E-collar The Boss ET-800 elektromos kiképző nyakörv

Elsőosztályú elektronikus kiképzőnyakörv E-Collar gyártótól, mely hangjelzés és rezgés korrekciókkal, valamint 100 szintű elektrosztatikus impulzus korrekcióval rendelkezik. A vízálló adó- és vevőkészüléknek köszönhetően használható vízben is. Hatótávolsága 1600 méter. Egyedülálló kényelemet biztosít a "Booster" és a "Lock Settings" segítségével az ergonómikusan kialakított vezérlő. Lehetőség nyílik csak vibráció beállítására.

Termékcsoport kiválasztása
  • Kutyák száma

242 205 Ft 200 169 Ft ÁFA nélkül
Raktáron 4 db
Mikor kapom meg a terméket?
v úterý 04. 04. Önnél
+ - db
Összehasonlítás vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

E-collar The Boss ET-800 elektromos kiképző nyakörv

Elsőosztályú elektronikus kiképzőnyakörv E-Collar gyártótól, mely hangjelzés és rezgés korrekciókkal, valamint 100 szintű elektrosztatikus impulzus korrekcióval rendelkezik. A vízálló adó- és vevőkészüléknek köszönhetően használható vízben is. Hatótávolsága 1600 méter. Egyedülálló kényelemet biztosít a "Booster" és a "Lock Settings" segítségével az ergonómikusan kialakított vezérlő.

E-Collar ET 800 - Amikor megkapja, amire a mesternek szüksége van...

A professzionális tréning és a rendszeres képzés csúcstechnológiájú terméke, mely 100 szinten állítható vibráció + impulzus korrekciók használatát kínálja. Minden korrekciót hangjelzés előzi meg, mely bármikor kikapcsolható. Az impulzus-korrekciót is blokkolhatja, mellyel csak rezgő nyakörvet hozhat létre.

Az ergonómikus vezérlő pontosan a tenyerébe illeszkedik, és a funkciók gombjai tökéletesen illeszkednek az ujjak helyzetéhez. Teljes mértékben megbízhat a helyes működésben, anélkül, hogy folyamatosan figyelemmel kísérné a készüléket használat közben. 

A Booster funkció segítségével elmenthető intenzívebb és erősebb impulzus szint. Amennyiben szükséges azonnal és gyorsan reagálnia a kutya nem kívánt, erőszakos viselkedésére, elegendő megnyomni a Booster gombot és az impulzus azonnal a kívánt, előre beállított szintre emelkedik.

A Lock Settings funkció az optimális beállításokat változatlanul tárolja, így nem kell minden egyes használatnál ismét beállítani a készüléket. Helyezze a hangsúlyt a kutya képzésre, a gombok véletlenszerű megnyomása szinte lehetetlen. A beépített megvilágítás lehetővé teszi a készülék használatát sötétben is. A kiképzőnyakörv vízálló és víz alá meríthető tulajdonsággal rendelkezik. Ha az adókészülék bármilyen okból kifolyólag a vízbe esne, nincs ok az aggodalomra, a készülék lebeg a víz felszínén. A csomagolásban két hosszúságú elektródák állnak rendelkezésre.

 

 

Kiváló felszerelés a képzéshez...

ET 800 E-Collar kiképzőnyakörv azok részére, akik értékelik a kényelmet és a biztonságot, amelyek támogatják a kifinomult edzés során. Kiválóan kialakított és a részletekig kidolgozott funkcióknak köszönhetően szinte a legjobb kiképzőnyakörvek egyike. Egyedülálló kényelemet biztosít a "Booster" és a "Lock Settings" segítségével az ergonómikusan kialakított vezérlő. De ez csak a kezdet.

Az E-Collar ET 800 segítségével alaposan és nagyon pontosan beállíthatja a korrekciót. Az elektrosztatikus impulzusok 100 szinten állíthatók. Amennyiben kellemetlenül érezné magát az elektrosztatikus impulzusok használatával, a funkció könnyedén kikapcsolható és a továbbiakban kizárólag rezgések segítségével képezketi kedvencét. Minden korrekciót (rezgés vagy impulzus) hangjelzés előz meg. Az ET 800 E-Collar zavartalan használatát biztosítja a nagy hatótávolság és az első osztályú vízhatlan tulajdonság. Ez biztosítja, hogy a képzés a terveknek megfelelően történjen.

 

Hatótávolság

A kiképzőnyakörv hatótávolsága 1600 méter. Az ekkora mértékű hatótávolság tökéletesen elegendő a kutya alap- vagy professzionális képzéséhez.

 

 

A működés (korrekció) típusa

A kiképzőnyakörv hangjelzés és rezgés korrekciókkal, valamint 100 szintű elektrosztatikus impulzus korrekcióval rendelkezik. A Booster funkció segítségével elmenthető intenzívebb és erősebb impulzus szint. Amennyiben szükséges azonnal és gyorsan reagálnia a kutya nem kívánt, erőszakos viselkedésére, elegendő megnyomni a Booster gombot és az impulzus azonnal a kívánt, előre beállított szintre emelkedik.

 

Energiaellátás

Az E-Collar adó- és vevőkészüléke újratölthető és cserélhető Li-Polymer akkumulátorral rendelkezik. A kettős hálózati töltő segítségével bármikor újratölthető az akkumulátor. A töltés ideje 2 óra.

 

Vízállóság

A vevőkészülék vízálló és 150 méteres vízmélységig meríthető. Az adókészülék vízálló és a víz felszínén marad (lebeg a víz felszínén).

 

A vezérelhető kutyák száma 

A kiképzőnyakörv 1 kutya képzésére alkalmas, 11 kg súly felett.

 

 

A nyakörv hossza

A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 76 cm - állítható.

 


Súly és méretek

Az adó átmérője 7 cm, mélysége 3,3 cm és a súlya 100 gramm. A vevő szélessége 7 cm, magassága 4,3 cm, mélysége 3 cm és a súlya 100 gramm.

Miben segít az elektromos kiképző nyakörv?

  • a kiképző nyakörv segít betanítani a kutyát a póráz nélküli sétáltatáshoz
  • segít a kutya visszahívásához bármilyen esetben
  • segít megállítani a kutyát ha más állat után szalad
  • segít alap engedelmességre tanítani kedvencünket ("állj", "hozzám", "lábhoz", "maradj")
  • leszoktatja a kutyát a póráz rángatásáról
  • a kutya nem kívánt tevékenységeinek megszakítása ("fúj", "nem szabad") - leszoktatja a helytelen, rossz szokásokról, emberekre ugrálásról, gödörásásról, ürülékfogyasztásról, nem kívánt ugatásról, üvöltésről, stb.
  • gyakorlatilag az összes parancs precíz betanítása, amit a kutyának olyan pontosan és megbízhatóan kell végrehajtania, mintha egy (akár több száz méter hosszú!) pórázon lenne

 

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Nagytestű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Hatótávolság 1600 m
Impulzus ereje 100 úrovní
Kijelző LCD megvilágított
Vízállóság víz alá meríthető
Funkció - korrekció impulzus + rezgés + hangjelzés + booster
Kutyák száma 1 kutya
Vevőkészülék súlya 0,1 kg
Adókészülék súlya 0,1 kg
Vevőkészülék méretei (sz/ma/mé) 7 x 4,3 x 3 cm
Nyakörv hossza 76 cm
Nyakörv hossza állítható 10 - 75 cm
Funkció - korrekció hangjelzés + rezgés + impulzus + booster
Impulzusok beállítása 100 szintű
Kutyák száma 1 kutya részére
A vevőkészülék tápellátása újratölthető
Hangjelzések beállítása igen
Rezgések beállítása nem
Kijelző LCD megvilágítás
Tápellátás Tölthető
Vízállóság vízálló (vízbe meríthető)

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.