!!!  TOVÁBBRA IS, TELJES MÉRTÉKBEN működünk ✅  A MEGRENDELÉSEKET MINDEN NAP küldjük és ✅ ÜZLETÜNK NYITVA TART 7:00 és 17:00 óra között  !!!

   🔥 BLACK FRIDAY 🔥 Kedvezmények sorozatát készítettük el az összes kategóriában, akár 70% kedvezmény. 👉 Az összes kedvezmény megjelenítése

Iki Voice ugatásgátló nyakörv

Iki Voice ugatásgátló nyakörv a legkisebb kutyafajták számára, mely a hangszálak rezgésével érzékeli az ugatást. A készülék 3 korrekció üzemmóddal (hangjelzés és rezgés formájában ) és 10 szintű ugatás érzékenységgel rendelkezik. 


Egyéb változatok:
19 130 Ft 15 810 Ft ÁFA nélkül
10 nap
Mikor kapom meg a terméket?
v pátek 11. 12. Önnél
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Iki Voice ugatásgátló nyakörv

Iki Voice ugatásgátló nyakörv a legkisebb kutyafajták számára, mely a hangszálak rezgésével érzékeli az ugatást. Ennek a technológiának köszönhetően a készülék nem aktiválódik és nem indít korrekciót a környező hangokra vagy más kutya ugatása esetén. A nyakörv 3 korrekció üzemmóddal (hangjelzés és rezgés formájában ) és 10 szintű ugatás érzékenységgel rendelkezik. 

 

 

Az ugatásgátló nyakörv bonyolult beállítások nélkül felel meg kutyája egyedi tulajdonságainak. Az ugatás érzékenységét a maximális pontossággal állíthatja be. Kizárólag Önön múlik, milyen hangos ugatás számít már zavaró tényezőnek környezetére tekintve.

 

Az Ön beállításai szerint, korrekcióval reagál a nyakörv a kutya ugatására. Folyamatosan, 3 szinten növekvő korrekció: 1. rezgés + hangjelzés, 2. hangjelzés, melyet az első és a második rögzített hangutasítás kísér (az Ön feljátszott hangja), 3. rezgés, melyet az első és a második rögzített hangutasítás kísér (az Ön feljátszott hangja).

 

 

Ugatás érzékelése

Az Iki Voice ugatásgátló nyakörv a hangszálak rezgése alapján érzékeli az ugatást, melynek köszönhetően a készülék nem aktiválódik és nem indít korrekciót a környező hangokra vagy más kutya ugatása esetén.

 

Korrekció típusa

1. rezgés + hangjelzés
2. hangjelzés, melyet az első és a második rögzített hangutasítás kísér
3. rezgés, melyet az első és a második rögzített hangutasítás kísér

 

A készülék beállítása

Az Iki Voice ugatásgátló nyakörv esetében 3 korrekciós mód, valamint 10 szintű ugatás érzékenység állítható be. Így egyszerűen beállíthatja és testre szabhatja kutyájának a nyakörvet.

 

Energiaellátás

A nyakörv vevőkészüléke cserélhető CR2 típusú, 3V lítium elemre működik, melynek élettartama átlagosan 30 nap. Természetesen a használat számától és az elem minőségétől függően.

 

Vízállóság

Az ugatásgátló nyakörv vevőkészüléke enyhe eső elleni védelemmel rendelkezik. Az ugatásgátló nyakörv víz alá nem meríthető. Védettségi fokozat IPX6.

 

Kutyafajta

Az ugatásgátló nyakörv a vevőkészülék méreteinek köszönhetően ideális a legkisebb és kistestű kutyafajtáknak. 

 

A nyakörv hossza

Az ugatásgátló nyakörv kiváló minőségű, tartós nejlon anyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete. A nyakörv hossza 17 és 55 cm között állítható.

 


Súly és méretek

Az ugatásgátló nyakörv vevőkészülékének méretei: szélessége 6,6 cm, magassága 3,2 cm, mélysége 2,7 cm és a súlya mindössze 56 gramm (elemmel).

 

 

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Méretek (sz/ma/mé) 6,6 x 3,2 x 2,7 cm
Súlya 56 g
Érzékenység beállítása igen
Nyakörv hossza 17 - 55 cm
Baterie 3V CR2
Korrekció típusa rezgés + hangjelzés
Vízállóság vízhatlan
Tápellátás elemre
Ugatás felismerése hangszálak rezgésével
Tápegység élettartama 1 hónap

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.