Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Patpet 258V ugatásgátló nyakörv

A Patpet 258V vibrációs ugatásgátló nyakörv biztonságos és felhasználóbarát, mely ideális szinte az összes kutya számára. A  készülék automatikusan növekvő rezgés korrekcióval rendelkezik. A nyakörvet egyszerű design és energiatakarékosság jellemzi. Az ugatás érzékenysége 5 szinten állítható, továbbá megkülönbözteti a kutya ugatását a környező hangoktól és zajoktól. További jellemzői a kis méretek és súly, valamint a könnyű kezelhetőség. A nyakörv előfeltétele, hogy hatékonyan csökkentse a kutya nem megfelelő szokásait.

További információk ›

Raktáron 7 db
16 990 Ft 14 038 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P11949
Garancia: 24 hónap

Kapcsolódó cikkek

Leírás és paraméterek
Patpet 258V ugatásgátló nyakörv
Patpet 258V…
16 990 Ft

Termék leírása

A Patpet 258V vibrációs ugatásgátló nyakörv biztonságos és felhasználóbarát, mely ideális szinte az összes kutya számára. A  készülék 7 szinten, automatikusan növekvő rezgés korrekcióval rendelkezik. A nyakörvet egyszerű design és energiatakarékosság jellemzi. Az ugatás érzékenysége 5 szinten állítható, továbbá megkülönbözteti a kutya ugatását a környező hangoktól és zajoktól. További jellemzői a kis méretek és súly, valamint a könnyű kezelhetőség. A nyakörv előfeltétele, hogy hatékonyan csökkentse a kutya nem megfelelő szokásait.

 

A kutya ugatásakor, a rezgés korrekció aktiválódik. Ha ismét ugat a kutya, a nyakörv újabb rezgés korrekcióval figyelmeztet. Amennyiben a kutya továbbra is ugat a rezgés intervalluma meghosszabbodik. Kis idő elteltével a kutya kitapasztalja, hogy ugatás váltja ki a korrekciót. Ha a kutya 30 másodpercnél hosszabb ideig nem ugat, a nyakörv automatikusan készenléti üzemmódba kapcsol. Amennyiben a nyakörv egymást követően 7x reagál az ugatásra, a rendszer automatikusan 30 másodpercre kikapcsol és ezt követően a teljes szakasz ismét elölről indul. A készülék kiváló technológiával lett ellátva, mely megkülönbözteti a kutya ugatását a környező hangoktól és zajtól. A Patpet 258V ugatásgátló nyakörv alapszintű vízálló tulajdonsággal rendelkezik, ezért leginkább otthoni használatra ajánlott. 

 

 

Ugatás érzékelése

A Patpet 258V ugatásgátló nyakörv a beépített mikrofon segítségével, ugatási hang alapján érzékeli az ugatást, majd indít korrekciót. Amint a kutya ugatni kezd, a nyakörv azonnal reagál. A hang alapján történő érzékelésnek köszönhetően alkalmas üvöltés ellen is. Az ugatás érzékenysége 5 szinten állítható.

 

Korrekció típusa

A Patpet 258V ugatásgátló nyakörv 7 szintű rezgéssel használható. Probléma nélkül beállíthatja és testre szabhatja kutyájának a nyakörvet.

 

A készülék beállítása

Amennyiben a kutya kitartóan ugat, a készülék automatikusan hosszabb ideig tartó rezgés korrekciót adagol a kutyának. Az ugatás érzékenysége állítható. 

 

Energiaellátás

A Patpet 258V ugatásgátló nyakörv akkumulátora mobiltelefon vagy számítógép segítségével bármikor újratölthető. Használat előtt ellenőrizze a csatlakoztatás paramétereit: bemenet 100-240V~50/60HZ és kimenet 5V 1000 mA (vagy 300 mA/500 mA).

 

Vízállóság

A Patpet 258V ugatásgátló nyakörv alapszintű vízálló tulajdonsággal rendelkezik (IPX5 védettségi fokozat). Nem okoz problémát enyhe eső és havazás sem, azonban víz alá nem meríthető és úszásra sem alkalmas. Használata nagyobb záporokban és zivatarokban sem ajánlott. 

 

Kutyafajta

A Patpet 258V ugatásgátló nyakörv megfelel a kisebb kutyafajták számára is. A nyakörvet 5 és 90 kg közötti kutyáknak ajánljuk.  

 

A nyakörv hossza

Kiváló minőségű, nejlon anyagból készült nyakörv. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete és jól alkalmazkodik a kutya nyakához. A nyakörv hossza 5 és 65 cm között állítható.

 

Súly és méretek

Az ugatásgátló nyakörv vevőkészüléke kicsi, könnyű és ergonomikusan kialakított. Méretei 6,6 cm x 3 cm x 3,5 cm (szélesség, magasság, mélység); súlya 50 g.

 

A termék előnyei:

 • kicsi, könnyű vevő
 • ugatás érzékenység beállítása
 • nagy akkumulátor-élettartam
 • 7 szintű rezgés
 • üvöltés ellen is alkalmas
 • újratölthető akkumulátor

 

A termék hátrányai:

 • csak esőálló

 

A csomag tartalma:

 • ugatásgátló készülék
 • állítható nyakörv
 • töltő
 • útmutató

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

 

                                                 

A termék a következő kategóriákba sorolt

Nyakörvek Ugatásgátló nyakörvek Ugatás elleni nyakörvek Kutyafajták szerint Kistestű kutyáknak Közepes testű kutyáknak Nagytestű kutyáknak Korrekció típusa szerint Vibrációs Hangjelzéses Vízálló tulajdonság szerint Vízálló Márka szerint Patpet Nyakörvek üvöltés ellen

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Funkció Rezgés
Funkció Rezgés
Ugatás felismerése hang segítségével
Ugatás felismerés hang
Érzékenység beállítása igen
méret Kistestű kutyáknak, Nagytestű kutyáknak, Közepes testű kutyáknak
Frekvencia 433,92 MHz
Tápellátás Töltés
Vízálló védelem Cseppálló
Tápellátás USB töltés
Vízálló védelem Cseppálló
Nyakörv hossza 5 - 65 cm
Vevőkészülék élettartama 10 -14 nap
Vevőkészülék tápellátása USB töltés
Rezgés szint 7 szintek
Vevőkészülék súlya 50 g
Vevőkészülék méretei 6,6 x 3 x 3,5 cm

Útmutató letöltése

Ugatásgátló nyakörvek

Miben segít az ugatásgátló nyakörv?

 • Csökkenti a kutyák nem kívánt ugatását, üvöltését és vonyítását a lakásban vagy a kertben, az Ön távollétében.
 • A kutya nem megfelelő viselkedésének kiküszöbölése - ugatás emberekre, autókra, kerékpárokra, állatokra és különféle tárgyakra.
 • Megszünteti a szomszéd kutyájának ugatását vagy üvöltését.
 • Segít megértetni a kutyával az ugatás alkalmatlanságát.
 • A zavaró ugatás miatt nem kell feleslegesen bezárnia négylábú kedvenceit.
 • Megszünteti az ugatás miatt keletkezett vitákat a szomszéddal
 • Leszoktatja a kutyát a nem kívánt ugatásról, kortól és mérettől függően.

Kapcsolódó termékek