Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

BAZAR - iTrainer HT-026 láthatatlan kutyakerítés (vezeték nélkül)

Az iTrainer HT-026 egy alap felszereltségű elektromos kutyakerítés. Az impulzusok ereje állítható, továbbá deaktiválható az impulzus korrekció. A készülék vízálló tulajdonságokkal rendelkezik, esőben használható, azonban víz alá nem meríthető. A láthatatlan kerítés, figyelembe véve a vevőkészülék méreteit, a közepes és nagytestű kutyáknak lett megtervezve.

További információk ›

Nem elérhető
38 660 Ft 31 949 Ft Ár áfa nélkül
Termékkód: P31164
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek Tartozékok(3)
Ohradník pro psy iTrainer HT-026
BAZAR - iTrainer HT…
38 660 Ft

Termék leírása

1) Kicsomagolt

Mivel a külső csomagolás sérült volt, az árucikk ki lett csomagolva és át lett csomagolva nem eredeti dobozba. Az árucikk továbbra is használatlan állapotban van.

2) Szinte új

Az árucikk kizárólag bemutatásként került használatba vagy az ügyfél pár napon belül visszaküldte. Nem garantált az eredeti csomagolás és 1-2 kisebb karcolás jelen lehet a terméken.

3) Minimálisan használt

A készülék 5 - 15 napig használták, karcolások láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól).

4) Többszörösen használt

A készüléket 15 - 40 napig használták, karcolások vagy harapásnyomok láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól vagy fogaitól). Előfordulhat, hogy szervizelt vagy javított termék.

A Kicsomagolt és Szinte új kategóriájú termékekre 2 éves garanciát vállalunk. A Minimálisan használt termékek esetében a garancia 12 hónap és a Többszörösen használat termékeknél 6 hónap. A bazár termékeket az átvétel napjától számított 30 napon belül szintén visszaküldheti vagy kicserélheti. Amennyiben a termék mellett nem lett másként feltüntetve, a csomagolás mindig tartalmazza az összes tartozékot és kiegészítőt.

 

Az iTrainer HT-026 egy alap felszereltségű elektromos kutyakerítés. Az impulzusok ereje állítható, továbbá deaktiválható az impulzus korrekció. A zónaszélesség beállítása 30 cm-től 4 méterig terjedhet, a telepítés típusától és a huzal hosszától függően. A láthatatlan kerítés, figyelembe véve a vevőkészülék méreteit, a közepes és nagytestű kutyáknak lett megtervezve (10 kg felett). A kerítés hossza bővíthető akár 1,3 km-re.

 


Zóna beállítása

Az iTrainer HT-026 láthatatlan kerítés hangjelzés és impulzus korrekcióval rendelkezik. Minden impulzus korrekciót hangjelzés előz meg. A zónaszélesség beállítása 30 cm-től 4 méterig terjedhet, a telepítés típusától és a huzal hosszától függően.

 

A működés (korrekció) típusa

A láthatatlan kutyakerítés 4 szintű elektrosztatikus impulzus korrekcióval lett ellátva (összesen 5, melyből 1 szint impulzus nélküli). Az impulzusok ereje a vevőkészüléken csökkenthető vagy növelhető, így a készüléket egyszerűen beállíthatja és testre szabhatja kutyájának.


drát v balení
Vezeték a csomag tartalma

A csomag 200 méteres szigetelt vezetéket tartalmaz, melynek keresztmetszete 0,5 mm (elegendő a legtöbb berendezéshez). Amennyiben a vezeték hossza nem lenne elegendő, bővíthető akár 1,3 km-re. 

 

Energiaellátás

Az elektromos kerítés vevőkészüléke hagyományos 9V elemre működik. Az elem élettartama megközelítőleg 2 hét. LED dióda jelzi az elem energiaszintjét. Az alapegységet az elektromos hálózathoz kell csatlakoztatni. A készülékhez tartalék tápegység vásárolható, pl. áramszünet, áramkimaradás estén.

 

Vízállóság

Az elektromos kutyakerítés vevőkészüléke vízálló. Alkalmas nedves terepeken, esőben, hóban. A készülék víz alá nem meríthető. Az alapegységet javasoljuk száraz, védett területre helyezni. Elhelyezheti a szabadban is, de védeni kell az esőtől és hótól. 

 

A vezérelhető kutyák száma

További vevőkészülék megvásárlásával az alapegységhez egyszerre több kutya is csatlakoztatható.

 

 

A nyakörv hossza

A nyakörv nagyon szilárd és minőségi nejlon anyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 20 és 55 cm között állítható. Amennyiben szüksége van hosszabb nyakörvre, tüntesse fel a rendelés megjegyzésében. A készülék saját nyakörvre is csatlakoztatható. 


Súly és méretek

Az alapegység szélessége 10,9 cm, magassága 12,9 cm, mélysége 4,3 cm. A vevőkészülék szélessége 6,9 cm, magassága 3,6 cm, mélysége 3,6 cm és a súlya 58 gramm nyakörvvel együtt.

 

 

A termék előnyei:

 • elegendő vastagságú antenna vezeték
 • impulzuserő beállítása
 • az impulzusok kikapcsolásának lehetősége
 • nagyobb telek is elkeríthető

 

A termék hátrányai:

 • elem élettartama 7.15 nap
 • hosszabb elektródák
 • keskeny nyakörv (cserélhető)

 

A csomag tartalma:

 • Alapegység
 • Hálózati adapter
 • Vevőkészülék nyakörvvel
 • Elektródák hosszú és rövid
 • 20db zászlócska
 • 2 db antennadrót összekötő
 • 1 db csavarhúzó
 • Használati útmutató

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

 

 

A termék a következő kategóriákba sorolt

Bazár Kutyakerítés

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

A földterület kerülete 1300 m
Vezeték a csomagban 300 m
A földterület kerülete 1300 m
méret Kistestű kutyáknak, Nagytestű kutyáknak, Közepes testű kutyáknak

Kapcsolódó termékek

Újdonság
BAZÁR - Patpet F800
Változatok (2)
Alig használt Szinte új - jó állapotban

BAZÁR - Patpet F800

BAZÁR - D‑fence 2002 - fehér
Változatok (1)
Alig használt

BAZÁR - D‑fence 2002 - fehér

BAZÁR - PetSafe Basic
Változatok (1)
Szinte új - jó állapotban

BAZÁR - PetSafe Basic

Elektronický neviditelný plot pro psy Pet At School
Változatok (1)
Szinte új - jó állapotban

BAZÁR - Pet at School

Elektronický plot pro psy iTrainer W227
Változatok (1)
Használt

BAZÁR - iTrainer W227B

Reedog FX-300 ohradník pro psy
Változatok (1)
Alig használt

BAZÁR - Reedog FX-300 kutyakerítés