Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

BAZÁR - PetSafe Basic

A PetSafe Basic láthatatlan kutyakerítés az egyik legkiválóbb termék a piacon. Hangjelzés, rezgés és 4 szintű impulzus korrekcióval rendelkezik. Ideális kis, közepes és nagytestű kutyák számára. A vevőkészülék teljes mértékben vízálló. A készülék RFA-67 típusú elemre működik és az élettartama megközelítőleg 3 - 6 hónap.

További információk ›

Raktáron 2 db
60 840 Ft 50 280 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P45526
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

1) Kicsomagolt

Mivel a külső csomagolás sérült volt, az árucikk ki lett csomagolva és át lett csomagolva nem eredeti dobozba. Az árucikk továbbra is használatlan állapotban van.

2) Szinte új

Az árucikk kizárólag bemutatásként került használatba vagy az ügyfél pár napon belül visszaküldte. Nem garantált az eredeti csomagolás és 1-2 kisebb karcolás jelen lehet a terméken.

3) Minimálisan használt

A készülék 5 - 15 napig használták, karcolások láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól).

4) Többszörösen használt

A készüléket 15 - 40 napig használták, karcolások vagy harapásnyomok láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól vagy fogaitól). Előfordulhat, hogy szervizelt vagy javított termék.

A Kicsomagolt és Szinte új kategóriájú termékekre 2 éves garanciát vállalunk. A Minimálisan használt termékek esetében a garancia 12 hónap és a Többszörösen használat termékeknél 6 hónap. A bazár termékeket az átvétel napjától számított 30 napon belül szintén visszaküldheti vagy kicserélheti. Amennyiben a termék mellett nem lett másként feltüntetve, a csomagolás mindig tartalmazza az összes tartozékot és kiegészítőt.

A PetSafe Basic láthatatlan kutyakerítés az egyik legkiválóbb termék a piacon. Hangjelzés, rezgés és 4 szintű impulzus korrekcióval rendelkezik. A statikus stimuláció fokozódik, ha a kutya nem reagál alacsonyabb impulzusra. Lehetőség van a telek bekerítésére akár 600m kerületig. Ideális kis, közepes és nagytestű kutyák számára. A vevőkészülék teljes mértékben vízálló. A készülék RFA-67 típusú elemre működik és az élettartama megközelítőleg 3 - 6 hónap. A PetSafe Basic elektromos kutyakerítés ideális választás, amennyiben szeretne biztos lenni abban, hogy a kutya tiszteletben tartja a biztonsági zóna határait.

 

 

 


Zóna beállítása

A láthatatlan elektromos kutyakerítés beállításai az alapegységen végezhető. A zónaszélesség beállítása 30 cm-től 4 méterig terjedhet, a telepítés típusától és a huzal hosszától függően.

 

A működés (korrekció) típusa

A láthatatlan kutyakerítés hangjelzés és 4 szintű elektrosztatikus impulzus korrekcióval lett ellátva. Ideális a kis- és közepes testű kutyafajták számára.

 


drát v balení
Vezeték a csomag tartalma

A csomag 150 méteres szigetelt vezetéket tartalmaz, melynek keresztmetszete 0,5 mm (elegendő a legtöbb telepítéshez). Amennyiben a vezeték hossza nem lenne elegendő, bővíthető akár 600 m-ig.

 

Energiaellátás

Az elektromos kerítés vevőkészüléke RFA-67 típusú elemre működik. Az elem élettartama megközelítőleg 3 -6 hónap. Az alapegységet az elektromos hálózathoz kell csatlakoztatni. A készülékhez tartalék tápegység vásárolható, pl. áramszünet, áramkimaradás estén.

 

Vízállóság

Az elektromos kutyakerítés vevőkészüléke teljes mértékben vízálló. Alkalmas nedves, vizes terepekre, esőben, hóban. A vevőkészülékkel a kutya akár a medencébe is ugorhat. Az alapegységet javasoljuk száraz, védett területre helyezni. Elhelyezheti a szabadban is, de védeni kell az esőtől és hótól. 

 

A vezérelhető kutyák száma

További vevőkészülék megvásárlásával az alapegységhez egyszerre több kutya is csatlakoztatható.

 

 

A nyakörv hossza

A nyakörv nagyon szilárd és minőségi nejlon anyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete. Hossza 20 és 66 cm között állítható.

 


Súly és méretek

Az alapegység szélessége 10,9 cm, magassága 12,5 cm, mélysége 5,4 cm. A vevőkészülék szélessége 5,1 cm, magassága 1,9 cm, mélysége 1,9 cm és a súlya 42,5 gramm (elemmel együtt).

 

 

A termék előnyei:

 • Korlátlan számú kutya
 • Teljesen vízálló és meríthető vevő
 • Alkalmas kis és nagy kutyafajták számára
 • Erős és tartós huzal a csomagban

 

A termék hátrányai:

 • Nincs

 

A csomag tartalma:

 • Vevő és nyakörv
 • Alapegység
 • Vezeték 150 m
 • 50 db zászló
 • RFA-67 elem
 • Utasítás

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

 

A termék a következő kategóriákba sorolt

Bazár Kutyakerítés

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

A földterület kerülete 600 m
Vezeték a csomagban 150 m
A földterület kerülete 600 m
Kutyák száma korlátlan

Kapcsolódó termékek

BAZÁR - Nyakörv és vevőkészülék Aetertek AT-211 Mini
Változatok (3)
Használt Alig használt Szinte új - jó állapotban

BAZÁR - Nyakörv és vevőkészülék Aetertek AT-211 Mini

BAZÁR - Patpet T400
Változatok (1)
Szinte új - jó állapotban

BAZÁR - Patpet T400

BAZÁR - PetSafe Standard 300m
Változatok (1)
Kicsomagolt

BAZÁR - PetSafe Standard 300m

BAZÁR - Martin System GPS nyakörv MPS Dog 2.0
Változatok (1)
Szinte új - jó állapotban

BAZÁR - Martin System GPS nyakörv MPS Dog 2.0

Raktáron
439 320 Ft

Összehasonlítás

Elektronický výcvikový obojek Aetertek AT-215D
Változatok (1)
1 kutyának - Kicsomagolt

BAZÁR - Aetertek AT-215D