Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Patpet T502 elektromos kiképző nyakörv

A Patpet T502 kiképzőnyakörv hatótávolsága 800 méter. Kiváló kiképző asszisztens kutyarajongók és professzionális kynológusok számára is. A kiképzőnyakörv az alábbi funkciókkal rendelkezik: rezgés, hangjelzés, impulzus és fényjelzés korrekció. Az impulzusok és rezgések ereje 99 szinten állítható. A készülék újratölthető és cseppálló. Megfelel az összes kutyafajtának 8-90 kg között.

 

 

További információk ›

Raktáron > 10 db
29 625 Ft 24 481 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P49167
Garancia: 24 hónap

Kapcsolódó cikkek

Termék leírása

A Patpet T502 kiképzőnyakörv hatótávolsága 800 méter. Kiváló kiképző asszisztens kutyarajongók és professzionális kynológusok számára is. A kiképzőnyakörv az alábbi funkciókkal rendelkezik: rezgés, hangjelzés, impulzus és fényjelzés korrekció. A hangjelzés 3 szintű, továbbá az impulzusok és rezgések ereje 99 szinten állítható. A nyakörv fényjelzés funkciója 3 különböző villogó módot kínál az éjszakai képzéshez (lila, kék - piros és zöld). A készülék újratölthető és cseppálló. Az összes funkciónak külön gombja van. Megfelel az összes kutyafajtának 5-90 kg között. 2 órás töltés után a Patpet T502 nyakörv 14 napig működik. A fő előny a gumi sapkák, amelyek az érintkezési pontokon helyezkednek el. Ennek köszönhetően a nyakörv nagyon kíméletes és alkalmas a kevesebb szőrzettel rendelkező kutyafajták számára is.

 

 

 

 

 

A működés (korrekció) típusa

A Patpet T502 kiképzőnyakörv 4 féle korrekció lehetőségét kínálja. Az alábbi funkciókkal rendelkezik: 3 szintű hangjelzés, 99 szintű rezgés és impulzus, valamint fényjelzés. A nyakörv fényjelzés funkciója 3 különböző villogó módot kínál az éjszakai képzéshez (lila, kék - piros és zöld).

 

Hatótávolság

A Patpet T502 kiképzőnyakörv hatótávolsága 800 méter. A kiképzőnyakörv tökéletesen alkalmas alap és haladó képzéshez. A hatótávolság laboratóriumi körülmények között lett mérve, mely azt jelenti, hogy a valóságban a hatótávolság csökkenhet (a körülményektől függően).

 

Energiaellátás

A Patpet T502 vevő- és adókészüléke újratölthető akkumulátorral lett ellátva. Az újratöltés ideje megközelítőleg 2 óra. A teljesen feltöltött akkumulátor megközelítőleg 14 napig bírja.

 

A vezérelhető kutyák száma 

A Patpet T502 nyakörv nem bővíthető, kizárólag 1 kutya képzésére alkalmas.

 

Kijelző:

A Patpet T502 kiváló minőségű háttérvilágítású LCD kijelzővel rendelkezik, ami alkalmassá teszi éjszakai edzésre. A kijelzőn láthatók a korrekció erősségének, az akkumulátor töltöttségi állapotának és a kiválasztott kutya indikátorai.

 

Vízállóság

A Patpet T502 kiképzőnyakörv kizárólag enyhébb eső ellen védett és vízbe sem meríthető. Ebből kifolyólag leginkább száraz időjárásban történő kutyaképzéshez alkalmas és tartósabb eső esetén nem javasolt a használata. A kiképző nyakörv vevőkészüléke IPX5 védettségi fokozattal rendelkezik. Az adó nem rendelkezik vízálló védelemmel (IPX1).

 

A nyakörv hossza

A nejlon anyagból készült nyakörv tartós, kényelmes és viselete nem jelent problémát a kutyának. Hossza 20-65 cm között állítható.

 

 

Súlya és méretei

Az adókészülék szélessége 4 cm, magassága 14 cm (antennával együtt) és a mélysége 5 cm. Súlya 59 gramm. A vevőkészülék szélessége 4 cm, magassága 6 cm és a mélysége 5 cm. Súlya 43 gramm.

 

A termék előnyei:

 • Hatótávolság akár 800 méter
 • 99 impulzusszint
 • Háttérvilágítású LCD kijelző
 • Külön funkciógombok
 • Hang, rezgés, impulzus és fény
 • Lámpa éjszakai sétára
 • Vízálló anyag
 • Kicsi és könnyű vevő

 

A termék hátrányai:

 • Kizárólag 1 kutya képzésére alkalmas 

 

A csomag tartalma:

 • Adókészülék
 • Vevőkészülék
 • Nejlon nyakörv
 • USB kábel
 • Tesztdióda
 • Használati útmutató

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Nyakörvek Kiképző nyakörvek Kutyafajták szerint Kistestű kutyáknak Közepes testű kutyáknak Nagytestű kutyáknak Hatótávolság szerint 600 - 1000 méter Márka szerint Patpet Korrekció típusa szerint Elektromos Vibrációs Hangjelzéses Vízálló tulajdonság szerint Vízálló Kutyák száma szerint 1 kutya részére 2 kutya részére 3 kutya részére

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Kutyák száma 1 kutya
Funkció Hangjelzés, Rezgés, Fényjelzés, Impulzus
Funkció Impulzus, Rezgés, Hangjelzés, Fényjelzés
Hatótávolság 800 m
Hatótávolság 800 m
Kutyák száma 1 kutya
méret Kistestű kutyáknak, Nagytestű kutyáknak, Közepes testű kutyáknak
Kijelző igen
Vízálló védelem Cseppálló
Tápellátás USB töltés
Vízálló védelem Cseppálló
Nyakörv hossza 20 – 65 cm
Vevőkészülék élettartama 11 nap
Adókészülék élettartama 30 napok
Vevőkészülék tápellátása USB töltés
Adókészülék tápellátása USB töltés
Hangjelzés szint 3 szintek
Rezgés szint 99 szintek
Impulzus szint 99 szintek
Adókészülék súlya 59 g
Vevőkészülék súlya 43 g
Adókészülék méretei 14 x 4 x 5 cm
Vevőkészülék méretei 4 x 6 x 5 cm cm
Elektródák Rövid elektródák

Útmutató letöltése

Kapcsolódó termékek