Martin System Pro Trainer PT 3000 SSC + Finger Kick
Martin System Pro Trainer PT 3000 SSC + Finger KickMartin System Pro Trainer PT 3000 SSC + Finger KickMartin System Pro Trainer PT 3000 SSC + Finger Kick

Martin System Micro B Pro Trainer PT 3000 SSC + Finger Kick

Világhírű Martin System márkájú, speciálisan megtervezett Micro B Pro Trainer PT 3000 SSC kiképzőnyakörv, mely nagy hírnévre tett szert technológiai áttöréseinek köszönhetően. Az ergonomikusan kialakított adó és vevőkészülék, valamint a kompakt kialakítás biztosítja a kutya teljes mértékű kiképzését. A kiképzőnyakörv hatótávolsága 3000 méter. Hangjelzéssel és elektrosztatikus impulzussal rendelkezik, mely 18 szinten állítható. Az adókészüléken 9 kiképzőüzemmód beállítása közül választhat. A készülék bekapcsolása mágnes segítségével történik. További vevő megvásárlásával a nyakörv bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. Handsfree vezérlés verzió.

Az új vevőkészülék párosítható mobilalkalmazással!

Termékcsoport kiválasztása
 • Kutyák száma

342 885 Ft 283 372 Ft ÁFA nélkül
+ - db
Összehasonlítás vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Martin System Micro B Pro Trainer PT 3000 SSC + Finger Kick

Világhírű Martin System márkájú, speciálisan megtervezett Micro B Pro Trainer PT 3000 SSC kiképzőnyakörv, mely nagy hírnévre tett szert technológiai áttöréseinek köszönhetően. Az ergonomikusan kialakított adó és vevőkészülék, valamint a kompakt kialakítás biztosítja a kutya teljes mértékű kiképzését. A kiképzőnyakörv hatótávolsága 3000 méter. Hangjelzéssel és elektrosztatikus impulzussal rendelkezik, mely 18 szinten állítható. Az adókészüléken 9 kiképzőüzemmód beállítása közül választhat. A készülék bekapcsolása mágnes segítségével történik. További vevő megvásárlásával a nyakörv bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. Handsfree vezérlés verzió.

 

 

Az új Micro B vevő lehetővé teszi a kapcsolatot a DOGGIFY mobilalkalmazáson keresztül. Az alkalmazásban figyelemmel kísérheti a kutya hőmérsékletét, figyelmeztethet, ha az elektródák nincsenek érintkezésben a kutya bőrével, vagy lehetővé teheti az impulzus korrekciók távoli kikapcsolását.

 

 

Hatótávolság

A Martin System Micro B Pro Trainer PT 3000 SSC hatótávolsága 3000 méter. Ekkora mértékű hatótávolság tökéletesen megfelel vadászkutyák professzionális képzéshez. A Martin System Micro B Pro Trainer PT 3000 SSC kiképzőnyakörv ideális választás városban vagy erdős területen való képzéshez, ahol a körülmények rosszabbak és csökkenhet a hatótávolság.

 

A működés (korrekció) típusa 

A Martin System Micro B Pro Trainer PT 3000 SSC korrekcióként hangjelzéssel és elektrosztatikus impulzussal használható. Az impulzus ereje 18 szinten állítható, így a nyakörvet nagyon egyszerűen beállíthatja és testre szabhatja kutyájának. Az impulzusok ereje szükség szerint csökkenthető vagy növelhető az adókészülék segítségével.

 

Energiaellátás

A Martin System Micro B Pro Trainer PT 3000 SSC adó- és vevőkészüléke 3V CR2 típusú elemmel lett ellátva. Az elem élettartama az adóban megközelítőleg 2 év, a vevőkészülékben 1 év (A használat számától függően. Aktív használat mellett 1 hónap.). Piros színű LED dióda jelzi az elem lemerültségét.

 

Vízállóság

A Martin System Micro B Pro Trainer PT 3000 SSC vevőkészüléke vízálló tulajdonsággal rendelkezik. Nem jelent problémát eső vagy hó, továbbá rövid ideig tartó vízbe merítés sem. Az adókészülék kizárólag enyhe eső elleni védelemmel lett ellátva.

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Martin System Micro B Pro Trainer PT 3000 SSC nyakörv bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

Kijelző

A Martin System Micro B Pro Trainer PT 3000 SSC kiképzőnyakörv minőségi LCD kijelzővel lett felszerelve. Minden fontos információ megtalálható a kijelzőn: a korrekció típusa, kutyák száma, impulzusok ereje.

 

A nyakörv hossza

A Martin System Micro B Pro Trainer PT 3000 SSC nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete. Hossza 20 és 55 cm között állítható.

 


Súly és méretek

Az adó szélessége 10 cm, magassága 5,5 cm, mélysége 2,7 cm és a súlya 90 gramm. A vevő szélessége 3,2 cm, magassága 5,5 cm, mélysége 3,8 cm és a súlya 75 gramm.

 

 

A termék előnyei A termék hátrányai
 • csak hangjelzéssel történő figyelmeztetés lehetősége
 • 9 hangjelzés és impulzus beállítási lehetőség
 • impulzus 18 szinten
 • LCD kijelző
 • minőségi anyag
 • 3 km hatótávolság
 • hosszú elem-élettartam
 • Finger Kick - készenléti távirányító "ujjra"
 • nincs

Miben segít a nyakörv

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Vevőkészülék tápegysége 9V CR2
Adókészülék súlya 92 g
Akkumulátor élettartama (Adókészülék) 1 - 2 év
Akkumulátor élettartama (vevőkészülék) 1 hónap
Kijelző LCD nem megvilágított
Vízállóság vízhatlan
Funkció - korrekció impulzus + hangjelzés
Tápellátás elemre
Frekvenció 869,5 MHz
Vevőkészülék súlya 75 g
Adókészülék tápegysége 3V CR2
Adókészülék méretei (sz/ma/mé) 5,5 x 10 x 2,7 cm
Vevőkészülék méretei (sz/ma/mé) 3,2 x 5,5 x 3,8 cm
Nyakörv hossza 20 - 55 cm
Ugatásgátló üzemmód nem
Hengjelzés ereje 1
Impulzus ereje 18
Hatótávolság 3000 m
Kutyák száma 1 - 2 kutya

A csomag tartalma

 • Adókészülék
 • Tiny Trainer vevőkészülék
 • Érintkezési pontok 14 mm
 • Poliuretán nyakörv - szélessége 19 mm
 • Lítium elem 3V CR2, 2 db
 • Mágneses kulcs
 • Neon tesztdióda
 • Zárópánt a kézre - adókészülékhez
 • Csavarhúzó (az adókészülék elemtartójának kinyitásához)
 • Utasítás

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.