Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

BAZÁR - Patpet F800

Patpet F800 a legújabb kültéri vezeték nélküli elektronikus kerítés GPS-szel, mely műholdas jeltechnológiát használ, hogy meghatározza a 13 és 900 méter között beállított határ-távolságot. A nagytestű kutyáknak szánt Patpet F800 vezeték nélküli kerítéshez nincs szükség adóegységre és vezeték telepítésére. A cseppálló burkolat két edzési móddal, valamint hang-, rezgés- és impulzuskorrekcióval rendelkezik.

További információk ›

Raktáron 5 db
85 490 Ft 70 651 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P53814
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

1) Kicsomagolt

Mivel a külső csomagolás sérült volt, az árucikk ki lett csomagolva és át lett csomagolva nem eredeti dobozba. Az árucikk továbbra is használatlan állapotban van.

2) Szinte új

Az árucikk kizárólag bemutatásként került használatba vagy az ügyfél pár napon belül visszaküldte. Nem garantált az eredeti csomagolás és 1-2 kisebb karcolás jelen lehet a terméken.

3) Minimálisan használt

A készülék 5 - 15 napig használták, karcolások láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól).

4) Többszörösen használt

A készüléket 15 - 40 napig használták, karcolások vagy harapásnyomok láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól vagy fogaitól). Előfordulhat, hogy szervizelt vagy javított termék.

A Kicsomagolt és Szinte új kategóriájú termékekre 2 éves garanciát vállalunk. A Minimálisan használt termékek esetében a garancia 12 hónap és a Többszörösen használat termékeknél 6 hónap. A bazár termékeket az átvétel napjától számított 30 napon belül szintén visszaküldheti vagy kicserélheti. Amennyiben a termék mellett nem lett másként feltüntetve, a csomagolás mindig tartalmazza az összes tartozékot és kiegészítőt.

A legújabb, vezeték nélküli elektronikus kerítés GPS jeltechnológiát használ a beállított határok meghatározásához. A láthatatlan kerítés üzembe helyezéséhez nincs szükség adóegységre, vezeték szerelésére és telepítésére. Engedje meg, hogy a kutyák nagyobb szabadságot élvezzenek. A középpontot és a biztonságos sugártávolságot a GPS műholdas helymeghatározás biztosítja és kedvence szabadon mozoghat a beállított tartományon belül. Ha kedvence túllépi a beállított távolságtartományt, a termék aktiválódik és a nyakörv vevőegysége hang-, rezgés- és impulzus jelzést ad le. Amennyiben kedvence nem tér vissza a biztonsági zónába, a nyakörv megismétli a korrekciókat (ha kedvence nem tér vissza a biztonsági zónába, 6 impulzus következik és a termék 1 percig védelmi üzemmódba kapcsol). Az F800 automatikus és fix üzemmódot kínál. A narancssárga háttérvilágítású LCD-kijelző az alábbi információt jeleníti meg: GPS jelerősség, középpont helyzete, akkumulátor állapotjelzés, korrekciós mód, korrekciós szint és az aktuálisan beállított sugár.

 

 

 

 

 


Zóna beállítása

A Patpet F800 elektronikus vezeték nélküli kerítéssel beállíthatja a figyelmeztető és korrekciós zónát a nyakörv egységén.

 

 

A működés (korrekció) típusa

A Patpet F800 6 szintű elektrosztatikus impulzus, rezgés és hangjelzés korrekciókkal lett ellátva. Két üzemmód: automatikus és fix.

 

 

Hatótávolság

A maximális távolság, amelyen belül a kutya mozoghat, 900 méter (sugár). A minimális távolság kb. 13 méter.

 

 

Energiaellátás

A vevőkészülék újratölthető akkumulátorral lett ellátva. A csomagban található töltő segítségével a készülék akkumulátora 2 órán belül feltöltődik. Egy feltöltéssel körülbelül másfél napig bírja. 

 

Vízállóság

A Patpet F800 vevőkészüléke vízálló. Alkalmas nedves terepeken, esőben, hóban, azonban a készülék vízbe nem meríthető.

 

 

A nyakörv hossza

A nyakörv nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete. Hossza 20 és 70 cm között állítható. Nagytestű kutyáknak alkalmas 30 kg felett.

 


Súly és méretek

A vevőkészülék szélessége 4 cm, magassága 7 cm, mélysége 3 cm, súlya 160 gramm.

 

 

 

A termék előnyei:

 • Nincs szükség SIM-kártyára
 • Nem szükséges előfizetés
 • Mágneses töltés
 • Nincs adó vagy vezeték
 • Hordozható eszköz
 • Narancssárga háttérvilágítású kijelző
 • Alkalmas nagy és legnagyobb kutyafajták számára

 

A termék hátrányai:

 • Kistestű kutyafajták számára nem alkalmas
 • A nyakörv csak 1 kutyának való
 • Csak kültéri használatra

 

A csomag tartalma:

 • Patpet F800
 • 10 db zászló 
 • Töltőkábel
 • Rövid és hosszú elektródák 9 mm, 12 mm
 • Rövid és hosszú gumi hosszabbítók
 • Tesztlámpa
 • Utasítás

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

 

 

A termék a következő kategóriákba sorolt

Bazár Kiképző nyakörvek Kutyakerítés

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Funkciók - korrekció hangjelzés, impulzus, GPS, rezgés
méret Nagytestű kutyáknak, Temperamentumos kutyáknak

Útmutató letöltése

Kapcsolódó termékek