Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Patpet T300

A Patpet T300 egy modern elektronikus kiképző nyakörv állítható hang-, rezgés- és impulzusfunkciókkal. 400 m-es hatótávolságon belül egyszerre akár 9 kutyát is kiképezhet egyetlen, ergonomikusan kialakított, LCD kijelzővel és gombokkal ellátott adókészülék segítségével. Az újratölthető készülék az összes méretű és fajtájú kutya számára alkalmas 10 kg felett.

További információk ›

Raktáron 8 db
46 575 Ft 38 490 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P52304
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

A Patpet T300 egy modern kiképző nyakörv hangfunkcióval és állítható rezgés és impulzus funkciókkal. 400 m-es hatótávolságon belül egyszerre akár 9 kutyát is kiképezhet egyetlen, ergonomikusan kialakított, LCD kijelzővel és gombokkal ellátott adókészülék segítségével. A csomag rövid és hosszú elektródákat tartalmaz gumisapkákkal, melynek köszönhetően rendkívül kíméletes és megfelel az érzékenyebb kutyák számára is. A mágneses kábellel történő 2 órás töltés után a Patpet T300 nyakörv akár 30 napot is kibír készenléti módban. A nyakörv cseppálló, csak enyhe esőben használható, vízbe nem meríthető.

 

 

 

A működés (korrekció) típusa

A Patpet T300 kiképzőnyakörv 3 féle korrekció lehetőségét kínálja: hangjelzés, 8 szintű rezgés és 16 szintű elektrosztatikus impulzus korrekció. 

 

Hatótávolság

A Patpet T300 kiképzőnyakörv hatótávolsága 400 méter. Ami a legtöbb helyzet és felhasználó számára elegendő távolság. Az elektronikus nyakörv kiképző pályán történő edzésre is alkalmas. Annak érdekében, hogy más, közelben lévő eszköz ne zavarja a jelet, a nyakörv lebegő kódokkal lett felszerelve.

 

Energiaellátás

A Patpet T300 vevő- és adókészüléke újratölthető akkumulátorral lett ellátva. A csomagban található kettő USB kábel segítségével készülék 2 órán belül feltöltődik. Készenléti üzemmódban a vevőegység akkumulátora akár 30 napig, az adóegység akkumulátora 60 napig is bírja.

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Patpet T300 nyakörv bővíthető akár 9 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

Kijelző

A Patpet T300 kiképzőnyakörv beépített, megvilágított LCD kijelzővel lett ellátva, így sötétben is használható. Minden fontos információ megtalálható a kijelzőn: kiválasztott funkció, korrekció ereje, a képzett kutya, energiaszint. 

 

Vízállóság

A Patpet T300 kiképzőnyakörv kizárólag enyhébb eső ellen védett és vízbe sem meríthető. Ebből kifolyólag leginkább száraz időjárásban történő kutyaképzéshez alkalmas és tartósabb eső esetén nem javasolt a használata. A kiképző eszköz IPX6 védettségi fokozattal rendelkezik. Az adó csak a legalapvetőbb víz elleni, IPX1 védettségi fokozattal rendelkezik.

 

A nyakörv hossza

Az állítható nejlon nyakörv nagyon kényelmes és viselete nem jelent problémát a kutyának. A nyakörv 20 - 65 cm nyakkerületig állítható. Szélessége 2 cm.

 

Súlya és méretei

Az adókészülék szélessége 4 cm, magassága 11,5 cm, a mélysége 1,7 cm és a súlya 43 g. A vevőkészülék szélessége 3,5 cm, magassága 7 cm, a mélysége 2,5 cm és a súlya 64 g. 

 

 

A termék előnyei:

  • Hang, rezgés, impulzus korrekció
  • Hatótáv 400 m
  • Állítható vibrációs és impulzusszint
  • Háttérvilágítású adó kijelző
  • Külön funkciógombok
  • Legfeljebb 9 kutya kiképzéséhez
  • Mágneses töltés
  • Rövid és hosszú elektródák

 

A termék hátrányai:

  • A nyakörv nem meríthető vízbe

 

A csomag tartalma:

  • Adó
  • Vevő
  • Rövid / hosszú elektródák
  • Rövid / hosszú gumi hosszabbítók
  • Mágneses töltő
  • Tesztlámpa
  • Kézikönyv

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Nyakörvek Kiképző nyakörvek Kistestű kutyáknak Közepes testű kutyáknak Nagytestű kutyáknak Hatótávolság szerint 0 - 300 méter Patpet Korrekció típusa szerint Elektromos Vibrációs Hangjelzéses Vízálló tulajdonság szerint Vízálló Kutyák száma szerint 1 kutya részére 2 kutya részére 3 kutya részére 4 kutya részére 5 kutya részére 6 vagy több kutya részére

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Kutyák száma 1 - 9 psů
Funkció Hangjelzés, Rezgés, Impulzus
Funkció Impulzus, Rezgés, Hangjelzés
Hatótávolság 400 m
Hatótávolság 400 m
Kutyák száma 9 kutya
méret Kistestű kutyáknak, Nagytestű kutyáknak, Közepes testű kutyáknak
Kijelző igen
Vízálló védelem Vízhatlan
Tápellátás USB töltés
Vízálló védelem Vízhatlan
Nyakörv hossza 20 - 65 cm
Vevőkészülék élettartama 30 nap
Adókészülék élettartama 60 napok
Vevőkészülék tápellátása USB töltés
Adókészülék tápellátása USB töltés
Hangjelzés szint 1
Rezgés szint 8
Impulzus szint 16
Adókészülék súlya 43 g
Vevőkészülék súlya 64 g
Adókészülék méretei 4 x 11,5 x 1,7 cm
Vevőkészülék méretei 3,5 x 7 x 2,5 cm
Elektródák Rövid és hosszú elektródák

Útmutató letöltése

Kapcsolódó termékek