iTrainer HT-023 láthatatlan kutyakerítés

Az iTrainer HT-023 láthatatlan kutyakerítés nem állítható impulzus korrekcióval lett ellátva. Ideális a 30 kg alatti kis- és közepes testű kutyák, valamint az érzékenyebb kutyák számára.

Termékcsoport kiválasztása
 • Kutyák száma

29 215 Ft 24 145 Ft ÁFA nélkül
Raktáron 4 db
Mikor kapom meg a terméket?
ve středu 01. 02. Önnél
+ - db
Összehasonlítás vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

iTrainer HT-023 láthatatlan kutyakerítés

A kerítés a nem túlzottan igényes felhasználók számára ajánlott. Nagyon egyszerű a telepítése. Impulzus és hangjelzés korrekcióval lett ellátva. Minden impulzus korrekciót hangjelzés előz meg. Az elektromos kerítés vevőkészüléke 4LR44 típusú 6V elemre működik. Élettartama megközelítőleg 10 - 20 nap. A zónaszélesség beállítása 30 cm-től 4 méterig terjedhet, a telepítés típusától és a huzal hosszától függően. A vezeték hossza bővíthető akár 600 m-re.

 

 


Zóna beállítása

Az iTrainer HT-023 láthatatlan kerítés hangjelzés és impulzus korrekcióval rendelkezik. Minden impulzus korrekciót hangjelzés előz meg. A zónaszélesség beállítása 30 cm-től 4 méterig terjedhet, a telepítés típusától és a huzal hosszától függően.

 

A működés (korrekció) típusa

A láthatatlan kutyakerítés nem állítható impulzus korrekcióval lett ellátva. Ideális a 30 kg alatti kis- és közepes testű kutyák, valamint az érzékenyebb kutyák számára.

 


drát v balení
Vezeték a csomag tartalma

A csomag 300 méteres vezetéket tartalmaz, mely elegendő a legtöbb berendezéshez. Amennyiben a vezeték hossza nem lenne elegendő, bővíthető akár 600 m-re. A csomag nagyon vékony vezetéket tartalmaz, melyet leginkább a kerítésre ideális felszerelni.

 

Energiaellátás

Az elektromos kerítés vevőkészüléke 4LR44 típusú 6V elemre működik. Az elem élettartama megközelítőleg 10 - 20 nap. LED dióda jelzi az elem energiaszintjét. Az alapegységet az elektromos hálózathoz kell csatlakoztatni. A készülékhez tartalék tápegység vásárolható, pl. áramszünet, áramkimaradás estén.

 

Vízállóság

Az elektromos kutyakerítés vevőkészüléke enyhe eső elleni védelemmel rendelkezik, azonban nem vízálló (IPX4). Az alapegységet javasoljuk száraz, védett területre helyezni. Elhelyezheti a szabadban is, de védeni kell az esőtől és hótól. 

 

                    

 

A vezérelhető kutyák száma

További vevőkészülék megvásárlásával az alapegységhez egyszerre több kutya is csatlakoztatható.

 

 

A nyakörv hossza

A nyakörv nagyon szilárd és minőségi nejlon anyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 20 és 55 cm között állítható.

 


Súly és méretek

Az alapegység szélessége 14,8 cm, magassága 9 cm, mélysége 4,9 cm. A vevőkészülék szélessége 6,6 cm, magassága 3,9 cm, mélysége 3,3 cm és a súlya 50 gramm.

 

A termék előnyei A termék hátrányai
 • ár
 • könnyen kezelhető
 • kicsi és könnyű vevő
 • rövid az akkumulátor élettartama
 • nem állítható az impulzusok ereje
 • alacsony szilárdságú vevő
 • nagyon gyenge vezeték

Miben segít a láthatatlan kutyakerítés?

 • a kutya nemkívánatos menekülésének hatékony eltávolításában a kertből vagy a telekről. Ennek köszönhetően nem kell megkötöznie a kutyát és nem kell kennelbe vagy garázsba zárnia. A kutya nagyobb szabadságot kap és csak az Ön által megadott területen mozoghat szabadon
 • a rossz szokások megbízható betanításában, mint például a kerítések kibontása vagy átugrálása
 • a nemkívánatos viselkedés megszakításában (ásás a kerítés alatt, virágágyások és díszkertek tönkretétele)
 • a kerítés kölcsönös szabadságot biztosít. Gondok nélkül elhagyhatja otthonát és kutyája nem szenved bezárva vagy megkötözve
 • egy vagy több tetszőleges zónát határolhat el a földterületen, az Ön egyedi igényeinek megfelelően

 

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Kistestű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Impulzus ereje 1
Hangjelzés ereje 1
Nyakörv hossza 20 - 55 cm
A vevőkészülék tápegysége 4LR44
Vevőkészülék méretei 6,6 x 3,9 x 3,3 cm
Frekvenció 12,8 kHz
A földterület kerülete 600 m
Vevőkészülék súlya 50 g
Vezeték a csomagban 300 m
Funkciók - korrekció impulzus, hangjelzés
Kutyák száma korlátlan
Vízállóság védelem nélkül
Az akkumulátor élettartama - vevőkészülék 10 - 20 nap

A csomag tartalma

1 x impulzusgenerátor - alapegység
1 x hálózati adapter a generátorhoz
1 x vevő nejlon nyakörvvel
1 x 300 m-es szigetelt vezeték
1 x fém elektróda
20x zászló
2 x rögzítő csavar
1 x tesztdióda
1 x útmutató

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.