Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

BAZÁR - Petsafe Stay + Play vezeték nélküli kutyakerítés

A PetSafe Stay + Play láthatatlan kutyakerítés használatával nincs szükség ásásra és vezetékek szerelésére a kertben. Az alapegység 64 méteres távolságba sugároz és a kutya nem hagyhatja el ezt a területet (32 méteres körsugár). További alapegység használatával a tiltott zóna tetszés szerint bővíthető. Elhelyezhet egy alapegységet a ház mögött, a második alapegységet a ház előtt és lefedi így a teljes földterületet. A készülék hangjelzés és 5 szinten állítható impulzus korrekcióval rendelkezik. További vevőkészülék megvásárlásával, egyszerre több kutya is csatlakoztatható az alapegységhez. A PetSafe Stay + Play elektromos kutyakerítés ideális választás, amennyiben szeretne biztos lenni abban, hogy a kutya tiszteletben tartja a biztonsági zóna határait.

További információk ›

Raktáron 1 db
200 035 Ft 165 315 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P31510
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

1) Kicsomagolt

Mivel a külső csomagolás sérült volt, az árucikk ki lett csomagolva és át lett csomagolva nem eredeti dobozba. Az árucikk továbbra is használatlan állapotban van.

2) Szinte új

Az árucikk kizárólag bemutatásként került használatba vagy az ügyfél pár napon belül visszaküldte. Nem garantált az eredeti csomagolás és 1-2 kisebb karcolás jelen lehet a terméken.

3) Minimálisan használt

A készülék 5 - 15 napig használták, karcolások láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól).

4) Többszörösen használt

A készüléket 15 - 40 napig használták, karcolások vagy harapásnyomok láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól vagy fogaitól). Előfordulhat, hogy szervizelt vagy javított termék.

A Kicsomagolt és Szinte új kategóriájú termékekre 2 éves garanciát vállalunk. A Minimálisan használt termékek esetében a garancia 12 hónap és a Többszörösen használat termékeknél 6 hónap. A bazár termékeket az átvétel napjától számított 30 napon belül szintén visszaküldheti vagy kicserélheti. Amennyiben a termék mellett nem lett másként feltüntetve, a csomagolás mindig tartalmazza az összes tartozékot és kiegészítőt.

 

Az amerikai gyártású PetSafe Stay + Play láthatatlan kutyakerítés használatával nincs szükség ásásra és vezetékek szerelésére a kertben. Garantálja a hosszú távú és problémamentes működést. Az alapegység 64 méteres távolságba sugároz és a kutya nem hagyhatja el ezt a területet (32 méteres körsugár). További alapegység használatával a tiltott zóna tetszés szerint bővíthető. Elhelyezhet egy alapegységet a ház mögött, a második alapegységet a ház előtt és lefedi így a teljes földterületet. A készülék hangjelzés és 5 szinten állítható impulzus korrekcióval rendelkezik. További vevőkészülék megvásárlásával, egyszerre több kutya is csatlakoztatható az alapegységhez. A PetSafe Stay + Play elektromos kutyakerítés ideális választás, amennyiben szeretne biztos lenni abban, hogy a kutya tiszteletben tartja a biztonsági zóna határait.

 


Zóna beállítása

A láthatatlan elektromos kutyakerítés beállításai az alapegységen végezhető. Minimális hatótávolság 5 méter, maximális hatótávolság 32 méter, minden irányban.

 


A működés (korrekció) típusa

A láthatatlan kutyakerítés hangjelzés és 5 szintű elektrosztatikus impulzus korrekcióval lett ellátva. Az egyik legjobb vezeték nélküli kerítés a piacon, megbízhatóan figyeli a kutyáját, és megakadályozza, hogy elhagyja a kijelölt területet. A nyakörv biztonsági zárral rendelkezik (maximálisan 15 másodpercig adagolható impulzus).


drát v balení
Vezeték a csomag tartalma

A vezeték nélküli kutyakerítés használatához nincs szükség vezetékre. Az alapegység 32 méteres távolságba sugároz, minden irányban.

 

Energiaellátás

Az elektromos kerítés vevőkészüléke újratölthető akkumulátorral lett ellátva. A feltöltési idő 2-3 óra. Az akkumulátor élettartama megközelítőleg 3 hét (az indított korrekciók számától függően). LED dióda jelzi az elem energiaszintjét. Az alapegységet az elektromos hálózathoz kell csatlakoztatni. A készülékhez tartalék tápegység vásárolható, pl. áramszünet, áramkimaradás estén.

 

Vízállóság

Az elektromos kutyakerítés vevőkészüléke teljes mértékben vízálló. Alkalmas nedves, vizes terepekre, esőben, hóban. A vevőkészülékkel a kutya akár a medencébe is ugorhat. Az alapegységet javasoljuk száraz, védett területre helyezni. Elhelyezheti a szabadban is, de védeni kell az esőtől és hótól. 

 

A vezérelhető kutyák száma

További vevőkészülék megvásárlásával az alapegységhez egyszerre több kutya is csatlakoztatható.

 


A nyakörv hossza

A nyakörv nagyon szilárd és minőségi nejlon anyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 15 és 58 cm között állítható.

 

Súly és méretek

Az alapegység szélessége 24 cm, magassága 24 cm, mélysége 20 cm. A vevőkészülék szélessége 6,1 cm, magassága 2,7 cm, mélysége 4,2 cm és a súlya 71 gramm.

 

A termék a következő kategóriákba sorolt

Bazár Kutyakerítés

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

A földterület kerülete 90 m
Kutyák száma korlátlan
méret Kistestű kutyáknak, Nagytestű kutyáknak, Közepes testű kutyáknak

Kapcsolódó termékek

Kedvezmény -9%
Bezdrátový ohradník pro psy Petsafe Stay + Play
Változatok (1)
1 kutyának

PetSafe® Stay + Play vezeték nélküli kutyakerítés

Raktáron
204 655 Ft
186 235 Ft

Összehasonlítás

Obojek a přijímač iTrainer HT-023
Változatok (1)
Szinte új - jó állapotban

BAZÁR - Nyakörv és vevőkészülék iTrainer HT-023

BAZÁR - Patpet F800
Változatok (2)
Alig használt Szinte új - jó állapotban

BAZÁR - Patpet F800

Ohradník pro psy iTrainer HT-023
Változatok (1)
Alig használt

BAZÁR - iTrainer HT-023

BAZÁR - Patpet F300 láthatatlan kerítés és kiképző nyakörv
Változatok (2)
Alig használt Szinte új - jó állapotban

BAZÁR - Patpet F300 láthatatlan kerítés és kiképző nyakörv

Elektronický plot pro psy iTrainer W227
Változatok (1)
Használt

BAZÁR - iTrainer W227B

Kedvezmény -20%
Reedog FX-300 ohradník pro psy
Változatok (1)
Alig használt

BAZÁR - Reedog FX-300 kutyakerítés

Raktáron
73 765 Ft
59 010 Ft

Összehasonlítás

BAZÁR - PetSafe Basic
Változatok (1)
Szinte új - jó állapotban

BAZÁR - PetSafe Basic

Kedvezmény -15%
Neviditelný plot Canifugue MIX
Változatok (1)
Alig használt

BAZÁR - Canifugue MIX elektromos láthatatlan kutyakerítés

Raktáron
73 765 Ft
62 700 Ft

Összehasonlítás

Újdonság
BAZAR -PetSafe® kerítés kiskutyáknak nyírt nyakörv
Változatok (1)
Szinte új - jó állapotban

BAZAR -PetSafe® kerítés kiskutyáknak nyírt nyakörv

Kedvezmény -7%
BAZÁR - Alapegység E-collar DF-1000
Változatok (1)
Alig használt

BAZÁR - Alapegység E-collar DF-1000

Raktáron
70 685 Ft
65 735 Ft

Összehasonlítás