PetSafe® Lite újratölthető ugatásgátló nyakörv

Kedvezmény

A PetSafe® ugatásgátló nyakörv hatékony eszköz, mely segít leszoktatni a kutyát a nem kívánt, kellemetlen ugatásról. Ideális az érzékeny kutyák számár. A PetSafe fejlett technológiát használ az ugatás és üvöltés pontos megkülönböztetésére és 15 fokozatú impulzussal figyelmezteti a kutyát. A készülék újratölthető és vízálló.

Az akció lejár
68: 50:34
Eredeti ár 38 805 Ft 36 865 Ft 30 465 Ft ÁFA nélkül
+ - db
Összehasonlítás vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

PetSafe® Lite újratölthető ugatásgátló nyakörv

A PetSafe® ugatásgátló nyakörv hatékony eszköz, mely segít leszoktatni a kutyát a nem kívánt, kellemetlen ugatásról. Ideális az érzékeny kutyák számár. A PetSafe fejlett technológiát használ az ugatás és üvöltés pontos megkülönböztetésére és 15 fokozatú impulzussal figyelmezteti a kutyát. A készülék újratölthető és vízálló.

Legfőbb funkciói:

 • Reagál az ugatásra és üvöltésre
 • Fokozatosan növekvő, 15 szintű impulzus korrekció
 • A készülék újratölthető és vízálló
 • LED akkumulátorszint jelző 

A készülék jellemzői és működése

A PetSafe nyakörv újratölthető és működéséhez nincs szükség semmilyen beállításra. A különösen gyengéd átmenetek a korrekciós szintek között, valamint a nyakörv mérete az érzékeny kutyákhoz igazodnak.

A modern érzékeny érzékelőnek köszönhetően a készülék aktiválódik a kutya ugatására vagy üvöltésére. Ugyanakkor megakadályozza a készülék aktiválódását egyéb kültéri zajokra és hangokra.

A PetSafe ugatásgátló nyakörv korrekcióként fokozatosan növekvő impulzust használ (15 fokozat). A kutya ugatása vagy üvöltésekor a nyakörv aktiválja a legalacsonyabb impulzusszintet. Ha a kutya nem reagál az ingerre és tovább ugat, a stimuláció fokozatosan növekszik egy fokkal mindaddig, amíg eléri a maximális 15. szintet. Ez a módszer nagyon hatékony, mivel megtanítja a kutyát arra, hogy engedelmeskedjen már az alacsonyabb szintre és az ugatás fokozatosan leáll.

A kutya maximális biztonsága érdekében a nyakörv biztonsági zárral lett felszerelve és a 15. szint elérése után az eszköz alaphelyzetbe áll. A készülék szintén deaktiválja a korrekciót 1 perc és 20 másodperc folyamatos ugatás esetén is. Az üzemmód 3 percig inaktív marad, majd újraindítja a funkciót a legalacsonyabb szintről.

 

 

Az ugatás felismerése

A PetSafe ugatásgátló nyakörv modern technológiával rendelkezik, amely reagál a kutya ugatására és üvöltésére is. A funkciót egy szenzor teszi lehetővé, amely érzékeli a kutya hangszálainak rezgését és felismeri az ugató hangot. A felismerés nagyon pontos és megakadályozza, hogy a nyakörv véletlenszerűen aktiválódjon a környezeti hangokra és zajokra.

 

A korrekció típusa 

A PetSafe ugatásgátló nyakörv korrekcióként fokozatosan növekvő impulzust használ (15 fokozat). A kutya ugatása vagy üvöltésekor a nyakörv aktiválja a legalacsonyabb impulzusszintet. Ha a kutya nem reagál az ingerre és tovább ugat, a stimuláció fokozatosan növekszik egy fokkal mindaddig, amíg eléri a maximális 15. szintet. A 15. szint elérése után az eszköz alaphelyzetbe áll. A készülék szintén deaktiválja a korrekciót 1 perc és 20 másodperc folyamatos ugatás esetén is. Az üzemmód 3 percig inaktív marad, majd újraindítja a funkciót a legalacsonyabb szintről. 

 

Energiaellátás

A PetSafe ugatásgátló nyakörv újratölthető Li-ion elemmel működik. Az újratöltés ideje 4 - 5 óra.

 

 

Vízállóság 

A PetSafe ugatásgátló nyakörv vízálló és ellenáll az erősebb zivatarnak is. Ennek köszönhetően alkalmas beltéri és kültéri használatra is. 

 

Kutyafajta 

Az egyes impulzusszintek közötti nagyon gyengéd átmenetnek köszönhetően ideális az érzékenyebb kutyák számára.  

 

A nyakörv hossza

A PetSafe Lite nyakörv viselete kényelmes és hossza állítható 15 - 61 cm-es nyakkerületig.

 


Súlya és méretei

A PetSafe Lite nyakörv készüléke rendkívül könnyű, a súlya mindössze 48 gramm. Méretei 5,5 x 2,9 x 3 cm. 

 

 

 

 

 

 

A termék előnyei A termék hátrányai
 • Reagál a kutya ugatásra és üvöltésre
 • Vízálló védelem
 • 15 impulzusszint, extra gyengéd átmenetekkel
 • Automatikus működés beállítások nélkül
 • Biztonsági mechanizmus
 • A készülék újratölthető
 • Kényelmes és könnyű vevő
 • Nincs

Miben segít az ugatásgátló nyakörv?

 • Csökkenti a kutyák nem kívánt ugatását, üvöltését és vonyítását a lakásban vagy a kertben, az Ön távollétében.
 • A kutya nem megfelelő viselkedésének kiküszöbölése - ugatás emberekre, autókra, kerékpárokra, állatokra és különféle tárgyakra.
 • Megszünteti a szomszéd kutyájának ugatását vagy üvöltését.
 • Segít megértetni a kutyával az ugatás alkalmatlanságát.
 • A zavaró ugatás miatt nem kell feleslegesen bezárnia négylábú kedvenceit.
 • Megszünteti az ugatás miatt keletkezett vitákat a szomszéddal
 • Leszoktatja a kutyát a nem kívánt ugatásról, kortól és mérettől függően.

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Méretek (sz/ma/mé) 5,5 x 2,9 x 3 cm
Súlya 48 g
Nyakörv hossza 15 - 61 cm
Korrekció típusa impulzus
Vízállóság vízhatlan
Tápellátás újratölthető
Ugatás felismerése hangszálak rezgése + hang
Impulzusok beállítása 15 szintű

A csomag tartalma

 • PetSafe Lite ugatásgátló
 • Állítható nyakörv
 • Elektródák
 • Hálózati adapter az újratöltéshez

Útmutatók

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.