Patpet T502 elektromos kiképző nyakörv

Újdonság

A Patpet T502 kiképzőnyakörv hatótávolsága 800 méter. Kiváló kiképző asszisztens kutyarajongók és professzionális kynológusok számára is. A kiképzőnyakörv az alábbi funkciókkal rendelkezik: rezgés, hangjelzés, impulzus és fényjelzés korrekció. Az impulzusok és rezgések ereje 99 szinten állítható. További vevő megvásárlásával bővíthető 3 kutya képzésére egyszerre. A készülék újratölthető és cseppálló. Megfelel az összes kutyafajtának 8-90 kg között.

 

 

Termékcsoport kiválasztása
 • Kutyák száma

32 305 Ft 26 696 Ft ÁFA nélkül
Raktáron 8 db
Mikor kapom meg a terméket?
v úterý 04. 10. Önnél
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Patpet T502 elektromos kiképző nyakörv

A Patpet T502 kiképzőnyakörv hatótávolsága 800 méter. Kiváló kiképző asszisztens kutyarajongók és professzionális kynológusok számára is. A kiképzőnyakörv az alábbi funkciókkal rendelkezik: rezgés, hangjelzés, impulzus és fényjelzés korrekció. A hangjelzés 3 szintű, továbbá az impulzusok és rezgések ereje 99 szinten állítható. A nyakörv fényjelzés funkciója 3 különböző villogó módot kínál az éjszakai képzéshez (lila, kék - piros és zöld). További vevő megvásárlásával bővíthető 3 kutya képzésére egyszerre. A készülék újratölthető és cseppálló. Az összes funkciónak külön gombja van. Megfelel az összes kutyafajtának 8-90 kg között. 2 órás töltés után a Patpet T502 nyakörv 14 napig működik. A fő előny a gumi sapkák, amelyek az érintkezési pontokon helyezkednek el. Ennek köszönhetően a nyakörv nagyon kíméletes és alkalmas a kevesebb szőrzettel rendelkező kutyafajták számára is.

 

 

 

 

 

A működés (korrekció) típusa

A Patpet T502 kiképzőnyakörv 4 féle korrekció lehetőségét kínálja. Az alábbi funkciókkal rendelkezik: 3 szintű hangjelzés, 99 szintű rezgés és impulzus, valamint fényjelzés. A nyakörv fényjelzés funkciója 3 különböző villogó módot kínál az éjszakai képzéshez (lila, kék - piros és zöld).

 

Hatótávolság

A Patpet T502 kiképzőnyakörv hatótávolsága 800 méter. A kiképzőnyakörv tökéletesen alkalmas alap és haladó képzéshez. A hatótávolság laboratóriumi körülmények között lett mérve, mely azt jelenti, hogy a valóságban a hatótávolság csökkenhet (a körülményektől függően).

 

Energiaellátás

A Patpet T502 vevő- és adókészüléke újratölthető akkumulátorral lett ellátva. Az újratöltés ideje megközelítőleg 2 óra. A teljesen feltöltött akkumulátor megközelítőleg 14 napig bírja.

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Patpet T502 nyakörv bővíthető akár 3 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

Kijelző:

A Patpet T502 kiváló minőségű háttérvilágítású LCD kijelzővel rendelkezik, ami alkalmassá teszi éjszakai edzésre. A kijelzőn láthatók a korrekció erősségének, az akkumulátor töltöttségi állapotának és a kiválasztott kutya indikátorai.

 

Vízállóság

A Patpet T502 kiképzőnyakörv kizárólag enyhébb eső ellen védett és vízbe sem meríthető. Ebből kifolyólag leginkább száraz időjárásban történő kutyaképzéshez alkalmas és tartósabb eső esetén nem javasolt a használata. A kiképző nyakörv vevőkészüléke IPX5 védettségi fokozattal rendelkezik. Az adó nem rendelkezik vízálló védelemmel (IPX1).

 

A nyakörv hossza

A nejlon anyagból készült nyakörv tartós, kényelmes és viselete nem jelent problémát a kutyának. Hossza 20-65 cm között állítható.

 

 

Súlya és méretei

Az adókészülék szélessége 4 cm, magassága 14 cm (antennával együtt) és a mélysége 5 cm. Súlya 59 gramm. A vevőkészülék szélessége 4 cm, magassága 6 cm és a mélysége 5 cm. Súlya 43 gramm.

 

A termék előnyei A termék hátrányai
 • Hatótávolság akár 800 méter
 • 99 impulzusszint
 • Háttérvilágítású LCD kijelző
 • Külön funkciógombok
 • Hang, rezgés, impulzus és fény
 • Lámpa éjszakai sétára
 • Akár 3 kutya képzésének lehetősége
 • Vízálló anyag
 • Kicsi és könnyű vevő

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Hatótávolság 800 m
Impulzus ereje 99
Rezgés ereje 99
Hengjelzés ereje 3
Vevőkészülék súlya 43 g
Adókészülék súlya 59 g
Tápellátás újratölthető
Funkció - korrekció impulzus + rezgés + hangjelzés + fényjelzés
Vízállóság vízálló
Kijelző LCD megvilágított
Kutyák száma 1 - 3 kutya
Világítási mód 3

A csomag tartalma

 • Adókészülék
 • Vevőkészülék
 • Nejlon nyakörv
 • USB kábel
 • Tesztdióda
 • Használati útmutató

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.