Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Dogtrace d-mute small elektromos ugatásgátló nyakörv

A D-Mute Small elektromos ugatásgátló nyakörv, méreteivel és funkcióival a közepes és kisebb kutyafajták számára lett megtervezve. A készülék a hangszálak rezgésével érzékeli az ugatást. Amint a kutya ugatni kezd, a készülék érzékeli ezt és korrekciót indít. A vevőkészülék hangjelzés korrekcióval és 5 szintű impulzus korrekcióval lett ellátva. Beállítása mágnes segítségével egyszerű és gyors.

További információk ›

Raktáron 2 db
23 210 Ft 19 180 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P35494
Garancia: 36 hónap

Kapcsolódó cikkek

Termék leírása

A D-Mute Small elektromos ugatásgátló nyakörv, méreteivel és funkcióival a közepes és kisebb kutyafajták számára lett megtervezve. A készülék a hangszálak rezgésével érzékeli az ugatást. Amint a kutya ugatni kezd, a készülék érzékeli ezt és korrekciót indít. A vevőkészülék hangjelzés korrekcióval és 5 szintű impulzus korrekcióval lett ellátva. Beállítása mágnes segítségével egyszerű és gyors.

A Dogtrace D-Mute Small ugatásgátló nyakörv vízálló tulajdonsággal rendelkezik és 5 különböző korrekciós üzemmóddal lett ellátva: hangjelzés és impulzus (1 - 3 szinten) + fokozatosan növekvő impulzus (5 szinten). Az alacsonyabb intenzitású impulzusoknak köszönhetően ideális az érzékenyebb kutyafajták részére. Az üzemmód beállításához mágnest kell a készülékre helyezni (a csomag tartalma) és a nyakörv átkapcsol.

A nejlon anyagból készült nyakörv 18 és 50 cm között állítható. A nyakörv felhelyezésénél az elektródáknak érintkezniük kell a kutya bőrével. Ne állítsa nagyon szorosra a nyakörvet, hogy ne legyen kellemetlen a kutyának. Ellenkező esetben a nyakörv hibásan működhet.

 

Ugatás érzékelése 

A Dogtrace D-Mute Small a hangszálak rezgésével érzékeli az ugatást. Amint a kutya ugatni kezd, a készülék érzékeli ezt és korrekciót indít. 

 

Korrekció típusa

A készülék hangjelzéssel és 5 szintű elektrosztatikus impulzussal használható. A nyakörv az első ugatást követően hangjelzéssel figyelmezteti a kutyát. Ismételt ugatásnál hangjelzés érkezik, folyamatosan növekvő impulzus kíséretében, mely fokozatosan az 5. szintre emelkedik. Ezt követően a korrekció leáll és a teljes rendszer az elejétől indul. Amennyiben a kutya már nem ugat a készülék készenléti üzemmódba kapcsol. Korrekcióként beállítható csak hangjelzés vagy 1 - 3 szintű impulzus is.


A nyakörv beállítása

A Dogtrace D-Mute Small ugatásgátló nyakörv 5 különböző ugatásgátló korrekcióval rendelkezik. Beállítható csak hangjelzés, impulzus 1 - 3 szinten vagy folyamatosan növekvő impulzus. Az impulzusok intenzitása alacsony, ezért ideális a kis-, közepes- és érzékenyebb kutyafajták részére.

 

Energiaellátás

A készülék CR2 3V típusú, Li elemre működik. Az elem élettartama függ a használat gyakoriságától. Készenléti állapotban megközelítőleg 6 hónapig bírja.

   

Vízállóság

A Dogtrace D-Mute Small teljes mértékben vízálló és vízbe meríthető. Nem okoz gondot eső vagy hó és a kutya úszhat is a nyakörvvel.

 

Kutyafajta 

A Dogtrace D-Mute Small kicsi és könnyű vevőkészülékkel lett ellátva. Az alacsonyabb intenzitású impulzusoknak köszönhetően ideális az érzékenyebb kutyafajták részére.

 

A nyakörv hossza

Nejlon anyagból készült tartós nyakörv, mely 18 és 50 cm között állítható.

 


Súly és méretek 

Kicsi, könnyű és ergonomikusan kialakított nyakörv. Méretei: 33 × 40 × 60 mm és a súlya 50 gramm (elem nélkül).

 

 

A termék előnyei:

 • Kis- és közepes testű kutyák számára
 • Alacsony erősségű impulzus
 • 5 üzemmód
 • Hangjelzés és impulzus korrekció
 • Mágneses kapcsolás
 • Vízbe meríthető

 

A termék hátrányai:

 • Nem alkalmas nagytestű kutyák számára

 

A csomag tartalma:

 • Vevőkészülék
 • CR2 3V elem
 • Tesztdióda
 • Elektródák (10, 17 mm)
 • Mágnes
 • Nyakörv

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

 

 

A termék a következő kategóriákba sorolt

Nyakörvek Ugatásgátló nyakörvek Ugatás elleni nyakörvek Kutyafajták szerint Kistestű kutyáknak Közepes testű kutyáknak Korrekció típusa szerint Elektromos Hangjelzéses Vízálló tulajdonság szerint Víz alá meríthető Márka szerint Dogtrace

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Funkció Impulzus, Hangjelzés
Ugatás felismerés hangszálak rezgése
Érzékenység beállítása igen
méret Kistestű kutyáknak, Közepes testű kutyáknak
Kijelző nem
Vízálló védelem Vízbe meríthető
Tápellátás Elem
Nyakörv hossza 18 - 50 cm
Elem a vevőkészülékben 3V CR2
Hangjelzés szint 5
Impulzus szint 5
Vevőkészülék súlya 50 g
Vevőkészülék méretei 4 x 6,1 x 3,1 cm
Elektródák Rövid és hosszú elektródák

Útmutató letöltése

Ugatásgátló nyakörvek

Miben segít az ugatásgátló nyakörv?

 • Csökkenti a kutyák nem kívánt ugatását, üvöltését és vonyítását a lakásban vagy a kertben, az Ön távollétében.
 • A kutya nem megfelelő viselkedésének kiküszöbölése - ugatás emberekre, autókra, kerékpárokra, állatokra és különféle tárgyakra.
 • Megszünteti a szomszéd kutyájának ugatását vagy üvöltését.
 • Segít megértetni a kutyával az ugatás alkalmatlanságát.
 • A zavaró ugatás miatt nem kell feleslegesen bezárnia négylábú kedvenceit.
 • Megszünteti az ugatás miatt keletkezett vitákat a szomszéddal
 • Leszoktatja a kutyát a nem kívánt ugatásról, kortól és mérettől függően.

Kapcsolódó termékek