Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

E-collar The Boss ET-800 elektromos kiképző nyakörv

Elsőosztályú elektronikus kiképzőnyakörv E-Collar gyártótól, mely hangjelzés és rezgés korrekciókkal, valamint 100 szintű elektrosztatikus impulzus korrekcióval rendelkezik. A vízálló adó- és vevőkészüléknek köszönhetően használható vízben is. Hatótávolsága 1600 méter. Egyedülálló kényelemet biztosít a "Booster" és a "Lock Settings" segítségével az ergonómikusan kialakított vezérlő. Lehetőség nyílik csak vibráció beállítására.

További információk ›

Raktáron 1 db
233 600 Ft 193 056 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P12648
Garancia: 24 hónap

Kapcsolódó cikkek

Termék leírása

Elsőosztályú elektronikus kiképzőnyakörv E-Collar gyártótól, mely hangjelzés és rezgés korrekciókkal, valamint 100 szintű elektrosztatikus impulzus korrekcióval rendelkezik. A vízálló adó- és vevőkészüléknek köszönhetően használható vízben is. Hatótávolsága 1600 méter. Egyedülálló kényelemet biztosít a "Booster" és a "Lock Settings" segítségével az ergonómikusan kialakított vezérlő.

E-Collar ET 800 - Amikor megkapja, amire a mesternek szüksége van...

A professzionális tréning és a rendszeres képzés csúcstechnológiájú terméke, mely 100 szinten állítható vibráció + impulzus korrekciók használatát kínálja. Minden korrekciót hangjelzés előzi meg, mely bármikor kikapcsolható. Az impulzus-korrekciót is blokkolhatja, mellyel csak rezgő nyakörvet hozhat létre.

Az ergonómikus vezérlő pontosan a tenyerébe illeszkedik, és a funkciók gombjai tökéletesen illeszkednek az ujjak helyzetéhez. Teljes mértékben megbízhat a helyes működésben, anélkül, hogy folyamatosan figyelemmel kísérné a készüléket használat közben. 

A Booster funkció segítségével elmenthető intenzívebb és erősebb impulzus szint. Amennyiben szükséges azonnal és gyorsan reagálnia a kutya nem kívánt, erőszakos viselkedésére, elegendő megnyomni a Booster gombot és az impulzus azonnal a kívánt, előre beállított szintre emelkedik.

A Lock Settings funkció az optimális beállításokat változatlanul tárolja, így nem kell minden egyes használatnál ismét beállítani a készüléket. Helyezze a hangsúlyt a kutya képzésre, a gombok véletlenszerű megnyomása szinte lehetetlen. A beépített megvilágítás lehetővé teszi a készülék használatát sötétben is. A kiképzőnyakörv vízálló és víz alá meríthető tulajdonsággal rendelkezik. Ha az adókészülék bármilyen okból kifolyólag a vízbe esne, nincs ok az aggodalomra, a készülék lebeg a víz felszínén. A csomagolásban két hosszúságú elektródák állnak rendelkezésre.

 

 

Kiváló felszerelés a képzéshez...

ET 800 E-Collar kiképzőnyakörv azok részére, akik értékelik a kényelmet és a biztonságot, amelyek támogatják a kifinomult edzés során. Kiválóan kialakított és a részletekig kidolgozott funkcióknak köszönhetően szinte a legjobb kiképzőnyakörvek egyike. Egyedülálló kényelemet biztosít a "Booster" és a "Lock Settings" segítségével az ergonómikusan kialakított vezérlő. De ez csak a kezdet.

Az E-Collar ET 800 segítségével alaposan és nagyon pontosan beállíthatja a korrekciót. Az elektrosztatikus impulzusok 100 szinten állíthatók. Amennyiben kellemetlenül érezné magát az elektrosztatikus impulzusok használatával, a funkció könnyedén kikapcsolható és a továbbiakban kizárólag rezgések segítségével képezketi kedvencét. Minden korrekciót (rezgés vagy impulzus) hangjelzés előz meg. Az ET 800 E-Collar zavartalan használatát biztosítja a nagy hatótávolság és az első osztályú vízhatlan tulajdonság. Ez biztosítja, hogy a képzés a terveknek megfelelően történjen.

 

Hatótávolság

A kiképzőnyakörv hatótávolsága 1600 méter. Az ekkora mértékű hatótávolság tökéletesen elegendő a kutya alap- vagy professzionális képzéséhez.

 

 

A működés (korrekció) típusa

A kiképzőnyakörv hangjelzés és rezgés korrekciókkal, valamint 100 szintű elektrosztatikus impulzus korrekcióval rendelkezik. A Booster funkció segítségével elmenthető intenzívebb és erősebb impulzus szint. Amennyiben szükséges azonnal és gyorsan reagálnia a kutya nem kívánt, erőszakos viselkedésére, elegendő megnyomni a Booster gombot és az impulzus azonnal a kívánt, előre beállított szintre emelkedik.

 

Energiaellátás

Az E-Collar adó- és vevőkészüléke újratölthető és cserélhető Li-Polymer akkumulátorral rendelkezik. A kettős hálózati töltő segítségével bármikor újratölthető az akkumulátor. A töltés ideje 2 óra.

 

Vízállóság

A vevőkészülék vízálló és 150 méteres vízmélységig meríthető. Az adókészülék vízálló és a víz felszínén marad (lebeg a víz felszínén).

 

A vezérelhető kutyák száma 

A kiképzőnyakörv 1 kutya képzésére alkalmas, 11 kg súly felett.

 

 

A nyakörv hossza

A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 76 cm - állítható.

 


Súly és méretek

Az adó átmérője 7 cm, mélysége 3,3 cm és a súlya 100 gramm. A vevő szélessége 7 cm, magassága 4,3 cm, mélysége 3 cm és a súlya 100 gramm.

 

 

A termék előnyei:

 • Megfelel a szakmai képzési követelményeknek
 • Képzési hatótáv akár 1600 m
 • Hihetetlen 150 méteres mélységig meríthető
 • Meríthető adó és vevő
 • Ergonomikus adó
 • Intuitív gombvezérlés
 • 2 hosszúságú elektróda a csomagban
 • Világítás a sötétbe
 • Biotán nyakörv
 • Ütésállóság 5000 G-ig

 

A termék hátrányai:

 • Magasabb beszerzési ár

 

A csomag tartalma:

 • 1 x vevő
 • 1 x adó
 • 1 x nyakörv
 • 1 x rövid + 1 x hosszú elektróda
 • 1 x kettős töltő
 • 1 x töltőkábel
 • 1 x kézikönyv edzési tanácsokkal
 • 1 x hordozható koffer

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Nyakörvek Kiképző nyakörvek Kutyafajták szerint Nagytestű kutyáknak Hatótávolság szerint 1500 - 2000 méter Márka szerint E-collar Korrekció típusa szerint Elektromos Vibrációs Hangjelzéses Vízálló tulajdonság szerint Vízálló Cseppálló Víz alá meríthető 1 kutya részére 2 kutya részére

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Kutyák száma 1 kutya
Funkció Impulzus, Rezgés, Hangjelzés, Booster, Fényjelzés
Hatótávolság 1600 m
Hatótávolság 1600 m
Kutyák száma 1 kutya
méret Nagytestű kutyáknak
Tápellátás Töltés
Vízálló védelem Vízbe meríthető
Tápellátás USB töltés

Útmutató letöltése

Kiképző nyakörvek

Miben segít az elektromos kiképző nyakörv?

 • a kiképző nyakörv segít betanítani a kutyát a póráz nélküli sétáltatáshoz
 • segít a kutya visszahívásához bármilyen esetben
 • segít megállítani a kutyát ha más állat után szalad
 • segít alap engedelmességre tanítani kedvencünket ("állj", "hozzám", "lábhoz", "maradj")
 • leszoktatja a kutyát a póráz rángatásáról
 • a kutya nem kívánt tevékenységeinek megszakítása ("fúj", "nem szabad") - leszoktatja a helytelen, rossz szokásokról, emberekre ugrálásról, gödörásásról, ürülékfogyasztásról, nem kívánt ugatásról, üvöltésről, stb.
 • gyakorlatilag az összes parancs precíz betanítása, amit a kutyának olyan pontosan és megbízhatóan kell végrehajtania, mintha egy (akár több száz méter hosszú!) pórázon lenne

 

Kapcsolódó termékek