Tisztelt Vásárló! Technikai okok miatt, telefonos ügyfélszolgálatunk nem elérhető. A beérkezett megrendeléseket késedelem nélkül postázzuk. Az email üzenetekre 24 órán belül választ kap. Megértését köszönjük.
Hívjon minket (Hé 9-17, Ke 8-16, Sze 10-18, Csüt-Pé 7-15)

PetSafe® Pawz Away otthoni kerítés macskáknak és kiskutyáknak

A Pawz Away készülék beltéri használatra lett megtervezve, melynek segítségével távol tarthatja házi kedvencét a problémás helyektől otthonában. A készülék hatótávolsága megközelítőleg 1 méter. a vízálló vevőkészülék hangjelzéssel és folyamatosan növekvő impulzus korrekcióval rendelkezik. Alkalmas 2,25 kg feletti kutyák vagy macskák számára. A készülék és a nyakörv kapcsolatát rádiójel biztosítja.  

További információk ›

A forgalmazó raktárán
44 160 Ft 36 492 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P12670
Garancia: 24 hónap

Kapcsolódó cikkek

Leírás és paraméterek Tartozékok(2)
PetSafe® Pawz Away otthoni kerítés macskáknak és kiskutyáknak
PetSafe® Pawz Away…
44 160 Ft

Termék leírása

A Pawz Away készülék beltéri használatra lett megtervezve, melynek segítségével távol tarthatja házi kedvencét a problémás helyektől otthonában. A készülék hatótávolsága megközelítőleg 1 méter. a vízálló vevőkészülék hangjelzéssel és folyamatosan növekvő impulzus korrekcióval rendelkezik. Alkalmas 2,25 kg feletti kutyák vagy macskák számára. A készülék és a nyakörv kapcsolatát rádiójel biztosítja. A Pawz Away készülék kiváló segédeszköz, ha házi kedvence bizonyos tevékenységei bosszantják és az Ön távollétében pl. az asztalon járkál, kanapén fekszik vagy szeret a szemetesben turkálni. 

 

 

További vevőkészülék és nyakörv használatával egyszerre több háziállatot is távol tarthat. Az adó 3 db AAA típusú ceruzaelemre működik és az egyszerűbb tájékozódás érdekében kijelzővel lett ellátva.

 

 

A Pawz Away praktikus készülék, mely könnyű vevőkészülékkel lett felszerelve. Az adókészülék az Ön beállításai alapján rádiójelet sugároz, maximálisan azonban 1 méteres hatótávolságban. Amint házi kedvence átlépi a beállított virtuális határvonalat, a készülék rádiójel segítségével aktiválja a nyakörvet. Az impulzus korrekciót hangjelzés előzi meg. Amennyiben házi kedvence nem reagál a figyelmeztetésre, a korrekció fokozatosan növekszik. 15 másodperc elteltével a nyakörv újraindul. Ha már nincs szükség korrekcióra, a nyakörv készenléti üzemmódba kapcsol. 

 

Rövid idő elteltével házi kedvence kitapasztalja, hogy milyen okból indít a nyakörv korrekciót. A készülék használatával felügyelet nélkül hagyhatja otthon a kutyust vagy a macskát és a hazaérkezését követően mindent a helyén talál. A készülék így nagymértékben javítja az együttélés kényelmét négylábú barátjával. A zóna hatótávolsága egyszerűen + és - gombok segítségével állítható. 

 

A rádiójel fizikai akadályokon keresztül is terjed. Ezért a bútor, fal vagy padló már nem akadály. Mind az adóegység, mind a vevőkészülék vízálló tulajdonsággal rendelkezik.

 

A működés (korrekció) típusa

A Pawz Away 2 fázisú hangkorrekciót és elektrosztatikus impulzust használ. Az impulzus korrekció 3 másodpercenként, maximálisan 15 másodpercig fokozatosan növekszik. A nyakörv biztonsági zárral rendelkezik és 15 másodperces korrekció után a funkció leáll és szükség esetén újraindul a legalacsonyabb szintről.

 

A készülék beállítása

A készülék hatótávolsága 1 méter az alapegységtől. A zóna hatótávolsága egyszerűen + és - gombok segítségével állítható.

 

Energiaellátás

A vevőkészülék 2 db 3V elemre működik és a csomag tartalma. Az adóegység tápellátása 3 db AAA típusú ceruzaelem, melyet a csomag nem tartalmaz. 

 

Vízállóság

A Pawz Away készülék adóegysége és vevőkészüléke vízálló tulajdonsággal rendelkezik. Ezért alkalmas otthoni és kültéri használatra egyaránt. 

 

Kutya- és macskafajta

További vevőkészülék megvásárlásával az alapegységhez egyszerre több kutya vagy macska is csatlakoztatható. Az optimális korhatár 6 hónap. 

 

 

A nyakörv hossza

A nyakörv nagyon szilárd és minőségi nejlon anyagból készült. A kutyának és macskának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 15,2 és 71 cm között állítható.

 


Súly és méretek

A vevőkészülék méretei: 10,4 x 8,9 x 11,9 cm és a súlya mindössze 0,14 kg. Méreteinek és súlyának köszönhetően alkalmas házi kedvence számára 2,25 kg felett.

 

 

A termék előnyei:

 • Állítható védőzóna 0,76 m-ig
 • Bővítési lehetőség tetszőleges számú házi kedvencre és zónára
 • Vízálló nyakörv és alapegység
 • 2 fokozatú korrekció
 • Energia takarékos

 

A termék hátrányai:

 • Az alapegységhez szükséges elem nem a csomag része

 

A csomag tartalma:

 • 1 db vízálló PetSafe® Pawz Away otthoni kerítés
 • 1 x vízálló vevőkészülék nyakörvvel
 • 1 db tesztdióda

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

 

A termék a következő kategóriákba sorolt

Láthatatlan kerítés Vezeték nélküli kerítés

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

A földterület kerülete 1 m
Funkció Impulzus, Hangjelzés
Vezeték a csomagban Není m
A földterület kerülete 1 m
Kutyák száma korlátlan
méret Macskáknak, Kistestű kutyáknak, Legkisebb kutyáknak
Vízálló védelem Vízhatlan
Nyakörv hossza 15,2 - 71 cm
Elem a vevőkészülékben 2x CR2032
Elem az adókészülékben 3x AAA
Vevőkészülék tápellátása Baterie
Adókészülék tápellátása Baterie
Vevőkészülék súlya 1,4 g
Vevőkészülék méretei 10,4 x 8,9 x 11,9 cm

Útmutató letöltése

Láthatatlan kerítés kutyáknak

Miben segít a láthatatlan kutyakerítés?

 • a kutya nemkívánatos menekülésének hatékony eltávolításában a kertből vagy a telekről. Ennek köszönhetően nem kell megkötöznie a kutyát és nem kell kennelbe vagy garázsba zárnia. A kutya nagyobb szabadságot kap és csak az Ön által megadott területen mozoghat szabadon
 • a rossz szokások megbízható betanításában, mint például a kerítések kibontása vagy átugrálása
 • a nemkívánatos viselkedés megszakításában (ásás a kerítés alatt, virágágyások és díszkertek tönkretétele)
 • a kerítés kölcsönös szabadságot biztosít. Gondok nélkül elhagyhatja otthonát és kutyája nem szenved bezárva vagy megkötözve
 • egy vagy több tetszőleges zónát határolhat el a földterületen, az Ön egyedi igényeinek megfelelően

 

Kapcsolódó termékek

Legutóbb megtekintett termékek