D.T. Systems 1125 DT No Bark
D.T. Systems 1125 DT No Bark

D.T. Systems 1125 DT No Bark ugatásgátló nyakörv

A D.T. Systems 1125 DT No Bark ugatásgátló nyakörv nagyon ellenálló a környezeti hatásokkal szemben és teljes mértékben vízálló. A készülék 8 szinten állítható impulzus korrekcióval rendelkezik. A vevőkészülék újratölthető akkumulátorral és kijelzővel lett ellátva. A bekapcsolása mágnesre működik.

66 010 Ft 54 555 Ft ÁFA nélkül
Úton 2 db
Mikor kapom meg a terméket?
kiszállítás 3 - 10 nap
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

D.T. Systems 1125 DT No Bark ugatásgátló nyakörv

A D.T. Systems 1125 DT No Bark ugatásgátló nyakörv nagyon ellenálló a környezeti hatásokkal szemben és teljes mértékben vízálló. A készülék 8 szinten állítható impulzus korrekcióval rendelkezik. A vevőkészülék újratölthető akkumulátorral és kijelzővel lett ellátva. A bekapcsolása mágnesre működik. A D.T. Systems 1125 DT No Bark ugatásgátló nyakörv megjegyzi az utolsó beállításokat, így nem szükséges minden bekapcsolásnál ismét beállítani a készüléket. Az ugatásgátló nyakörv alkalmas kis-, közepes és nagytestű kutyafajtáknak, 5 kg felett.

 

Ugatás érzékelése

A D.T. Systems 1125 DT No Bark ugatásgátló nyakörv a hangszálak rezgése alapján érzékeli az ugatást vagy üvöltést, melynek köszönhetően a készülék nem aktiválódik és nem indít korrekciót a környező hangokra.

 

Korrekció típusa

A D.T. Systems 1125 DT No Bark ugatásgátló nyakörv 8 szintű elektrosztatikus impulzus korrekciót használ. A nyakörvet beállíthatja a kutya érzékenységének megfelelően. A korrekció mindössze fél másodpercig hat.

 


A készülék beállítása

A D.T. Systems 1125 DT No Bark ugatásgátló nyakörvnél csak az impulzusszintet kell be állítani - a legalacsonyabb szintről indulva mindaddig, amíg nem éri el azt az impulzus szintet, melyre a kutya ugatás során reagál. Az impulzus szintjét a vevőkészülék kijelzője mutatja. 

 

Energiaellátás

A nyakörv vevőkészüléke újratölthető NiMH 4,8V elemre működik, melynek élettartama átlagosan 3 - 5 nap. Természetesen a használat számától függően.

 

Vízállóság

Az ugatásgátló nyakörv vevőkészüléke vízálló, azonban víz alá nem meríthető. Alkalmas otthoni és kültéri használatra egyaránt. Nem okoz gondot kisebb eső vagy havazás sem.

 

Kutyafajta

Az ugatásgátló nyakörv alkalmas kis-, közepes és nagytestű kutyafajtáknak. A nyakörvet ajánljuk 5 kg feletti kutyák számára.

 

A nyakörv hossza

Az ugatásgátló nyakörv kiváló minőségű, tartós műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete. A nyakörv hossza 18 és 50 cm között állítható.

 


Súly és méretek

Az ugatásgátló nyakörv vevőkészülékének méretei: szélessége 6 cm, magassága 4 cm, mélysége 2,8 cm és a súlya mindössze 133 gramm.

 

 

 

Miben segít az ugatásgátló nyakörv?

  • Csökkenti a kutyák nem kívánt ugatását, üvöltését és vonyítását a lakásban vagy a kertben, az Ön távollétében.
  • A kutya nem megfelelő viselkedésének kiküszöbölése - ugatás emberekre, autókra, kerékpárokra, állatokra és különféle tárgyakra.
  • Megszünteti a szomszéd kutyájának ugatását vagy üvöltését.
  • Segít megértetni a kutyával az ugatás alkalmatlanságát.
  • A zavaró ugatás miatt nem kell feleslegesen bezárnia négylábú kedvenceit.
  • Megszünteti az ugatás miatt keletkezett vitákat a szomszéddal
  • Leszoktatja a kutyát a nem kívánt ugatásról, kortól és mérettől függően.

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Méretek (sz/ma/mé) 6 x 4 x 2,8 cm
Súlya 133 g
Impulzus ereje 8
Érzékenység beállítása igen
Nyakörv hossza 18 - 50 cm
Baterie NiMh 4,8 V
Korrekció típusa impulzus
Vízállóság vízhatlan
Tápellátás újratölthető
Ugatás felismerése hangszálak rezgésével
Tápegység élettartama 3 - 5 nap

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.