Patpet T300

Újdonság Újdonság

A Patpet T300 egy modern elektronikus kiképző nyakörv állítható hang-, rezgés- és impulzusfunkciókkal. 400 m-es hatótávolságon belül egyszerre akár 9 kutyát is kiképezhet egyetlen, ergonomikusan kialakított, LCD kijelzővel és gombokkal ellátott adókészülék segítségével. Az újratölthető készülék az összes méretű és fajtájú kutya számára alkalmas 10 kg felett.

Termékcsoport kiválasztása
 • Kutyák száma

48 315 Ft 39 927 Ft ÁFA nélkül
Raktáron > 10 db
Mikor kapom meg a terméket?
v úterý 04. 04. Önnél
+ - db
Összehasonlítás vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Patpet T300

A Patpet T300 egy modern kiképző nyakörv hangfunkcióval és állítható rezgés és impulzus funkciókkal. 400 m-es hatótávolságon belül egyszerre akár 9 kutyát is kiképezhet egyetlen, ergonomikusan kialakított, LCD kijelzővel és gombokkal ellátott adókészülék segítségével. A csomag rövid és hosszú elektródákat tartalmaz gumisapkákkal, melynek köszönhetően rendkívül kíméletes és megfelel az érzékenyebb kutyák számára is. A mágneses kábellel történő 2 órás töltés után a Patpet T300 nyakörv akár 30 napot is kibír készenléti módban. A nyakörv cseppálló, csak enyhe esőben használható, vízbe nem meríthető.

 

 

 

A működés (korrekció) típusa

A Patpet T300 kiképzőnyakörv 3 féle korrekció lehetőségét kínálja: hangjelzés, 8 szintű rezgés és 16 szintű elektrosztatikus impulzus korrekció. 

 

Hatótávolság

A Patpet T300 kiképzőnyakörv hatótávolsága 400 méter. Ami a legtöbb helyzet és felhasználó számára elegendő távolság. Az elektronikus nyakörv kiképző pályán történő edzésre is alkalmas. Annak érdekében, hogy más, közelben lévő eszköz ne zavarja a jelet, a nyakörv lebegő kódokkal lett felszerelve.

 

Energiaellátás

A Patpet T300 vevő- és adókészüléke újratölthető akkumulátorral lett ellátva. A csomagban található kettő USB kábel segítségével készülék 2 órán belül feltöltődik. Készenléti üzemmódban a vevőegység akkumulátora akár 30 napig, az adóegység akkumulátora 60 napig is bírja.

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Patpet T300 nyakörv bővíthető akár 9 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

Kijelző

A Patpet T300 kiképzőnyakörv beépített, megvilágított LCD kijelzővel lett ellátva, így sötétben is használható. Minden fontos információ megtalálható a kijelzőn: kiválasztott funkció, korrekció ereje, a képzett kutya, energiaszint. 

 

Vízállóság

A Patpet T300 kiképzőnyakörv kizárólag enyhébb eső ellen védett és vízbe sem meríthető. Ebből kifolyólag leginkább száraz időjárásban történő kutyaképzéshez alkalmas és tartósabb eső esetén nem javasolt a használata. A kiképző eszköz IPX6 védettségi fokozattal rendelkezik. Az adó csak a legalapvetőbb víz elleni, IPX1 védettségi fokozattal rendelkezik.

 

A nyakörv hossza

Az állítható nejlon nyakörv nagyon kényelmes és viselete nem jelent problémát a kutyának. A nyakörv 20 - 65 cm nyakkerületig állítható. Szélessége 2 cm.

 

Súlya és méretei

Az adókészülék szélessége 4 cm, magassága 11,5 cm, a mélysége 1,7 cm és a súlya 43 g. A vevőkészülék szélessége 3,5 cm, magassága 7 cm, a mélysége 2,5 cm és a súlya 64 g. 

A termék előnyei A termék hátrányai
 • Hang, rezgés, impulzus korrekció
 • Hatótáv 400 m
 • Állítható vibrációs és impulzusszint
 • Háttérvilágítású adó kijelző
 • Külön funkciógombok
 • Legfeljebb 9 kutya kiképzéséhez
 • Mágneses töltés
 • Rövid és hosszú elektródák
 • A nyakörv nem meríthető vízbe

Miben segít a nyakörv

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Hatótávolság 400 m
Impulzus ereje 16
Rezgés ereje 8
Hengjelzés ereje 1
Nyakörv hossza 20 - 65 cm
Vevőkészülék méretei (sz/ma/mé) 3,5 x 7 x 2,5 cm
Adókészülék méretei (sz/ma/mé) 4 x 11,5 x 1,7 cm
Vevőkészülék súlya 64 g
Adókészülék súlya 43 g
Tápellátás újratölthető
Funkció - korrekció impulzus + rezgés + hangjelzés
Vízállóság vízhatlan
Kijelző LCD megvilágított
Akkumulátor élettartama (vevőkészülék) 30 dní
Akkumulátor élettartama (Adókészülék) 1 - 2 hónap
Kutyák száma 1 - 9 psů

A csomag tartalma

 • Adó
 • Vevő
 • Rövid / hosszú elektródák
 • Rövid / hosszú gumi hosszabbítók
 • Mágneses töltő
 • Tesztlámpa
 • Kézikönyv

Útmutatók

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.