában a kertből vagy a telekről. Ennek köszönhetően nem kell megkötöznie a kutyát és nem kell kennelbe vagy garázsba zárnia. A kutya nagyobb szabadságot kap és csak az Ön által megadott területen mozoghat szabadon
 • a rossz szokások megbízható betanításában, mint például a kerítések kibontása vagy átugrálása
 • a nemkívánatos viselkedés megszakításában (ásás a kerítés alatt, virágágyások és díszkertek tönkretétele)
 • a kerítés kölcsönös szabadságot biztosít. Gondok nélkül elhagyhatja otthonát és kutyája nem szenved bezárva vagy megkötözve
 • egy vagy több tetszőleges zónát határolhat el a földterületen, az Ön egyedi igényeinek megfelelően

 
Műszaki paraméterek

Impulzus ereje 5
Hangjelzés ereje 1
Nyakörv hossza 20 - 55 cm
A vevőkészülék tápegysége 9V
Vevőkészülék méretei 6,9 x 3,6 x 3,6 cm
A földterület kerülete 1300 m
Vevőkészülék súlya 58 g
Vezeték a csomagban 200 m
Funkciók - korrekció impulzus, hangjelzés
Kutyák száma korlátlan
Vízállóság vízálló
Az akkumulátor élettartama - vevőkészülék 10 - 14 nap

A csomag tartalma

 • 1 x impulzusgenerátor - alapegység
 • 1 x hálózati adapter az alaphoz
 • 1 x vevő nejlon nyakörvvel (cserélhető)
 • 1 x pár elektróda hosszú szőrű kutyáknak
 • 1 x pár elektróda rövid szőrű kutyáknak
 • 1 x 200 m-es vezeték
 • 1 x készlet (20db) zászló a terület jelölésére
 • 2 x antenna vezeték csatlakozó
 • 1 x mini csavarhúzó
 • Használati útmutató

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.